Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość erer4t4

Slub koscielny - czy suknia musi byc biala?

Polecane posty

Gość erer4t4
i gora bardzo prosta

ja nie znoszę zielonego koloru! Br.. Ale skoro Tobie sie podoba :) myślę że będzie to ciekawie wyglądało. Cos oryginalnego. Nawet bardziej niż czerwona lub bordowa suknia. Ja bym chyba wybrała fiolet :) ewentualnie niebieski, tylko taki intensywny a nie błękitny

Gość obca234405
AVE SIOSTRO, wybierz suknie nr 7, jest fajna:0

Gość czy wy umiecie czytac ze
zrozumieniem???? Autorka pisze, że chce u góry zieloną (i pewnie ma nadzieję, ze jej wrzucicie tu parę propozycji lub odwiedziecie ją od tego pomysłu z jakiegoś powodu) a wy tu na siłę pchacie fiolety i inne.

Wiem ale elisa pisala o fiolecie dlatego wkleilM PARE. Kazdy niech idzie w takiej sukni jak chce i nie slucha tego co gadaja inni bo to jest jej wielki dzien.

Gość erer4t4
W przyszlym roku, jest duzo czasu, zeby uszyc kiecke. Serio, jak tak z Wami rozmawialam, elisa podala mi w sumie dobry pomysl. Jakos przezyje biala spodnice, mysle, ze wtedy nie bedzie razil ciemnozielony gorset. A wiec bialo - ciemnozielona. Najgorzej czuje sie, gdy mam cos bialego przy szyi. Niebieskiego nie lubie - poza tym mam zamiar byc czerwonoruda ;-)

Gość erer4t4
lubie: czarny, ciemny grafit, ciemny fiolet, bordo / winna czerwien i ciemna zielen. Czarny i fiolet jako kolory zalobne raczej nie wchodza w gre, szary tez podejrzany... bordo / winna czerwien wydaje mi sie zbyt wyzywajace do kosciola. Myslalam o wiazance z kalii, wiec...

Gość Natlkahh
Ostatnio byłam na weselu, gdzie panna młoda szła w różowej sukni. Co za czasy...

Gość MilanJ
Suknia nie musi być biała. Najważniejszą kwestią jest to, jak przyszła panna młoda czuje się w swojej sukni. W końcu to wyjątkowa chwila i warto wyjątkowo wyglądać. Ja jednak jestem tradycjonalistką, kiedy sama brałam ślub wybrałam suknie w kolorze ecru z salonu Nabli.

Gość MagdaFik
Suknia ślubna jest wyjątkowa, bo zakłada się ją tylko raz w życiu - nie ma co więc kierować się tradycją:) Wcale nie musi być biała! Sama szyłam suknie w salonie Nabla w Krakowie - miała odcień lekko łososiowy. Czułam się pięknie. No i chyba o to w tym wszystkim chodzi, prawda?

Gość Wini88
Wydaje mi się, że najważniejszą kwestią jest to, czy przyszła panna młoda chce mieć suknie w kolorze białym czy też nie. To jej dzień i powinna się kierować własnym gustem. Jeśli jej się zamarzy różowa suknia ślubna - to czemu nie? Sama dla siebie wybrałam jednak tradycyjne rozwiązanie:) Świetnie się czułam w mojej białej sukni ślubnej od Nabli.