Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaciekwiona_pytam_29

Czy są tu kobiety które wybaczyły facetowi romans ?

Polecane posty

i udało im się uratować ten związek ?

Gość Mi mąż wybaczył...
...czuję się z tym lepiej i wiem że przez to, ze miał tyle miłości i wybaczył już więcej tego nie zrobię:) jest moim najlepszym przyjacielem:)

Uratować? Tzn. że kolejnym razem facet po prostu lepiej się krył? Wiele kobiet żyje w takich związkach, jawnie wiedzą o trwającym romansie i "ratują" związek bo dzieci, bo dom, bo spokój, bo życie dostatnie

pewnie są, ale przewcież nie każdy żyje według jednego scenariusza warto dac szansę, jeśli tylko chcesz ją dac naprawdę, ale pamiętaj, że wcześniej czy później duchy przeszłości moga wrocic i nawet przy najlepszych staraniach czasem poprostu nie da sie zapomniec

dodam,że zawsze nam się układało, nie miał powodów do romansu.. po prostu to zrobił..

wiem też,że bardzo chamsko dziewczynę potraktował..

Gość ja wybaczyłam
ale wytrzymaliśmy po tej akcji 2,5 roku. potem jak znowu okazało sie ze coś kręci niemiałam jużsiły ani chęci sie z nim drugi raz użerać (zobaczyłam korespondencje do tej samej laski z którą wtedy miał romans i mnie zostawiła namiesiąc) więc zostawiłam go. wtedy to płakał dopiero, a jak byl ze mna to nic nie doceniał frajer

"więc zostawiłam go. wtedy to płakał dopiero, a jak byl ze mna to nic nie doceniał frajer" mam to samo... i zaczynam pękać przez jego lamentowanie..

Gość matacz...,.,.,.,.,.
udawac ze nic sie nie stało , wyłaczyc sie na wszelkie zło ! po co ci prawda , do czego potrzebna ? chcesz to draz , chcesz to odejdz , sek w tym czy znajdziesz lepszego , moze sie uda , wszak wielu sie niby udało , ale jeszcze wiekszej ilosci nie ! wybór nalezy do ciebie , jak chcesz faceta dla siebie szukaj w tych co mają libido na poziomie zerowym :) kazdy ten z wysokim zdradza ! i coż takiego ?

Gość matacz...,.,.,.,.,.
wszystko zalezy ile masz kobieto lat

Gość ini w mini
matacz vel karolek wypierdalaj kurwa wszedzie ciebie pelno:o

Gość do zaciekawionej
a to był jakiś jednorazowy wyskok czy dłuższa znajomość? o jeśli trwało długo.... to może być trudno a co zrobił tej dziewczynie? chamsko?

Gość no właśnie jak znaleźć
to ważne co jej zrobił. jesli nie potraktował jej z szacunkiem to może warto się zastanowić nad tym czlowiekiem. wiesz, dzisiaj się kocha...jutro można przestać. i może cię również źle potraktować. ludzie się niestety nie zmieniaja. ja miałam romans z byłym. źle mi z tym. a po nim spłyneło to jak po kaczce. jego dziewczyna się dowiedziała o tym a on wymyślił rzewną historię a ona mu uwierzyła :) i paradoks ;) układa im się ponoć super teraz. tylko ja wiem, to czego ona nie wie. i wiem, że temu facetowi się nie ufa i że jej kiedyś zrobi przykrość.

dłuższa znajomość... nawet kiedy już się dowiedziałam to on do końca się wypierał, tamtą dziewczynę zostawił jak szmatę i z podkulonym ogonem "wrócił" do mnie

hmmmm...i możesz zaufać takiemu człowiekowi? też pytam z ciekawości.

a ją wyzywa, grozi jej itp..

no właśnie nie wiem.. jak można po czymś takim zaufać..

naprawdę? wyzywa i grozi? za cooooo? bo chciało mu się spróbować innej dziupli? dziewczyno, nawet się nie zastanawiaj i zostaw dziada. nie jest wart nawet skinięcia ręką a co dopiero byś pozwoliła mu spać koło siebie.

sorry, ale dla mnie facet byłby skreślony. rozumiem, mógłby mieć romans bo coś tam wam nie wyszło - choć dla mnie romans ani zdradza nie są niczym usprawiedliwione- ale gdbyby umiał się zachować jak prawdziwy facet, to bym może wybaczyła. a w tej sytuacji w zyciu. jak nie umie szanować innej kobiety, to nie będzie szanował i ciebie. chciało mu się ciągnąc za dwie pacynki, teraz niech nie ma żadnej. może coś zrozumie.

Gość matacz vel karolek
to skończony chuj. zawrócił w głowie 16-latce i 10 lat już ją zwodzi :O skurwysyna trzeba by powiesić na palu za zniszczenie życia młodej dziewczynie. jesteś podły, nie masz skrupułów, najważniejszy jest twój interes. pomyślałeś choć raz, że twoja kochanka nie będzie miała normalnego życia z twojej winy? masz nad nią mentalną przewagę i kontrolę, ale w dupie to masz, że jej nie jest dobrze z byciem tą drugą. tylko wlasny kutas cię interesuje.

Gość nawet sie nie zastanawiaj
zostaw dziada , nie daj się nabrać na łzy które może i są szczere, ale i tak nie warto :O poza tym tyle nakłamał to teraz pewnie też nie mówi prawdy