Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Minia P

dlaczego puszczacie sie na wakacjach z Turkami, Arabami itd

Polecane posty

i przynosicie nam normalnym kobietom wstyd i tworzycie stereotypy jakie to Polski sa latwe i sie puszczaja na prawo i lewo? Nie mozna wyjechac normalnie na wakacje i miec spokoju, bo potem im sie wydaje, ze wszystkie takie sa, ze jak Polka to latwe miesko do rzniecia, podrywaja i sa natretni i sie dziwia, ze nic od nich nie chcesz, bo przeciez w tym miesiacu juz mial conajmniej 5 takich i mu sie wydaje, ze zgrywasz tylko niedostenpa... PRZESTANCIE NAM ROBIC SIARE!!!

Gość agnieszka biegalka Birmingham
oj polaczki zazdrosne :)

Gość Rybaczka*
Po 1, nie wszystkie kobiety się puszczają (nie tylko z turkami, ale wszytskimi innymi). Po 2. Agnieszko z Uk taka z ciebie angielka jak ze mnie dziewica...

Gość antrykot wołowy
żal dupę ściska, że nawet wielbłąd araba na ciebie spojrzeć nie chciał? :)

Gość Rybaczka*
Ps. a widziałaś jak się ruskie pierd....? Lepiej niż ktokolwiek.

ruskie i inne mnie nie interesuja, jestem Polka i krew mnie zalewa jak widze takie cos...

Gość antrykot wołowy
też zacznij się puszczać, nie będzie cię wtedy boleć puszczalstwo innych

Gość agnieszka biegalka Birmingham
nie jestem angielka, jestem polka, moj chlop to Kurd. wiem ze polaczkiz adroszcza, ze polki wola prawdziwych facetow ;)

Gość Seksuolożka Gienia
Taki to kryzys wielki na świecie, a ludzie rypią się jak zwierzęta!

agnieszka a czy ty umiesz czytac po polsku? Czego mam CI zazdroscic? Jestem kobieta jesli do tej pory tego nie zaczailas...

Gość A pierdolcie sie!
Minia P Ruskie??? co ty pierdolisz. ruskie z arabami nie moga bo ruscy ich nienawidza. w rosji kulka w leb jak jest z nie bialym. polki kurwa z nimi sie puszczaja najczesciej.

tak ale ruskie tez sie zdarzaja...bylam w Egipcie i widzialam co tam odchodzilo przy barze...ale tak jak juz napisalam one - ruskie - mnie nie interesuja bo jestem Polka

Gość A pierdolcie sie!
Minia P kazda leci na nich z polek, ale czesc sie nie puszcza. boja sie chorob i zlej opinii.

ja nie lece! kompletnie nie podoba mi sie ta uroda owszem, warto sie przejechac, zobaczyc architekture, poznac kuchnie,muzyke i klimaty ale zeby zaraz z nimi sie puscic?

Gość A pierdolcie sie!
lecisz. ciagnie was do nich. przeciez widac co sie dzieje... moja byla jest a muzelmanem. pewlno polek ma chusty na lbach, czy nie. jak pan pozwoli. to sie skonczy. beda rekoczyny wobec tych polek. juz rzygamy tym.

WIĘKSZOŚĆ polek jest puszczalskich i łatwych, materialistek nie brakuje. Tymbardziej jak wyjedzie taka w świat, gdzie jej nikt nie zna i nie obgada, nie zepsuje opinii w mieście - korzystają. Po prostu łatwe panienki nie zasługujące na szacunek, większość się nadaje do jednorazowego użytku niestety. Nie zmienimy tego, a takie dziewczyny które naprawdę się szanują są mniejszością w dzisiejszych czasach.

przestan mi tu cos wpierac. Poza tym jestem mezatka od dwoch lat i to z Polakiem. Twoje durne i chamskie wpisy wlasnie potwierdzaja to o czym napisala, ze tego typu laski stwarzaja opinie innym...

