Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lipsss

Nagie dziecko na nk. zgłościc nadużycie, czy dac spokój?

Polecane posty

Przypadkowo weszłam na profil jakiejś kobiety która ma w galerii zdjęcie swojej malej corki na oko z 1,5 roku na golasa nad jakąs wodą. dziewczynkę widac dokladnie. Zglosilibyscie nadużycie przy tym zdjęciu czy zostawic to?

a może napisz do tej kobiety, żeby się zastanowiła nad tym, że takie zdjęcia są pożywką dla pedofilii?

Gość HAAALO HALLO
natrafiła:D dobre sobie szpiegujesz ludzi!!!!!!!!!!!!!!! ciekawska dzifka

Gość Seksuolożka Gienia
Pedofile już mają to zdjęcie w kolekcjach swoich i wymienili się nim przez Gadu-Gadu!

Ludzie, nie popadajcie w paranoję z tą pedofilią :O Co prawda - ze zwględów estetycznych - nie rozumiem rodziców, którzy pozwalają swoim dzieciom biegać nago, ale bez przesady. Niedługo ojciec nie będzie mógł wziąć córki na kolana bo pójdzie siedzieć.

HAAALO HALLO natrafiła dobre sobie szpiegujesz ludzi!!!!!!!!!!!!!!! ciekawska dzifka spójrz w lustro a ujrzysz dziwke Nie znam tej kobiety, jej zdjęcie pokazalo się na dole w ostatnio dodanych i weszłam na jej profil

szopenowa - nie przesadzamy. ale jeśli istniałby chociaż cień prawdopodobieństwa, że jakiś pedofil będzie się podniecał patrząc na zdjęcie mojego nagiego dziecka to ja bym to zdjęcie usunęła. nie wiem, może innym to nie przeszkadza, ich sprawa.

Gość HAAALO HALLO
TAAAA JESTEM MĘSKĄ DZIFKĄ:D :D nie pierdol--i nie przypierdalaj się do ludzi a naduzyciem jestes ty sama!!!!!! matka decyduje co robi a ty masz gowno do czisch dzieci decyduj o swoich! kurwa paranoje to przesada racja!!!!!!!1 niedlugo ojciec pojdzie siedziec za wzięcia dziecka na kolana!!!!!!!!!!!! przez takie gupie pipy jak ty mocherze

nawet już mniejsza o tych pedofili, ale kurde to zdjęcie jest dostępne dla wszystkich ludzi. Chciałabyś byc tą dziewczynką ze zdjęcia za 10 lat, wiedząc ze twoja mama pokazywała twoja golizne w internecie

HAAALO HALLO- no niestety ale z takim dnem, które nie umie napisac jednego zdania bez przekleństwa to ja dyskutowac nie będe bo musialabym się zniżyc do twojego poziomu wypowiedzi

Gość HAAALO HALLO
przestan pierdolic to male dziecko a każdy z nas ma z dziecinstwa takie fotki i jakos nikt sie nie oburzal,jak wszyscy bedą robi afery to dopiero wtedy będzie to odbierane jako cos nienormalnego!!!!!!!

Ale normalny człowiek trzyma takie fotki a albumie na półce, a nie puszcza w świat. trzeba byc chorym umysłowo człowiekiem, żeby nie widziec roznicy

Gość powiem i ja .....
skoro tak Ci to przeszkadza napisz do tej kobiety w kulturalny sposób naświetl jakie mogą być konsekwencje pokazywania takich zdjęć

Gość HAAALO HALLO
ZAJMIJ SIE SOBĄ, A NIE CUDZYMI DZIECMI TO DZIECKO MA MATKE I PEWNIE ONA ZA NIE ODPOWIADA NIE TY!

Szczerze? nie widze dalszego sensu konwersacji z tobą. Mamy różne opinie i tyle

teraz to w oole jakas paranoja z tymi zdjeciami na nk czy facebooku, same golasy sie pokazuja, lansuja sie...

Gość antrykot wołowy
Chciałabyś byc tą dziewczynką ze zdjęcia za 10 lat, wiedząc ze twoja mama pokazywała twoja golizne w internecie za 10 lat to ta dziewczynka sama będzie się w necie rozbierać :)

Gość dfdsfgerf
Tak, policje jeszcze na nia naslij. Moze do wiezienia ja wsadza i wtedy bedziesz miala satysfakcje. Nie badz taka przewrazliwiona, bo ci zylka peknie.

Gość Nudysta
Fajne są takie malutkie na golaska zwłaszcza gdy się je ma golutkie na kolanach!

Gość Nudysta
Byłem latem na kocu ze znajomą i jej sześcioletnią córeczką. Ona zdjęła jej mokre majteczki i kazała jej się położyć przy mnie na kocu. Patrzyłem na nagie ciałko podnieciłem się!