Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość operacz

Czy jest ktos kto nie wrocil do pracy po macierzynskim i dostaje JSA?

Polecane posty

Gość operacz

hej! czy ktoras z Was po urlopie macierzynskim nie wrocila do pracy i starala sie o Job Seekers Allowance? Chce znalezsc nowa prace bo mam bardzo kiepska do tego pracuje do pozna w nocy i chcial bym znalesc cos

Gość huki25
wlasnie tez jestem ciekawa jak to wyglada

do 7 roku zycia dziecka jeden rodzic nie ma-tak jakby- obowiazku pracy.ja nie wrocilam do pracy po macierzynskim bo uznalam ze jeszcze nie czas.nie pobieralam jsa bo nie szukalam pracy.tak jest w szkocji,nie wiem jak w anglii,chyba tak samo bo to jedno panstwo.

united kingdom to jedno panstwo prawda? a szkocja anglia walia to sa kraje ktore niewiele sie roznia od siebie.

Gość operacz
ja bym chciala znalesc inna prace , normalna prace dla mamy z dzieckiem a nie w godzinach nocnych. czy wtedy jesli wroce do pracy na jeden dzien w tyg i szukac bede nowej mam sznase na zaslek dla szukajacych pracy? dzieki za pomocne odp1

Gość hjhkjdkgj
ale i Szkocja i Angli naleza do Wielkiej Brytani i tak podlegaja jednej krolowej to co sie czepiasz szkocja angli walia i irl pn to Wielka Brytania wiec miala racje

Gość uk a szkocja to inne
panstwa? since when? szkocja to czesc uk.

Gość skowroneczek jest glabem
do skowroneczka szkocja i anglia to jedne panstwo , a rozne narodowosci , ty glabie

Gość ja mam 34 lata
Szkocja i Anglia to odrebne krainy geograficzne,ale nalezace do jednego panstwa - United Kingdom :)

Gość ja mam 34 lata
ale owszem, maja wlasny rzad - zarowno Szkocja jak i Walia wiec jakis stopien niezaleznosci posiadaja