Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość osobaniewirtualnaniestetyyy

refleksyjny post po latach...

Polecane posty

Witajcie po południu, dzis robiłam to i śmo i na koniec postanowiłam napisać REFLEKSYJNY POST PO LATACH. Jak to w zasadzie było z tymi Łazienkami, a wcześniej też. Wiecie - pojechałam sobie dawno temu na wizytę. Sama nie wiem czemu, ale no mogło być, czemu nie, nie? I tyle. Z tym, że od razu chciałam uciekać jak zobaczyłam gościa, do którego pojechałam. Bo tak - bo to był Freddie Krugger tylko tego nie rozumiałam. Ale już wiedziałam, że wszystko co zrobiłam to źle, a to oszust. I wiecie - nawet chciałam wsiąść w pociąg z powrotem, że to bez sensu. Bo tak - bo gość wyglądał jak Freddie Krugger a szła noc. Ale poszłam - jedną noc przeżyję - zostawało jeszcze to i śmo, ale w sumie powrót i tyle. No i poszłam. I do mnie pretensje. Wiecie może po prostu miał wyłożyć na bilet z powrotem i powiedzieć - no trudno nic z tego nie będzie bo zachowywał się jak jakiś nie wiem - jakby mnie nie wiem nie było to ja też i tyle. I na koniec ten gość poszedł spać. I nie chciałam żeby się zbudził bo w sumie chciało mi się jeść i postanowiłam spróbować czy kupiłam se dobre śledzie. I teraz nie pamiętam czy znalazłam otwieracz czy się z tym męczyłam - w każdym razie siedziałam w pokoju, zamknęłam se drzwi NA KLUCZ i tyle. Tam chyba był jakiś klucz albo nie i tak byłam posrana ze strachu sama tam i tyle. No ale jak to się to skończyło to za bardzo nie wiem, w każdym razie ja z tego pokoju już nie wyszłam. Może mi się spać zachciało po tych śledziach. I wiecie co - jaki był ten gość. Porównywał mnie do rodziny - no ale ja przecież mu nie pisałam, że mam taką rodzine - normalnie cios w głowę i go nie ma. I rano wstałam i wiecie w tym pokoju śmierdziało. Acha - bo ja chciałam nawet wynieść te puszki ale nie wiedziałam gdzie. Oknem zostawało je wyrzucić - no to bez sensu i tyle. Takich rzeczy się nie robi. I teraz na drugi zaproponował mi wizytę w Łazienkach - co zrozumiałam jednoznacznie, ale wiecie nie przemyślałam sobie do końca tych Łazienek - zrozumiałam , że tam śmierdziało i że umyć się to zimą niech nie liczy. Coś tam mi kupił, ale wiecie - to już było gorzej niż żałosne. I tyle. I powiem wam nie wiem czemu tak tak śmierdziało w tym pokoju, no ale... ja się go bałam, najadłam sie tych śledzi i poszłam spać. I wiecie - no to mi ograli tymi Łazienkami, ja jeszcze coś napisałam i tyle. No i koniec. Nie - jeszcze nawet dziś na mnie za to i tyle. A ja nie powiedziałam nic bo ze wsi to i tak wyszłabym na najgorszą - jeszcze ta rodzina i tyle. Jedyny błąd, że w ogóle tam pojechałam, ale co miałam robić? Tak sie wkopałam w innego Frediego, że do tego musiałam pojechać. i tyle :( Ale załowałam że tam pojechałam, a ja miałam żałować wszystkiego i tyle. Nie wiem czemu ja tam pojechałam. Póżniej poszłam do pracy, w ogóle o to nie stałam, a wiecie to były takie wredziole, że szkoda gadać. I jeszcze MUSIAŁAM łazić z nim po tych Łazienkach a tam były te obiady czwartkowe i se ogrywali mnie tam i tyle. No i wiecie ja mam do dziś pretensje o to bo ja nie żyłam żadnym królem Polski i tyle. To były 2 wariaty i tyle :( A moje 2 koleżanki z akademika się powiesiły - na pewno nie bez znaczenia to było. Po co mi Łazienki zimą, jak już to latem. Ale gość był taki , że powiesz mu, że KORDIAN I CHAM i bez sensu i tyle. Bo to miało być np. po południu w knajpie i to wszystko. I póżniej jeszcze w coś takiego podobnego sie wkopałam i tyle. A całość bez sensu i tyle. Bo bez tych łazienek nie ma mnie w Polsce, a tak co - do dziś tu jestem. przez te Łazienki - a co mnie to obchodziło, a na dodatek sobie to ograłam ale nie wiedzą jak i tyle. I powiem wam to świadczy o tym tym bardziej,że 2 kryminalisci i ten jeden se studia ograł tym drugim. A ja taka wredna nie byłam, szans nie miałam - ja zmarnowałam czas na listy po polsku. Ja miałam się niemieckiego uczyć w tym czasie. Oni tego nie rozumieją w ogóle - to była strata czasu bo postawiłam przez nich na Polskę - a w ogóle nic z Polską nie miałam wspólnego. No ale wiecie... może tak miało być. Czyja jest ta góra św. Anny nie wiadomo. A ten Poniatowski tez angielski bękarcik i tyle. No ale żałuję, że tam pojechałam i koniec. I wiecie tu wielkie Łazienki a tu sejm na Wiejskiej, ale nic nie powiedziałam, spierdykłam i tyle. Ja się ich bałam i tyle. Nie miałam racji? Otta ktoś powie - nie. Otto ojca powiesił, a pracę miał dzięki kościołowi. Oni mieli rodziny. Oni nie mieli się ze mną porównywać. To był jedyny ich błąd w życiu. Bo ja się z nimi nie porównywałam, po prostu pojechałam - moja sprawa. A oni? A to były czasy gdy byłam przekonana POWIEDZMY , że pracę od rodziny dostanę ale tak sie nie stało i tyle. Więc się mieli tym bardziej odpierdolic i tyle. A tu nie. Bo tak już dawno mężatką bym była, a ja nie jestem męzatką bo pracy nie miałam od rodziny - stałej pracy, musiałam dalej sie uczyć. No ten doktorat to nie jest ani ich wina ani nic, ale wszystko przez pracę i wiecie to się nie należy porównywać i tyle. A teraz ten amazon to ja dziękuję pięknie. Oni by mnie tam zabili za tego papierosa w końcu. Bo wszyscy na mnie, ale w Holandii najwyżej pracy nie będzie, a na amazon mnie czarni zabiją. Nie zabiliby mnie się dowiem - eee nie wiem. Może nie, ale... i tyle :( A niemiecki? I tyle. Tam nic nie ma tylko nazwa firmy - żadnych świadczeń, niczego. Stała praca i koniec. No to z 4 Polaków i tyle. Nie sama - po co? Żeby mnie zabić. Tak sie nie robi - no co o tym myślicie? Smutne lecz prawdziwe - moje zdanie :(

