Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 21 latttt

niechciany sms

Polecane posty

Gość 21 latttt

Wczoraj bylam u chłopaka i wiem że nie powinnam ale jak wyszedł do łazienki wzięłam jego telefon, weszłam w wiadomości i że on codziennie usuwa to miał tylko te z wczoraj, głownie ode mnie i jeden od takiej przyjaciółki, chociaż mówił że usunął jej numer i zerwał kontakt. Napisała mu coś w stylu że dziękuje za to wszystko, świetnie się bawiła i jest mu wdzięczna. Odrazu zapytałam co sobie wyobraża itd. powiedział że nie powinnam czytać jego sms.. aż krew mnie zalewa.

Gość o maj god o maj god
ale dowiedzialas sie cos wiecej czy tylko powiedzial, ze nie powinnas czytac jego smsow?? A on nie powinien Cie oszukiwac, ze nie ma z nia kontaktu!!!

Gość 21 latttt
Właściwie to niewiele, wkurzał się cały czas że to przeczytałam. Spotkalismy się dzisiaj rano i próbował mi to wyjaśnić, powiedział że nie gadał z nią ponad miesiąc ale to silniejsze od niego i ze nie moge zabronic mu kontaktow ludzmi bo mi sie cos nie podoba, to był koniec rozmowy.

Gość 21 latttt
może nie powinnam ale to on mnie caly czas okłamuje

Gość frajer z niego
co, byli gdzies razem ze tak mu dziekuje? walnij focha. jest z toba a Cie oklamuje.

Co nie zmienia faktu, że nie szanujesz cudzej prywatności. I dlaczego wg Ciebie on nie moze się z nią przyjaźnić? Co mój przyjaciel też miałby mnie puścić kantem bo jego dziewczyna tak sobie wymyśli?

No tak, najlepiej obracać kota ogonem, a że on Cię okłamał to już nieważne. Ja też kiedyś odkryłam kłamstwo mojego byłego chłopaka, bo przeczytałam jego archiwum z gg. Okłamywał mnie od ponad roku, i oczywiście obraza majestatu kiedy się dowiedział, że mu w tym gg grzebałam. A gdybym tego nie zrobiła to kto wie, ile by to wszystko trwało. Dostał ode mnie kopa i tyle go widziałam :)

gdybys nie przeczytala to bys nie wiedziala ze cie oklamuje. jestem zdania ze jak jest okazja to trzeba sprawdzic, wtedy najwieksza szansza ze brudy wyjda na wierzch. ale jak sie jest "kulturalna" i woli zyc zaufaniem i niewiedza to juz jej sprawa ;)

Gość 21 latttt
Nie zabraniam mu kontaktu z innymi, ale nie akurat ta dziewczyna... nie dziewczyna z którą się całował, kiedy był już dawno ze mną. Tak był z nia w kinie i na zakupach chociaz jak ma iść ze mną coś kupić to już jest chory.

Gość o maj god o maj god
daj sobie z nim spokoj!! Klamcom mowimy stanowcze ''NIE''!!!

Jeśli jesteś z nim długo i go kochasz, to spróbuj o tym zapomnieć, ale jeśli to dopiero początki a on już odwala takie szopki, to lepiej go zostaw, bo tylko sobie nerwy popsujesz z takim patafianem.

Gość NNYLL
kultura mam na drugie to jakas 18 latka z tego co kojarze, watpie czy była kiedykowiek w jakims związku a sie madrzy, sprawiedliwa wsrod narodow. Jak sie ma watpliwosci co do czyjejs szczerosci to sie sprawdza albo ma sie potem wyrzuty sumienia ze sie nie ufa albo kopie sie oszusta w dupe

jakie wy wszystkie kurcze nagle szanujecie cudza prywatnosc.... jakby zadanej z was nigdy nie przyszlo przez glowe przeczytanie nawet z czystej ciekawosci.... Ja bym go zjeb ala jak burego psa, kazala wyjasnic o co chodzi, moze on sie w czoraj z nia spotkal i mnie oszukuje? I telefon kontrola codziennie

Gość 21 latttt
Pocałunke to było raz, cały czas akceptowałam ich przyjaźń. Jak miała chłopaka to wychodziliśmy w 4, potem jak z nim zerwała jeździłyśmy razem na zakupy, babskie wypady itd. W tym roku miał wesele a ja akurat byłam nie chciałam jechać, więc zaproponowałam żeby wziął kumpele wkońcu ufałam jej i jemu tez a nie chciałam żeby nie poszedł do najlepszeog kupla bo ja jestem chora. i po weselu się przynał że się calowali bo go poniosło, ale kocham go , przperaszał ponad tydzień więc wybaczyłam ale jej nie.

Nie mówię, że chłopak był ok, ale nie uznaję odpłacania pięknem za nadobne. Nigdy nic nie jest pewne, wszystko może się skończyć w przykry sposób, gdy się o tym pamięta rozczarowanie się przeżyje ;) Skoro Cię z nią zdradził w pewien sposób, odkryłaś, że Cię okłamuje to czego oczekujesz?

Gość klaudiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
dzeiwczyno, ile jestescie ze soba? U mnie jzu nie mialby szans. Moja kolezanka tez miala chlopaka, ktory utrzymywal kontakt dokladnie z taka kolezaneczka, po pol roku tyle go widziala :)) to jakeis kpiny, kino i zakupy z nia??? ja bym mojego ZABILA!!! az mam ochote poczytac jego smsy hehehe:)

Gość 21 latttt
Jesteśmy razem już 3 lata, to troche czasu jest...

ten chłopak jest jeszcze bardzo niedojrzaly oboje się męczycie - Ty oczekujesz poważnego związku i poważnego traktowania, on najwyraxniej ma się jeszcze ochotę pobawic i wkurza się, że mu to utrudniasz daj mu dorosnąc

Gość jacież pierdzieleż
oj mnie mój też kiedyś załatwił, czułam, że coś jest nie tak .. i wiem to złe, zajrzałam w historię gg .. a tutaj ... esy floresy z jakąś panną, która została poinformowana, że ja nie istnieje, że jest seksowną kicią i , że mój facet chętnie się z nią spotka, .. no zrobiłam mu taką barbarossę , że więcej się nie odważył, w przeciągu godziny sprawa była załatwiona.

lepiej skończyc po 3 latach niz po 13, za rok bedzie już 4 lata i jeszcze trudniej a dlaczego właściwie jemu wybaczyłas a jej nie? oj baby..

Gość klaudiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
dokladnie, ja przeciagalam 3letni zwiazek i zaluje tego jak niczego w zyciu :) a widocznie...ten typ tak ma. niech sobie spotyka z tamta, skotro tak woli. Nie daj sie, dziewczyno, ZEBYS POZNIEJ TY NIE PLAKALA, BO CIE ZOSTAWIL. Badz twarda, tylko tak mozesz cos zdzialac. Pusc go wolno, nie zakazuj, tylko pusc :)

Gość natuska85
Naiwna jesteś. Postaw mu ultimatum, uważam, że masz do tego prawo. Ja bym nie tolerowała takiej znajomości. I pewnie każda inna szanująca się dziewczyna.