Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SmileLikeYouMeanIt

Dlaczego ona nie chce sie ze mna spotkac:(

Polecane posty

wyglądało by lepiej jakbyś zadzwonił, ale skoro jest Ci ciężko to nic na siłę... Po co dzwonić, się stresować i głupot nagadać... :D nie wiem, napisz możę coś o treści ,,cześć! miałabyś ochotę się spotkać (tu podaj kiedy), chętnie poszedłbym z Tobą do (tu podaj miejsce), co Ty na to? ciał,, coś w tym stylu, na luzie i w ogóle

wiesz, nieszczescie chodzi parami, wiec zeby nie bylo, ze ona zaglada na kafeterie i wejdzie w ten temat;p napisalem konkretnie, troche zartem:) odpisze pewnie za chwile, zazwyczaj odpisuje w mgnieniu oka:)

Gość sdfhisdfosdanioasafnp
Odmówiła? Dlaczego?

Napisalem konkretna date, spytalem sie czy nie chcialaby sie spotkac w sobote o 16. Ona odpisala mi, ze w tym tygodniu to raczej nie, ze moze w przyszlym(moze-> nie jest pewna) Zrobilem z siebie niezlego pajaca;(

hmmm... no to teraz ruch z jej strony... odpisałeś coś? jak nie to napisz ,,oki. w takim razie odezwij się jak będziesz miała czas, moja propozycja aktualna,,

Gość sdfhisdfosdanioasafnp
No to już nie pisz, jak chcesz to czekaj teraz na propozycję z jej strony. Ty się nie wyrywaj :)

nic jeszcze nie odpisalem. Ma sens pisac jak mowisz? wydaje mi sie, ze przez cos takiego bedzie mnie miala w garsci hmm? kurde no, bylem pewien, ze 1sze spotkanie bylo udane. Jednak te zmysly czlowieka sa mylace.

po 1. nie zrobiłeś z siebie pajaca- to najważniejsze, nie możesz tak myśleć... :D a jak jej napiszesz, że jak chce się spotkać jak będzie miała czas to takim czymś pokarzesz coś w stylu ,,chcesz to chcesz, nie to nie, mam to w dupie,, Więc nie będzie to żadne narzucanie z Twojej strony... spokojnie, są różne typy kobiet. Może naprawdę nie ma czasu...

chociaz...masz chyba racje Jak nie odpisze to bede wygladal na jakiegos obrazonego desperata, a jak napisze jej jakos luzno to powinno byc ok. Ona chyba nawet lepiej przyjmie cos takiego? Ona duzo pracuje, to wiem, jednak nie ma wolnego wieczoru zeby sie ze mna spotkac? no kurde, jakby chciala to moglaby. Widocznie jej nie zalezy. Z 2 strony jak juz mowilem, 1sze spotkanie wydalo mis ie udane, no i smsujemy sporo ze soba. Sam juz niewiem

ja jestem za tym żeby napisać, naprawdę, ale jakby mi facet tak napisał po mojej odmowie nie pomyślałabym o nim źle... a wręcz bardzo dobrze...

z tego co piszesz wygląda że jest Tobą zainteresowana, widocznie taki typ- mało ma czasu a nie może się zorganizować... tym bardziej, że my kobiety przed randką musimy mieć trochę czasu żeby się przygotować :D więc nie jest to tak na hop siup ;) a było już coś między Wami? jakieś pocałunki, trzymanie za rączkę, sex?

nie nie poznalismy sie dosyc niedawno, wiec to bylo nasze 1sze spotkanie. Na spotkaniu mialem wrazenie, ze 2 razy jakos mnie tak dotykala w ramie czy reke, ale nic wiecej;p. Ja siebie probowalem trzymac krotko, szczegolnie, ze wtedy bylo mega goraco i ona przyszla taka "odkryta". Staralem sie nie patrzec nizej niz jej szyja:P Czy jest zainteresowana? niewiem. Ciesze sie, ze 1sze spotkanie bylo udane, takie przynajmniej mialem odczucie. Bylo troche smiechu, sporo rozmow, zartow. Byla zadowolona, przynajmniej tak mi powiedziala(ze sie bardzo dobrze bawila).

też radziłabym poczekać na reakcję z jej strony i już nie odpisywać :) ( a mówiłam zeby zadzwonić!? :P)

Gość nie dziwię się Twojemu
Odpisać, że współczujesz, że ma tyle pracy i pozdrawiasz. I nic więcej nigdy, o ile sama nie zaproponuje spotkania.