Minia ale to nie tak, że puszczalskie panny stwarzają opinię innym. Po prostu tylko idiota będzie oceniał wszystkie przez pryzmat tych które były łatwe. Trzeba sobie kreować własne opinie a nie wierzyć w stereotypy. Poza tym nie każda polka w związku z jakimkolwiek obcokrajowcem jest puszczalska. Związek nie musi być tylko między dwojgiem ludzi tego samego pochodzenia, to jest durne podejście. Można być szczęśliwym z kimkolwiek, nie mylmy pojęć. Ja znam wielu muzułmanów i jakoś też zdarzało im się nie raz trafiac na łatwe polki, ruski, ukrainki które wręcz same się do nich kleiły i rozchylały im nogi przed oczyma a jednak nie oceniają mnie tak samo wiedzą, że jestem inna i tyle, nie spotkałam się jeszcze z tym, żeby jakiś mój znajomy powiedział, że na pewno jestem puszczalska bo wszystkie polki które znał takie były. Poza tym mam gdzieś co sobie pomyśli jeden z drugim, ja wiem swoje i tyle. A i nie podobają mi się oni też absolutnie, nie wiem co niektóre panny w nich widzą, fee :o

Gość A pierdolcie sie!
ta mezatka. a ja mialem sie ozenic. i dzis moja przyszla zona szoruje skarpety muzlmanowi. polki to zaraz tych czasow.

Mycha masz racje. Tez znam ich wielu, poniewaz mieszkam w Niemczech i jest tu ich pelno i wlasnie dlatego ze mialam z nimi do czynienia wiem, ze takie zwiazki nie maja sensu poniewaz roznice kulturowe sa przeogromne, ale jak widzisz codziennie wpisy typu "bylam na wakacjach i po tygodniu znajomosci poszlam w tango z Arabem/Turkiem" i jestem strasznie zakochana ktore wyrastaja jak grzyby po deszczu to mnie krew zalewa

Gość A pierdolcie sie!
**Mycha no ale oni maja polki za niewierne. im religia kaze nas upokarzac przez rypanie polek. znasz jakies arabki z polakami? niemcami?

Zawsze jak pojawia sie taki temat to zaczyna sie dosrywanie...a moze by tak zostawic kazdej kobiecie do jej wyboru z kim sypia i z kim sie wiaze na reszte zycia. Nie popieram nadmiernego i obrzydliwego puszczalstwa jakie jest np, w Egipcie , i nie tylko tam. Slyszalam historie ,ze nawet na drinka polek nie trzeba zapraszac i tak wskakuja do wyrka, przykre to bardzo, coz sa i takie kobiety...

Gość stryjeczna siostra szwagra
do pierdolcie sie - idz se pierdolnij w leb, zrobisz wszystkim przysluge :P

Też mieszkam w Niemczech :) i TAK znam kilka SZCZĘŚLIWYCH związków Niemców z arabkami czy turczynkami. Co więcej znam też przypadek gdzie rodzina chciała córkę wydać za mąż za jakiegoś tam kuzyna z Turcji czy cos a oni się postawili i są małżeństwem. Dzisiaj jej mąż się super dogaduje z jej rodziną i żyją ze sobą mimo wszystkich przeszkód jakie mieli na swej drodze.

Czemu to forum nie może sobie normalnie prosperować tak jak wszystkie inne? Tylko pojawi się jakiś temat to się zaczyna nagonka. Na innych forach ktoś załozy temat i wypowiada się tam tylko ten, który ma coś z nim wspólnego, nie ma złośliwych komentarzy i wyzwisk. To wina moderatorów, bo pozwalają na takie gówno. Takie modki to nie modki! Dziewczyny zakładają tematy i nie chcą żeby ktoś je wyzywał i im ubliżał. Zajmijcie się swoim życiem, nie oceniajcie innych.

tez znam zwiazki ona turczynka, arabka on niemiec, ale stwierdzilam ze nie bede sie juz wdawac w dyskusje z "pierdolcie sie" bo nie ma sensu... Mycha a gdzie mieszkasz jesli mozna wiedziec? Ja w Berlinie

Gość A pierdolcie sie!
ta co to za arabki? 99% siedzi w chatach i jest muzelmanami, bo w leb. z o tych honorowych mordach slyszalas?

jak widać nie masz pojęcia o ich kulturze co najwyżej powtarzasz te same stereotypy które wyniosłaś z telewizji czy od głupiej koleżanki. W Europie muzułmanie żyją trochę inaczej niż u siebie, tak gwoli ścisłości Minia też jestem z Berlina :)

Gość A pierdolcie sie!
Haadia one bladza i sa zle te baby. nie bedzie tu cenzury. nie mozna pozwolic na rozprzestrzenię sie zarazy kolorowej.

Gość A pierdolcie sie!
**Mycha nie klam tutaj. ty wiesz ze to sa wyjatki.