Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zawiedziona-malzenstwem

Przylapalam meza z malolata... :(

Polecane posty

Od jakiegos czasu maz mnie unikal, sexu bylo coraz mniej a nie jestesmy starym malzenstwe, ja mam 28lat a maz 33. Jakos wszystko sie krecilo ale nie bylo namietnosci miedzy nami. Coraz czesciej maz wychodzil z domu pod jakimis blachymi powodami, a to kolega a to jakies spotkanie w pracy itp. po jakims czasie wydalo mi sie to podejrzane az wkoncu zdecydowalam sie pojechac za nim. Zajechal na parking przed centrum handlowym i wszedl do srodka. Jakie bylo moje zdziwienie gdy zobaczylam jak zaczyna gadac z jakas odpisowana malolata i ida razem do damskiej ubikacji!!!!!!! Szok! ale odczekalam chwile i tez weszlam po cichu za nimi... w kabinie robili to, wsystko bylo slychac:( moj maz i jakas zdzirowata nastolatka... poryczalam sie i wybieglam. Minelo pare dni a maz nadal niczego nie podejrzewa. Nie wiem co mam robic, jestem zalamana i rozstrzesiona calkowicie. Czy ktos przechodzil cos podobnego? Kocham meza ale ta swinia mnie zdradza... :(

Gość zakonnnniczka
ale ty jestes głupia! ja bym zaczeła tam walic w drzwi ewentualnie poczekać i wytrzaskac po pyskach.

Gość kizia mizia 1
Prowokacja, normalna reakcja kobiety byloby wejsc do kabiny i go przylapac na goracym uczynku.

Gość matacz...,.,.,.,.,.
mimo ze to prowo co mi tam :) było szukac prawdy ? i co teraz ? masz kłopot jak bys siedziała w domu , albo poszła do lózka z innym nie mialas by tych dylematów , a tak masz za swoje .

Gość matacz...,.,.,.,.,.
a to do kabiny sie da ot tak wejsc > ciekawe !!

Gość choleraaaaaaaaaaaaa
Może nie prowo, bardzo współczuję, ale ja bym ich chyba zabiłą na miejcu. Na pewno bym poczekała. Ale rozumiem , że tego nie zniosłaś, pewnie bardzo go kochasz i nie mogłaś sobie poradzić. Współczuję. Nie wiem co Ci doradzić , ale ja na Twoim miejscu powiedziałabym , że wiem o wszystkim.

Gość zakonnnniczka
tiaaaa a on sie wyprze w żywe oczy, trzeba było przerwać zobaczyć ich miny

Gość matacz...,.,.,.,.,.
no i co dalej ? no napisz to madralo ! masz dwa wyjscia , albo to zaakceptowac i zapomniec , albo odejsc - nie ma innego

Oczywiscie ze mu powiem o wszystkim tylko to boli strasznie :( wiem ze nasze malzenstwo nie wytrzyma tego, nie moge zaufac mezczyznie po czyms takim... Mial w lozku wszystko ale najwidoczniej za stara jestem dla niego :(

Gość ..........................,.,.
oj marnie marnie ;]

Gość mała chmurka 33
za stara ???? wiek nie ma nic do tego , jak sie kocha to sie nie zdradza proste, wiec on cie nie kocha proste, moglas wejsc gdybys zlapala go na goracym uczynku od razu bys dostala rozwod z orzeczeniem o jego winie, glupia babo ile tak bedziesz jeszcze czekac ? czemu mu nie powiesz ze o tym wiesz? oj nie brakuje glupich bab na swiecie

Gość kizia mizia 1
ja tez bym poczekala jak skoncza jesli sie zamkneli w srodku bo moze w poplochu zapomnieli:) a jak by skonczyli to zdobylabym sie na spojrzenie a la z politowaniem, spojrzala na niego i powiedziala cos w stylu "rzygac mi sie chce na mysl ze moglam kochac oblecha ktory pieprzy kurwy w kiblu"

Gość swinia!!!!!!!!!!!
skoro teraz ci to robi to nie przestanie powinnas go zostawic, bedzie zalowal nie powinnas mu wybaczyc bo nawet jesli teraz z tym skonczy to za jakis czas znow zacznie cie zdradzac

Gość matacz...,.,.,.,.,.
to twoje zdanie , ze w łózku miał wszystko , juz samo to ze piszeszw łózku , ma znaczenie , on nie chciał jak widac w łózku , ale w ubikacji , i to zebys ty go tam zaciagła ,a nie on , ale i tak nie rozumiesz ! bo wydaje ci sie ze jak mu nogi rozkladalas kiedy tylko chciał , to jzu jest oki

Gość Punischer
Chmmm. Może powinnaś sama go zdradzić. JAkby cos to pisz... :-)

Gość ja tą małolatę
to bym w kiblu utopiła a mężowi w czasie snu jaja obcięła:D

Gość zla dziewucha
o kurcze to byłam ja właśnie wydawało mi się że ktoś nas podsłuchiwał i wybiegł z rykiem

Gość matacz...,.,.,.,.,.
to czego nie dasz mezowi da zawsze inna kobieta - tyle .

Gość sdfg
ciekawe czemu nie zabrał ją do hotelu ? co za sknera

Gość z maczeta na ....
Matacz dobrze wie o czym pisze. On tez tak zrobil. Jedna mu nie da to da inna, proste.

Gość momiko
2/10

Gość kandydata na męża już masz
prowo jak byk, był juz temat ze na wyrku ruchal jej maz jakas galerianke

Gość gość men
Pewnie dzięki temu co cię tak zdradza, masz dobry status materialny od którego nie chcesz się odizolować , i dlatego zamiast podjąć adekwatną decyzję wylewasz żale na forum a on w tym czasie zaspakaja się kolejną małolatą. Tacy są faceci, mają swoje ukierunkowane potrzeby , albo z tym się pogodzisz i odejdziesz albo zaproś "koleżankę" która może więcej potrafi niż ty, i niech się w domu zadowala, bo jak tak będzie latał i zmieniał to po chwili przyjemności jakiego trypla czy innych wirusów do domu naniesie.