Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Eweks

co sadzicie o sprzataniu po psach?

Polecane posty

oczywi艣cie, ze po psach (i po sobie) nalezy sprzata膰, to jest bez dyskusji. argumenty typu "jak inni nie sprzataja to ja tez nie bede, wszedzie i tak jest syf" to kompletna zenada... tylko niech naprawde wszyscy po sobie sprzataja, dzi艣 wysiadajac z autobusu o malo nie wlazlam w rzygowiny, no ludzie lito艣ci...

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Dla mnie jest chore to 偶e w lesie trzeba sprz膮ta膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ludziska mialem psa jak mialem 6 lat a to bylo 30 lat temu i nikomu nie przeszkadzalo jak pies zalatwil sie na jakims trawniku, niestety psa nie moglem trzymac w bloku wi臋c rodzice oddali go mamie kolezanki z bloku na wie艣, niestety s膮siadowi sie to nie spodoba艂o i zatru艂 psa, po 30 latach zn贸w zdecydowa艂em i偶 b臋d臋 mia艂 psa i teraz wielka awantura 偶e pies sra na trawniku... a teraz jak przechodz臋 obok tego domu na wsi gdzie mieszka艂 m贸j pies widze 艣mieci ktore le偶膮 ju偶 kilka lat - wy偶ucone przez ludzi oczywi艣cie - a kupy mojego psa nie ma juz 30 lat... wi臋c si臋 zastan贸wmy kto wi臋kszy ba艂agan robi - my ludzie 艣miec膮c dooko艂a siebie (gdzie zwyczajne "pety" rozk艂adaj膮 si臋 jakies 10 lat , butelki kilka set lat, plastik nawet do 1000.... itd. itp) czy taki zwyk艂y piesek, kt贸ry "walnie" ma艂ego "klocka" na trawniku, kt贸ry roz艂o偶y sie (przy sprzyjaj膮cych warunkach) po 5 do 14 dniach... rozumiem gdy kt贸ry艣 z w艂a艣cicieli nie upilnuje swojego "pupila" i on "narobi" on prosto na chodnik po kt贸rym wszyscy chodz膮 ... ludzie ogarnijcie si臋 czy wy zbieracie swoje "pety" tudzie偶 "kiepy" ( w zale偶no艣ci od regionu) w PLASTIKOWE woreczki ?... ostatnio moje dziecko wi臋cej nazbiera艂o takowych rzeczy wiecej przy piaskownicy ni偶 ja widzia艂em PSICH KUP po drodze na plac zabaw... jeszcze raz ludziska ZASTAN脫WCIE SI臉 czy jest SENS prowadzenia takiej dyskusji i wprowadzania zakaz贸w dotycz膮cych ps贸w (i nie koniecznie ich) ... mam nadzieje i偶 do niekt贸rych dotrze me przes艂anie. na tym ko艅cz臋 sw膮 wypowied藕, z powa偶aniem - w艂a艣ciciel psa

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰

Psie kupy s膮 naturalnym nawozem dla ro艣lin nic w przyrodzie nie ginie, zbieranie ich na zasadzie "bo wdepn臋" to chory pomys艂, jak wdepniesz to przynajmniej sobie je umyjesz bo cie do tego to zmusi...

Udost臋pnij ten post