Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieważne_kto

mam doła, wszystko jest bez sensu

Polecane posty

Gość nieważne_kto
tak naprawdę to dzięki wam za aktywność, oderwało mnie to trochę od moich bezsensownych myśli, bo trzeba skupić się na pisaniu, ale to i tak nic nie zmieni, to tylko chwila...ale i tak dzięki

Gość nieważne_kto
piszą wszystko mam na prawdę na myśli wszystko. Nie znam ani jednej rzeczy, która ma sens

Gość nieważne_kto
*naprawdę

Gość król bolu
napal sie trawy:classic_cool:🖐️

Gość nieważne_kto
napalę się i co? to uśmianie minie albo będzie jeszcze gorszy dół a co juro?

jedzenie to nie tylko wpychanie do żołądka i trzymanie dobrych smaków w ustach. To przede wszystkim pożywienie dla naszego organizmu. To chyba podstawy biologi ze szkoły podstawowej. Może skupmy się na problemie a nie na jedzeniu i sraniu? Są podobno ludzie, którzy nie jedzą

Gość król bolu
jutro tez sie napalisz , i co? zle?:D

Gość xmldx
oczywiście ze po jedzeniu trzeba srać, ale jedzenie to paliwo dla organizmu, więc żyjesz dzięki temu że jesz, dlatego jedzenie mam sens w życiu to ze życie jest bez sensu to już inna sprawa

Gość nieważne_kto
czy wy też często myślicie, że nic dla nikogo na tym świecie nie znaczycie? Że jesteście wlaściwie nikim, że jak umrzecie to i tak nikt tego nie zauważy?

Gość rudziutka_
hej, życie nie ma sensu, trzeba samemu go sobie nadać i sie poświęcić] wiem co czujesz nie szukaj w życiu logiki, bo to bez sensu heh

Gość nieważne_kto
xmldx łapiesz o co mi chodzi. No dobra. Paliwo. ale po co ciąle tankować?

Gość król bolu
szukać sensu w swiecie stworzonym przez szalonego boga?:D, hehe :)

Gość nieważne_kto
jak nadać sens swojemu życiu? po co nadawać sens swojemu życiu? Po co sens ma mieć sens?

Gość nieważne_kto
bóg? to on istnieje?

Brak pewności siebie? no tak to problem. Każdy musi w sobie znaleźć w sobie coś wartościowego Brak akceptacji? Dlaczego ci na tym zależy?

Gość król bolu
istnieje.

Gość nieważne_kto
bo boję się śmierci

Gość nieważne_kto
bardzo chcę, by istniał bóg ale w to nie bardzo wierzę. To irracjonalne wierzyć w boga.

Gość xmldx
"nieważne_kto czy wy też często myślicie, że nic dla nikogo na tym świecie nie znaczycie? Że jesteście wlaściwie nikim, że jak umrzecie to i tak nikt tego nie zauważy?" Ja nad tym nie myślę, bo nie obchodzą mnie inni, nie żyję dla kogoś. Żyję bo się urodziłam, nie miłąm na to wpływu. Dzieci mieć nie zamierzam bo nie chcę skazywać kolejnej niewinnej osoby na cierpienie. Mam pretensje do rodziców że mnie spłodzili i że mają w dupie moje życie. Tylko głupcy powielają schematy, szkoła, mąż, dzieci, bo kurwa każdy ma to i ja będę :O przecież dziecko to kolejne życie, bezsensowne życie

Gość nieważne_kto
an29111, masz na to prostą recepte? jak poczuć się coś wartym na tym padole?

Gość król bolu
Przyprawiasz mnie o mdłości Gdyż tak bardzo Cię wielbię Kocham wszystkie niecne sztuczki I pokręcone gierki Jakie na mnie stosujesz Kosmiczny obłęd w Twych oczach I pokój nadejdzie I rozdzieli nas I sprawi że będziemy Znów bez znaczenia Sprawiasz że mamy ochotę umrzeć Wyciąłbym twe imię w sercu mym Zniszczymy wspólnie ten świat dla ciebie Wiem że chcesz Bym czuł twój ból Kosmiczny obłęd w Twych oczach I pokój nadejdzie I rozdzieli nas I sprawi że będziemy Znów bez znaczenia lalala

Gość nieważne_kto
xmld !!! ja tez nie chcę powoływać na świat następnej istoty, bu cierpiała i była nieszczęśliwa

Gość nieważne_kto
krolu bulu mam łzy w oczach

Gość nieważne_kto
my jesteśmy cały czas bez znaczenia. to bardzo trafne określenie. Wszystko jest bez znaczenia. Błędne koło.

Gość rudziutka_
mi na szczęście też nie zależy o tym co ktoś o mnie myśli nie robię nic na siłe i jestem sobą, zawsze trzeba uwierzyć w siebie

Gość nieważne_kto
trzeba uwierzyć w siebie.

Gość xmldx
"nieważne_kto xmldx łapiesz o co mi chodzi. No dobra. Paliwo. ale po co ciąle tankować?" po to żeby żyć, bo jak napisałaś boisz się śmierci bo czujesz głód, więc jesz, taka fizjologia tak jesteśmy zaprogramowani głodu można się pozbyć, są jednostki co żywią sie energią słoneczną tzw. inedia, ale tego trzeba się nauczyć, samo zaprzestanie jedzenia nie prowadzi do tego mozesz też głodować i po jakimś czasie umrzeć, ale przecież tego się boisz to takie zamknięte koło

czy jest choć jedna osoba na świecie, która nie zapytała się i nie myślała nad tym kim jest, co tu robi, po co jest, kim powinna być? Myślę że nie ma. Czy łatwo na te pytania odpowiedzieć? Cholernie trudno. Ale w życiu trzeba mieć cel. I wybaczcie ale jeśli waszym celem jest niezaludnianie ziemi i traktowanie życia jako zło konieczne to taki byt faktycznie nie ma sensu.

Gość nieważne_kto
chcę umrzeć ale szkoda mi życia i boję się śmierci. I mam tego dosyć.