Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paulinaaaaaaaaa

Zna ktoś tą piosenkę? :)

Polecane posty

Gość Paulinaaaaaaaaa

Hej, szukam piosenki ale nie mogę sobie przypomnieć tytułu ani wykonawcy :) Śpiewa to kobieta, chyba dosyć młoda , piosenka nie jest nowa taka radiówka :D pamiętam ze w teledysku jest jakaś impreza (pokój, w koło kanapy i stół na środku i siedzą ludzie i ona też) i to chyba na fotografiach jest pokazane i wiem ze teledysk sie kończy ze wszyscy śpią na tych kanapach i ona wstaje i chyba wychodzi :D jakos tak :D ona ma ciemne a moze rude ? ale raczej ciemne włosy chyba krótkie :) Ze słowami też będzie ciężko . Piosenka angielska , dosyć szybka . Gatunek to raczej taki pop ;) Kojarzy ktoś ?:d Wiem ze w refrenie jest "wake up" cos tam "morning" matko nie wiem hehe ;D

Gość wejk ap in teh morning
to je pjosnka kejszy z krzywamy nogami od dawania dupy

Gość Paulinaaaaaaaaa
no raczej nie :D

Gość no jak jest wejk up
i morning to wiadomo ze to ona zamknij dupe suko jak nie wiesz to na huj sie pytasz jak sie nie dowiesz to na huj nie wiesz, spierdalaj pod rynne ciamciaku

Gość Paulinaaaaaaaaa
To co napisałaś/napisałeś nie jest mądre i w jakim celu to napisałaś/łeś tez nie wiem , strasznie musisz byc głupia/głupi :)

Gość napewno
tez masz szpare miedzy nogami od rucchania i nie pierdol jak taka glupia jestes zeby pytac o piesenke kurwa to idz do od przeczkola do o pola i tam pokaz jaka jeste pania wypierdalaj w podskokach bo spuszcze ci lanie moim czarnym kutasem pusta dziwko

Gość Paulinaaaaaaaaa
jak wy możecie sie tak brzydko wyrażać ? pewnie macie po 13 lat a rodzice się wami nie zajmują ... przykre

Gość Roksii
Amy MacDonald - This Is The Life :D szukałam to ze 3 tygodnie...