Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kalkatka

Randka -bez odzewu

Polecane posty

jestem umówiona na dziś na randkę ,ale bez szczegółów o której i gdzie. Minęło pół dnia ,a koleś się nie odzywa...co robić?

Gość dwudziestosześcioIetnia
nic nie rób. jeśli się nie odezwie- wiesz że ma cię w doopie :D jeśli odezwie się i wyznaczy termin za np. 2 h- też wiesz, że ma cię w doopie. także radzę spisać na straty i szukać następnego. temu na tobie NIE ZALEŻY.

Gość hjnoi
Jeśli się umawia na randki i nie podaje gdzie i kiedy to wiedz,że coś się dzieje Jeśli się nie odzywa, albo odzywa że coś mu wypadło to wiedz, że coś się dzieje Jeśli umawia się na randkę i nie chce z Tobą seksu to wiedz że coś się dzieje Ma cie w doopie albo nie umie się umawiać na randki :P

Gość hjnoi
No i co jej odpowie Że wcisnę, Cie na pierwszy wolny termin ?

Gość MalinowaKrólowa
Nie dzwoń, czekaj !!! ''Jeśli się umawia na randki i nie podaje gdzie i kiedy to wiedz,że coś się dzieje Jeśli się nie odzywa, albo odzywa że coś mu wypadło to wiedz, że coś się dzieje Jeśli umawia się na randkę i nie chce z Tobą seksu to wiedz że coś się dzieje Ma cie w doopie albo nie umie się umawiać na randki '' Lubię to :)

Gość ejj noo
nie, nie dzwoń. poczekaj jeszcze, jesli sie nie odezwie miej wylane na to ... jesli napisze w ostatniej chwili to mu powiedz ze szkoda ze tak pozno napisal bo masz juz plany... albo sama napoisz do niego, smiechem zartem czy spotkanie aktualne

macie racje... nic nie będę pisała, bo mi jeszcze nie odpisze i już całkiem poczuje się jak ostatnia...

Jak ci zależy to zadzwoń i spytaj o której po Ciebie wpadnie, ujmy Ci to nie przyniesie :) Może to nieśmiały chłopiec jest :)

nie ,to nie pierwsze spotkanie...dziwi mnie bardzo, kiedyś on zabiegał, a ja nie chciałam, teraz stałam się bardziej chętna, a on olewa...widocznie wolal zabiegac;]

Kalkatka tak to juz jest;p Kiedys pamietam jak jedyna dziewczyna ganiala za mna tak, ze w ogole nie mialem spokoju. Codziennie mialem setki smsow, pytala sie co robie, zebym poszedl z nia tam i tam. Na poczatku odmowilem, wymigalem sie a ona dalej cisnela i cisnela. Po miesiacu ostrego namawania mnie zgodzilem sie na kawiarnie. Potem jeszcze raz i jeszcze raz no i sie zakochalem. Pobylismy razem z 5 miesiecy i mnie rzucila. No to potem ja zaczalem ganiac za nia wszedzie, namawiac na spotkanie, przepraszac itd itd. Niestedy nie wyszlo;/

Gość nie nie nie nie nie nie
nie dzwoń :)

SmileLikeYouMeanIt wszystko fajnie...tylko po co proponować komus spotkanie jak nie ma się na nie ochoty? z zemsty czy co?:>

Gość hjnoi
teraz stałam się bardziej chętna, a on olewa...widocznie wolal zabiegac;] Nie, widać on nie jest egoistą, tylko Cie chciał obdarować tym samym,tak żebyś mogła przeżywać to co on :)

"widać on nie jest egoistą, tylko Cie chciał obdarować tym samym,tak żebyś mogła przeżywać to co on" gdyby rzeczywiście mial na celu takie gierki, to ja bym sie tylko ucieszyla, ze mam go z głowy

Gość 345345345
nie dzwoń kurwa mać do niego ..jak by mi dziewczyna się o pierwszą randkę dopytywała to bym sobie pomyślał "o matko ta to na mnie leci "..mam Cię .. :P

Gość kdjahsjd
cos Ty! a co napisal ?

Gość kdjahsjd
a moze nie sciemnia ?

Gość kdjahsjd
a mial sie odezwac po pracy ? moze taki ma charakter. moj taki jest, szkoda gadac, ale taki typ coz