Gość no może i głupio tak przez
nie chciało mi się czytać, ale chyba jednak jesteś w ciąży

Gość ivon von raszplon
mi tez sie nie chce czytac ale masz rację, zgadzam się z tobą

Wiecie ja Polsce niemieckich książek nie będę nosić. Ja te Łazienki ograłam i tyle. Żeby nie było że ja tam cokolwiek zajechałam. I pomysł żeby tam iść uważałam za chory umysłowo ale wiecie, że nic nie powiedziałam bo ze wsi to miałam święty spokój. Bo mógł se ze mną gdzieś iść, ale nie tam. Ja się nie interesowałam historią, ale pasują do mnie łazienki? NIe. Dlatego ja sobie to ograłam i tego nie było. Żeby mi nikt nie mówił że to było i tyle. Nie. Bo żle stoją o króla i po co w ogóle mają jakieś łazienki. O państwo też nie stoją bo mnie pasowało, że chyba na Wiejską miał mnie zawiźć, ale Łazienki niech będzie że się nie umyłam i tyle. Choć to chyba te śledzie i ja chyba mówiłam, że puszki zostawiłam na stole, ale to tak... podpadłam i tyle :( No takie życie. Ale Łazienki zaraz ograłam i tyle. A jak? Samobójstwem i tyle. Ja tego nie rozumiałam WTEDY, ale dziś to niech sie tam powieszą bo w Łazienkach chyba się nie idzie powiesić. Bo czego im życzę za amazon żeby się na sznurze powiesili bo nic o matce nie wiedziałam bo wiecie ta koleżanka też marnie skonczyła przez to. Bo dziś bym powiedziała - Freddie Krugerr - niesamowite - i byśmy miały wspólne myśli. I myśmy miały, ale to za mało było. Na mnie też wiecie. Od razu miał być Freddie kruger i by żyła do dziś. Że życie to Freddie Kruger i do Polski. A ona mi powie a w tej Polsce. Bo ona była skorpion - za mało. A ja też byłam za dobra. Ale zobaczcie też ma ostatniego króla Polski i tyle. Czemu nie? Tak byśmy się dogadały, a tak? Zmarnowany czas i tyle :(

