Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nowicjuszka***

kiedy pierwsze kopanie?

Polecane posty

Gość nowicjuszka***

hej, wlasnie mi sie zaczal 16 tydzien i sie zastanawiam, kiedy czuc pierwsze ruchy dziecka? jakie to jest uczucie? nie wiem, czy odroznie od zwyklego czegos w brzuchu :)

Gość mama_synka
ja pierwszy raz kopniaczki jesli te malutkie pukanie mozna tak nazwać:) poczułam w 18 tyg, i dla mnie to było takie uczucie jakby zapukanie (ułozyc palce prawej dłoni tak jak się puka do drzwi) w wewnetrzna stronę lewej dłoni. Dla mnie to było cos cudownego:) napewno to odróznisz:)

Gość bkyvjv
tot ak jak byc sie puknela placem w brzuch tylko od wewnatrz ;) Ja pierwszego dnia 20 tyg.poczulam pierwszego kopniaka i wiedzialam ze TO TO :) moze tka dlugo czekalam bo jestem przy kosci :) doczekasz sie i TY ! :)

Gość nowicjuszka***
dzieki :)

ja równiez czułam pierwsze ruchy w 18 tygodniu:) czułam bardzo delikatnie i lekko jednakże wiedziałam , że to nasza mała kruszynka :) dzisiaj ma niespełna dwa latka i również wszędzie jej pełno :))

Gość nowicjuszka***
ooo, ale fajnie - dzieki dziewczyny, juz sie nie moge doczekac, zeby ja zabaczyc i albo chociaz poczuc - na usg jest zawsze taka ruchliwa - lekarze sie smieja :)

chyba wyczuwalne ruchy a nie kopanie,bo dziecko jest bardzo ruchliwe odkąd pojawią sie raczki i nozki,ja poczulam ruchy rowno w 18tc