Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dflfifgh

czy mieszkanie majace 24 metry kwadrat jest za male dla pary??

Polecane posty

Gość dflfifgh

jak myslciie\? bo musze wynajac :(

Gość HH 20399
Moja eks żyje na takim ze swoim gachem już ze dwa lata i żyje. Zależy czy lubisz luksusy. O porządku w takim mieszkaniu zapomnij.

Gość kalidofyr6rr
za małe

moja babcia mieszka na 28 metrach i jako samej to nie jest jej ciasno,a dla dwoch oob moze byc malo miejsca, zalezy co kto lubi. a porzadek utrzymac mozna, tylko trzba sie umiec zorganizowac

ja mam takie male mieszkanko. mam czysto, wszystko na swoim miejscu. mieszkam z partnerem. nie narzekam- ma poczatek moze byc. z czasem pomyslimy nad wiekszym :D

Gość dość wyraźna
mój pokój ma 22 m2 nie wyobrażam sobie mieszkania mającego tyle metrów

Gość olka555
spoko , tez mieszkalismy z mężem przez 3 lata , potem z dzieckiem 2 lata , w sumie 5 , zamienilismy na wieksze , 2 osoby ok, ale z dzieckiem ciasno

Gość tak a co chodzi
Z MEZEM PRZEZ 3 LATA ?ALE CHYBA NIE MIALO WASZE TYLE SAMO CO AUTORKI ??24 METRY KWADRAT ?

Gość tragedia ;)
Da sie wytrzymac :) My przez 6 lat mieszkalismy z mezem w kawalerce 20m2 i przezylismy.

przez ponad 20 lat mieszkalam z rodzicami na 170 metrach :) teraz mam mieszkanie wielkosci swojego starego pokoju :D zyje i mam sie dobrze. kwestia organizacji. ostatnio zastanawiałam się nad kupnem chomika, ale nie ma na to miejsca :D :P

Jest to mało, my od zawsze mamy dwa pokoje, bo na jednym byśmy się zagryźli z mężem. ;) Ale są osoby, którym to zupełnie nie przeszkadza. Jeśli nie macie wyjścia i np. alternatywą jest mieszkanie z rodzicami, to własne nawet 24m będą lepszym wyjściem.

Zależy czy to ma być tylko tymczasowo, czy jako wasze docelowe. Jakiś czas można na takim metrażu wytrzymać, ale sugeruję jednak coś większego.Moja prababcia miała 36m2 - mała łazienka z wc, kuchnia i dwa nieduże pokoje - było znośne. Mniejsze to już klitka.Jeśli was stać poszukajcie większego.

Gość fgfgf6
no wlasnie male