Wiecie jakby ludzie chodzili po Łazienkach i jeżdzili tam na wycieczki tak jak do Parlamentu to zniszczą cały parlament i tyle. Dlatego mnie tak ciągnęło z powrotem do tej Warszawy, że to ograć i tyle. Bo jedno wiedziałam - nie miałam iść do tych Łazienek - tam chyba bilet jest, jakaś woda , coś tam było i tyle. No i jeszcze musiałam się wracać i też to ogrywać. No i sznurem to ograłam - nawet tego nie rozumiałam. Bo jak ktoś zmienić zdanie, że żle zrobił, że łaził po Łazienkach życząc polskiemu parlamentowi wszystkiego najgorszego to jak się to ogrywa? Najlepiej pętlę samobójczą na drzewie gdzieś powiesić - tego nie rozumiałam i się musiałam tam wracać. Żeby nie było, że jestem niedorozwinięta i tyle. A to swoją drogą - czasem, ale... i tyle :( Ale to wszystko ograłam. Została tam po mnie pętla na drzewie którymś. To wszędzie w mieście tak jest i tyle.

Gość tak tak, ale...
....wykurvviaj już 🖐️

Prawdopodobnie wiecie dużo ludzi popełniło samobójstwo po powrocie do domu z wycieczki z Łazienkami Królewskimi. I teraz wiecie - przez to nikt o mnie w szkole nie stał. Ale teraz to już musztarda po obiedzie, ale te Łazienki mogłyby być tylko tam trzeba powiedzieć, że tam się chodzi życząc wszystkiego najgorszego parlamentowi polskiemu bo kto tam chodzi NICZEGO IM NIE ŻYCZĄC to się może powiesić - bo wiecie Poniatowski wybudował je żeby ogrywać Parlament, ale nawet nie parlament tylko ich pobyt na Zamku Królewskim wiecie. A tak? Nie wiem. Czyli mogłam se tam iść życząc im jak najgorzej i wtedy bez znaczenia, a tak nie i tyle. Tak to miało znaczenie, że tam byłam i to jest żle i nawet się wrócić tam nie mogłam bo nie wiedziałam jak. A tylko byłoby dobrze gdybym tam była życząc żle wszystkim posłom - wszystkiego najgorszego. i tak miał życzyć Poniatowski i nie po nim , a tak po nim bo 4 lata siedzieli i srali w banie a Konstytucję napisał on a do dziś jest że parlament. I za konstytucję tam się chodzi i życzy im żeby sie wszyscy wypalili a Lepper pierwszy - ale on już sie powiesił. I się tam wrzuca ofiarę Poniatowskiemu do wody i się stoi o niego i WTEDY JEST ŚLĄSK jak sie o niego stoi a tak to nie i tyle. No to ja byłam dalej Ślązaczka bo niczego nie życzyłam parlamentowi polskiemu i tylko to ograłam, ale jak nie powiem - a nie zmarnujecie czasu w Warszawie jak tam pójdziecie 1 gr do wody - na króla ( a wpodtekście na KK) i wszystkiego najgorszego parlementowi i wtedy w życiu wszystko wam wyjdzie dobrze, a tak nie. Bo on ogrywał rodziny posłów. Zeby wracali do domu. Taki był. Tym mostem też - musiał być niezły - pewnie go zaraz Niemcy zniszczyli i po nim, ale mostu nie da - Łazienki moze i przesadził choć łazienki takim durniom budować? Takie to mógł i tyle. I te Łazienki będą działać, a most nie bo se będzie budował dalej i tyle.

