Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znaczekzapytania

gdzie na studia z takimi wynikami?

Polecane posty

Gość znaczekzapytania
jak zwykle ktoś się podszyć musi dlaczego "słabszych osób" od razu?

Gość guziczek bez pętelki
nie mam pojęcia poczytaj na necie ;) I zastanów się nad zaocznymi, to nie jest takie złe, z tego co słyszałam ( od wykładowców również) to poziom jest tam jednak trochę niższy niż na dziennych. Oni mają tam wszystkie info podane na tacy a my musimy sami szukać i kombinować ;)

Gość nie no jak czytam takie
tematy na kafe to naprawde nie dziwie sie, ze STUDIA W DZISIEJSZYCH CZASACH TO NIC! Jak takie glaby na nie ida i argumentem na to ze sie dostana jest niz demograficzny ;/ zal.pl

Gość guziczek bez pętelki
słabszych bo słabo im szło :) Pewnie powiesz że miałaś świetne świadectwa, ale pamiętaj że nauczyciele często nie oceniają tylko wiedzy :/ niestety... wolą dupolizów... Ja nigdy do nich nie należałam, nie wybijałam się z tłumu, oceny miałam nie najgorsze, ale inni mieli lepsze. Prawdziwa wiedza została zweryfikowana na maturze, najpierw próbnej, potem z OperonU no i majowej. Wtedy okazało się kto ma prawdziwą wiedze a kto jedzie na ściągach i miłych słówkach ;) Sama decyduj co cię interesuje ja już w 2 klasie wiedziłam gdzie idę na studia :)