Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cozrobiccccc

BOŻE, UMIERAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość cozrobiccccc

mam pokój od takiej strony, że tu w lecie jest żar, mam okno dachowe od niego jest jeszcze gorzej. teraz jest 38 stopni, przeciągu się nie da zrobic, otwarte okna źle, zamknięte jeszcze gorzej, nie mam wentylatora, kapie ze mnie!!!!!!!!!!!

Gość cozrobiccccc
nie mam pieniędzy, nie pracuje, mieszkam jeszcze z rodzicami!

Gość cozrobiccccc
czizas i ike weszłyście mi tu aby rozwalic mi temat, tak jak każdy na kafe zresztą? prysznic pomaga na 5 min

Gość cozrobiccccc
byłyście, jesteście i będziecie idiotkami

a to ty chciałaś zrobić z tego tasiemiec na parę tysięcy stron?

byłyście, jesteście i będziecie idiotkami ojej rzeczywiście ci przygrzało:)

Gość cozrobiccccc
nie, ale bywam tu czasem i widze jak po was jadą, jak się wypowiadacie, jak gówno wnosicie do tematów, wpisujecie jakieś głupoty.. ike, a w koncu zajmij się dziecmi, bo widac wakacji tez nie maja zegnam

Gość hjnoi
Wyłącz komputer on też podnosi o parę stopni

Gość cozrobiccccc
wakacji też nie mają jak również zadnych innych dni ciekawiej spędzonych, bo mamusia tylko przyklejona do kafe 24. h :O ja z wakacji akurat wróciłam, także nie pij do mnie.

Gość tvims
Wsadź mokry ręcznik do zamrażarki a potem połóż go sobie na głowę :p

w ten sposób zmrozi swoją jedyną komórkę mózgową:)

Gość cozrobiccccc
Boli Cię to, ike? Jakoś inni potrafią normalnie pisac, a twoja osoba mnie irytuje gdziekolwiek nie zobaczę wpisu, którego autorką jest ike..! kobieto, miej trochę szacunku DO SIEBIE/ Wklejasz tu zdjęcia z córką, na kafe.. .a potem się tak kompromitujesz. Rób tak, aby dzieci nie musiały się wstydzic matki...

może zajmij się własnym szacunkiem do siebie o rodzicach nie wspominając skoro próbujesz pouczać mnie to idź do własnych rodziców i powiedz im, że tak o ciebie dbają , że prawie zdychasz z gorąca i musisz żalić się obcym ludziom:P

Gość cozrobiccccc
mój temat to taki o .. z dupy, bo wiadomo ze nikt mi tu nie zaradzi . już wolę swoja rodzinę, matkę i ojca.. bo wiesz WSTYDZIŁABYM SIĘ GDYBY MOJA MATKA NIE ROBIŁA NIC PRÓCZ UPRZYKRZANIA ŻYCIA WSZYSTKIM NA KAFE, NIE PRAŁA, NIE SPRZĄTAŁA, NIE ZAJMOWAŁA SIĘ RODZEŃSTWEM TYLKO GNIŁA JAK TY NA KAFE..>!!! nie ja pierwsza Ci to pisze, ogarnij się kobieto. Rozumiem, że masz kompleksy, dlatego tez wylewasz frustracje w necie, ale bez jaj :O

nie będę pytać co robi twoja matka skoro nie zdaje sobie sprawy z tego jak jej gówniarka szczeka do dorosłych ludzi na forum :) idź jej pozwracaj uwagę :) jak taka jesteś odważna:P

Gość cozrobiccccc
Szanuje ludzi, którzy na to zasługują, to po 1sze. Po drugie wyrażam tylko swoją opinię, niestety trafną bo widac jak się bulwersujesz. Masz stałe kółko fanów ..czizas, zs, regres.. nie wiem jak dalej, bo nie siedze tu dzien w dzien .. TROCHE ZYCIA KOBIETO. A DZIECI ODDAM DO DD JAK MAJA TAK CIERPIEC!!!!!!!!!!!!

Gość cozrobiccccc
ODDAJ*

idź dzieciaku się przejdź:) rozumiem trudny wiek na szczęście ja się z tobą smarku użerać nie muszę:) ale pozdrawiam twoją rodzicielkę, która musi cię znosić na co dzień:)

Gość cozrobiccccc
PRAWDA W OCZY KOLE. ZEGNAM

A DZIECI ODDAM DO DD JAK MAJA TAK CIERPIEC!!!!!!!!!!!! :D:D:D a teraz przeczytaj swój top:P bo chwilowo ponoć cierpi dzieciak twojej matki:P nie chce cię nigdzie oddać ? tyle ode mnie:)

Gość cukinia089
nie pogrążaj się ike, kazdy wie jak jest

Gość cozrobiccccc
POWODZENIA IKUŚ. PRZEMYŚL TO, DZIECIOM BĘDZIE LEPIEJ W DD, PRĘDZEJ KTOŚ O NIE ZADBA.

Gość o k.wa o k.wa o k.wa o k.wa
szczeka do dorosłych ludzi na forum :D:D:D:D:D:D:D w twoim przypadku doroslosc nie rowna sie madrosc :D

Gość pajacynkaaaa
refforma lize dupe ike :D