Wiecie jak to było z tym mostem to nie wiem - chyba się ludzie zaczęli rzucać do wody, ale pełno jest takich miejsc - ten most musiał być naprawdę niezły. No i tego mostu im nie dał - żyli jak ostatnie dziady to sie wieszali i mówili po cichu że się z mostu powiesił. A Lepper z Łazienek królewskich i tyle. Bo na pewno tak było, że ludzie wiecie jeździli na wycieczkę do Warszawy po czym wracali do siebie i sie wieszali. I nikt nie rozumiał czemu. PO ŁAZIENKACH - po spacerze w Łazienkach. Bo przynajmniej o króla trzeba stać. No ja je mam ograne. Ja wiem jak dokładnie bo nie wiem ale musiałam sie wrócić i to ogrywać, żeby nie było, że ja jestem jakaś nieprzytomna i tyle. No może nie tak do końca, ale jesteśmy w Polsce i stolica państwa POWINNA pasować i patrzcie pasowałaby mi bez ogrania? Nie. No to bym w ogóle żadnej pracy nie dostała i tyle. A tak Warszawa mi pasowała i mogłam być. Bo bym była tak wysoko przez te Łazienki, a tak nie byłam i tyle. I dobrze. Po co być tak wysoko. To nie ma sensu.

I wiecie teraz już będą klamać o Lepperze i będą mówić że przez Łazienki się pwoiesił i obiady czwartkowe, ale on się powiesił przez rusztowanie za oknem bo to widać i siłę sugestii i tyle. Taka jest prawda i koniec. I wszyscy mówili tam niech sie ten Lepper powiesi a Tymochowicz powiedział - ja mu nawet szafot postawiłem i tyle. I każdy go potępi, w uni tez bo chcą mieć święty spokój. A co dalej to już JAK ZWYKLE nie moja sprawa. Ja stałej pracy do dziś nie mam. A kto wie - może przez te pieprzone Łazienki? KRÓL RACZY WIEDZIEĆ w sumie, nie? :(

Oni wszyscy sie z niego śmieją, a czy mają rację? A gdzie jest pan Kwaśniewski wiecie. Wypadałoby żeby coś powiedział w mediach - odszedł i NIC NA NIEGO, wszystko na leppera. Bo wiecie posłem mógł być, ale ministrem? I tyle. No co by wam tu jeszcze napisać - a nie wiem :( Śmiejcie się dalej. Bo czemu on miał klałna doradcę ten Lepper? I pamiętajcie on sie w domu nie powiesił, żeby był pochowany w ZIelnowie i tyle. Bo tyle wam napiszę. To jest takie obrzydliwe środowisko, że opisać się nie da. Co oni chca ludziom udowodnić? Że mają poczucie huumoru? To niech zdjemą spodnie wiecie - przynajmniej tyle. A może nie? :(

Wiecie oni sie mieli tyle ze mnie nie śmiać z powodu tych listów w sieci - i tak nie rozumieli co robię , ale najmądrzejsi na świecie i pięknie mnie urządzili - nie ma co :( i tyle :( Co poza tym? Nie wiem. Ja mam swoj tok rozumowania i tyle. Aneta Krawczyk jest lepsza ode mnie bo przynajmniej wie po co jest ksiądz sie dowiem - no właśnie żeby jej dzieci zrobił. Ale policjant po co jest to nie wie. I wiecie skoro Kościół nie chce odejść to to panstwo sie rozpada samo w tym momencie i tyle. A dalej niech se każdy robi co chce bo oprócz podatku nie zostaje NAPRAWDĘ nic. A kto chce takie państwo - jeden podatek i tyle :( Następna partia BEZPRAWIA. Bo jak sie wyśmiewa policję to już jest koniec państwa. Jeszcze mogliście się uczciwie podzielić, ale z Elżbietą I ten kościól na mnie. No radę mi dadzą, ale Elzbieta jest w USA i tyle. Jak oni sobie to wyobrażają. Elzbieta I nigdy nie będzie w Anglii - takich gniotów jak Angole drugich nie ma na świecie. Po co im ta Elzbieta? Niech szukają PRAWDZIWYCH czarownic wiecie. A najgorsi to ONI SAMI - KK to najgorsza wiedżma jaka istnieje. Przykro mi :( ps. niektórzy moga sie czuć zgorszeni ale wiem co piszę.