Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość drobne pijaczki

picie i palenie w ciąży

Polecane posty

Gość wyrażnie jest napisane
ja piłam winko i nic mi nie było ani dziecku ... pozatym ta stronka i tak nie wchodzi a po 3 nie każda pali ...a czasami am sie smak na coś jak ajerkoniak czy wino... a mała ilośc nikomu nie zaszkodziła..co innego jak kobieta jest palaczka i do tego pije .. Pozdrawiam

Gość drobne pijaczki
artykuł jest na onecie no to gratuluję bezmyślności i nigdy nie wiesz czy to nie wyjdzie w przyszłości u dziecka - chyba wogóle nie wiesz o co chodzi

Gość jkjhhsdhfsfsdfsd
boze jak mialam ochote na łyk wina czy piwa w ciazy to bralam od mezy, dzieciak zdrowy jak rydz ludzie nie popadajcie w skrajnosci pytalam nawte lekarza o to i powiedzial ze ten łyk to nawet do dziecka nie dojdzie

Gość drobne pijaczki
jeden łyk może i nie, ale tłumaczenie się, że mała lampka nie zaszkodzi, to tylko pogarsza sprawę, bo jak nie wypiję to się zesram 9 miesięcy można sie powstrzymać dla dobra dziecka

Nie chce mi się tego czytać, w każdym razie powstrzymanie się od alkoholu przez 9 miesięcy nie jest jakimś wielkim wyrzeczeniem, więc nie rozumiem tych, które powstrzymać się nie mogą. A co do palenia, to rzuciłam z dnia na dzień.

Gość drobne pijaczki
pijta pijta przynajmniej moje dzieci będą mądrzejsze i zdolniejsze to wykoszą marną konkurencję