Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pełna czara

Zaczynam szkołę. Liceum dla dorosłych, więc jeszcze nie mam średniego

Polecane posty

Gość pełna czara

gdzie moge pracować? gdy byłam w drugiej liceum wyjechalam za granice, bo moja mama potrzebowala na operacje, pracowalam tam 1,5 roku i wrocilam, teraz chce skonczyc szkole. Moglabym byc nawet sprzataczka, ale nie ma zadnych ofert. Jestem zalamana :( Mieszkam w Malborku

Gość wejk ap in teh morning
zostac galerjankom

Gość pełna czara
jestem zapisana w urzedzie pracy juz pięc miesiecy, narazie nie ma zadnych ofert.. kurde.. ;/ jestem zalosna wiem

Gość ck;l;;;;;
teraz niech ci się mama odwdzięczy :O

Gość ja jak chodzilam do liceum dla
dorosłych pracowałam na produkcji i w sklepie

Gość pełna czara
nie mam za złe mamie... sama chcialam to dla niej zrobic i pracowalam w fabryce, teraz nie moge tam wrocic chce sie uczyc, a nie chce caly tydzien siedziec w domu

Gość pełna czara
u nas tez jest taka fabryka fobos, ale tez trzeba miec srednie, nawet na glupiej tasmie...

Gość podstawowe pytanie co robilas
za granicą? gdzie pracowałaś? Już masz jakieś doświadczenie więc możesz szukać pracy w tym samym fachu, będzie łatwiej

Gość pełna czara
pakowałam sery i kiełbasy do kartonu... wiem porazka

Gość Andzia z parku
Dlaczego porażka? Ktoś to musi robić, wiec nie przesadzaj.

Gość Andzia z parku
A dzieckiem się zaopiekować? Masz w tym kierunku jakieś zdolności?? Czasem do rozwożenia pizzy potrzebują, kup lokalną gazetę i poszukaj. A nuż coś znajdziesz? Może jest u Ciebie jakiś zakład, co produkuje znicze? Skleja kartony?? Tam nie trzeba wielkiego wykształcenia.

Gość To co robiłaś się nie liczy
liczy się to, po co to robiłaś. Jeseteś bardzo szlachetną osobą, niewiele jest takich. Dlatego przestań mówić o sobie, że jesteś porażka i dno. Powinnaś z podniesionym czołem i dumą mówić: "Tak, pracowałam fizycznie i to ciężko, dla mamy". Naprawdę szacun dla Ciebie. A co do pracy to proponuję dać ogłoszenie do gazety, internetu albo w ogóle przeszukać skwapliwie ogłoszenia z Twojego regionu. Na pewno coś się znajdzie, tymbardziej, że to nie pierwsza Twoja praca.

Gość przesyłam pozdrawiające
fale :)

Gość sexi blondi *** XOXA
Hej :) Moja koleżanka ma 19 lat i też ma tylko gimnazjum , nawet 1 klasy LO nie ma skończonej i pracuje w Lidlu już prawie rok. I z nadgodzinami to jej czasem wychodzi 1500 na rękę (pracuje na 3/4 etatu). Możesz też dorabiać jako hostessa (wymagany jest tylko status ucznia), to dorywcza praca ale dobrze płatna zazwyczaj 10zł / h. Możesz też roznosić ulotki. Szukaj w internecie, jak tak do wielu prac dorywczych się załapałam. A jak masz działkę, to możesz dorabiać sprzedając śliwki, pomidory, ja tak sobie teraz sprzedaję i mam 70 - 80 zł dziennie za stanie od ok. 8 do 16tej. Możesz też grzyby zbierać jak umiesz i sprzedawać, wiem też, że potrzebują cały czas do wykopu ziemniaków choć to ciężka praca. A w czerw u zawsze do truskawek potrzebują.