Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Romeda89

Czy mój narzeczony mowi prawde

Polecane posty

Witam!! Prosze was o porade bo nie wiem co mam o tym myśleć. Moze zaczne od pocztku by łatwiej było rozwiać moje wątpliwości lub nie... Mam narzeczonego zareczylismy sie w czerwcu. Jesteśmy szczesliwi, chociaż zdarzaja nam sie sprzeczki zawsze sie godziny:). Znamy sue od 2 lat ale ejstesmy ze soba od półtorek roku. Na poczatku znajomości bym moi przyjacielem...chociaż wiem ze on jzu wtedy mnie kochał i bylo mu trudno gdy zaczelam spotykac sie z innym. Szybko jestek zrozumiałam w jakie bago sie wpakowałam i toksyczny związek. Wtedy doszło do mnie jak bardzo kocham M. Czesto wypomina mi ta sytuacje gdy sie kłucimy gdy jemu mam cos do zarzucenia....ja sie bronie ze wtedy jednak nie bylismy razem... Przejde do sedna sprawy. Otóż wczoraj przez przypadek zamiast wejsc na swoje konto na poczcie zalogowalam sie na jego i cuż...ciekawośc ludzka...Odkrylam ze ma konto na candytwist...odrazu to sprawdzilam ma tam swoje zdjecie i opis ze jest wolny i szuka...Myslalm ze go zabije za to...ech, zwłaszcza ze on za takie coś kazałby mi sie wytłumaczyć i to ostro( jest omnie zazdrosny). kazałm sie wytłumaczyc mowi ze załozyl je jeszce jak nie bylismy razem a pozniej nie wiedial jak to usunąć i swierdzil ze jak znajde opcje usuniecie tego bardziewia bedzie mi wdzieczny. Wszystko byłoby ok wiadomości wysylal nie bedac ze mna...ale ma rowniez wysłane od siebie zproszenia na tak zwane spotkania innym kobietom...on mowi ze to automatycznie alebo cos przez pomyłke klikna...ale ja sprawdzilam pomimo ze strona jest po angielsku( a nagielski zna na tyle) nie da sie tak wysłać przez przypadek. Ostanie wysłane było 29 kwietnia a jest ich chyba do 19 dziewczyn. Co mam robić wiem ze mnie kocha i złości...Poradzcie mi, czy mam to sprawdzić? Ps: przeprzasam za literówki, pisałamw pośpiechu

Skoro teraz jest nieszczery, gdy nie jesteś jego żona (czyt.moze cie stracić) i robi takie rzeczy to po ślubie tez nie bedzie. Nie wiem czemu dziewczyny pakują sie w takie bagna, potem bedzie płacz i poczucie upokorzenia. Ale i tak go nie rzucisz znajdziesz usprawiedliwienie dla niego, a on cie bedzie zdradzał, wiedzac ze i tak mu wybaczysz jesli ewentualnie sie wyda.

Gość Wyglada na to ze nie mowi
jw

Gość jestes lewa
literowki tak nie wadzą jak te bledy ortograficznie!! dziewczyno naucz sie pisac nic dziwnego, ze szuka innej skoro ma pod swoim dachem matoła, ktory nawet na wlasna poczte nie potrafi sie zalogowac