Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość help help!!!!!!!!!!!!!!.....

co to znaczy po niemiecku??? prooosze!!

Polecane posty

" Laut System ist keine Aufladung vom 22.08.2011 im System ersichtlich. Die letzte erfolgreiche Aufladung ber die Kreditkarte ist am 12.07.2011 erfolgt. Bitte nehmen Sie die Aufladung erneut vor. "

Gość wara od mojej posesji!!!!
System dźwięku jest bezpłatnie z 22.08.2011 wewnątrz systemu. Ostatniego udanego rozładuje się karta kredytowa została wykonana na 07.12.2011. Proszę opłaty przed ponownie. " :D z google:)

z google to ja tez umiem ;) doladowalam przez neta telefon kom. nimiecki ale nie doladowalo sie , a wzielo mi kase z konta bankowego, napisalam do operata maila, to wyslali mi to co wkleilam tu.... :O

Gość glosik oddany
doladownie ostatnie bylo 12.07...z karty kredytowej..niestety teraz nie zostalo doladowne ,wykonaj operacje ponownie.mam pyatnie czy doladowalas z polskiego konta? bo ja tez miewam problemy..doladuj karta kredytowa i juz

doladowalam karta kredytowa walutowa (euro) ktora mam z polskiego banku.......... kase mi wzielo z banku, na komorce nie ma, to co niby jeszcze raz mam doladowywac?? 30e!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:((

:O

Gość glosik oddany
Napisz do nich raz jeszcze!!! wklej wyciag z karty i tyle ja od pewnego czasu doladowuje przez ebay.de jest nieraz taniej

Gość glosik oddany
pisze wyraznie ze w dzisiejszym dniu nie ma w systemie takiej wplaty za doladowanie..mozliwe ze to tez wina polskiego banku..ja mialam w wbksa i tez mialam problemy

ja mam wlasnie wbk!!!! ok,dzieki, to napisze do nich i zalacze dowod wplaty , moze to przejdzie.... nie chce stracic 30 e :O

Gość glosik oddany
wiesz ja z wbksa mialam przelewy z kredytowki nawet do 48 godzin..teraz mam paypal i z tego palce za doladowanie do o2 a kupuje w promocji na ebay.de..wysylam do sprzedjacego kase i ten wysyla mi kod..mam doladowane zawsze do 25% wiecej napisz tez do jebanego wbku!!!!

System nie wykrył żadnego doładowania z 22.08.2011 Ostatnie (udane) doładowanie zostało wykonane 12.07.2011 Proszę spróbować ponownie. Spróbuj odświeżać a nie na nowo doładować

a co to znaczy "odswiezyc"?

No doładowałaś ten telefon i co? I nic? Poczekaj chwile, albo spróbuj ponownie naładować a może coś pokręciłaś niechcący nie wiem.

Gość glosik oddany
gdzie tam jest napisane o odswiezaniu?>:-0

ja to juz doladowalam w poniedzialek =.= mycha pisala o odswiezaniu ;)

wtedy mi napisali ze doladowanie zakonczone sukcesem i dziekuja itd itp wyczytalam w FQA ze pojawia sie w ciagu 15 min na koncie coz,ja czekam 3 dzien rano dzwonie do WBK i moze siec niem.jeszcze cos odpowie 30 e piechota nie chodzi:O

Gość glosik oddany
napisz juz teraz do nich do wbksa..niech to wyjasnia

bez przesady 30 euro to są groszowe sprawy... ale też bym tego nie zostawiła tak.