Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość e.v.k.a.

Czy to dużo za fotografa?

Polecane posty

Kurcze naprawde ciężko wybrać mi jakąś sensowną ofertę , nie bardzo znam sie na fotografowaniu . Sugeruje sie tym czy zdjecia mi sie podobają czy nie. Przejżałam chyba wszystkie ofert fotografów z Poznania i tragedia :( Może ktoś może mi polecić jakiegoś dobrego sprawdzonego fotografa :(

Gość karo87
Hej! Ja znam dobrego fotografa, moj narzeczony sie u niego szkolil troche i jest tani jak na Warszawe www.piotrczaja.com Pozdrawiam

Gość tylko nie Czaja
.....chyba że ktoś lubi nowoczesne zdjęcia z dorabianą do nich teorią i wyrabianym medialnie nazwiskiem. To produkcja takiego nowoczesnego kiczu, który nazywa się fotografią ślubną tylko gdzie w tych zdjęciach są młode pary?? Trzeba przyznać, że architektura w zdjęciach wychodzi mu super. Co się dzieje teraz ze zdjęciami ślubnymi? Jeszcze trochę i na zdjęciach ślubnych nie będzie młodej pary. Zdjęcia ślubne to zdjęcia ludzi a nie murów, architektury, schodów, torów, peronów i wszystkiego tego, co odwraca uwagę od młodej pary. Zdjęcie, na którym nie widać twarzy młodej pary nie jest zdjęciem pamiątkowym ze ślubu!! Takich fotografów jak Czaja jest mnóstwo i to oni zniszczyli fotografie ślubną. Po co mi zdjęcie na szczycie schodów, o którym tylko ja wiem, że to ja tam stoję.

Gość karo87
Tak na pewno lepsze zdjecia byly kiedys tylko w parku lub nad woda jedne i te same pozy, mi Piotra zdjecia i pomysl na nie bardzo sie podoba. Jednym sie to podoba innym nie, o gustach sie nie dyskutuje.