Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość siwy_dym

Drobne dziewczyny są lepsze w łóżku

Polecane posty

nieee, to chyba każdy indywidualnie decyduje czy woli mniejsze, czy większe kobietki :) Często spotyka się facetów, których żony są od nich wyższe....

Zależy w jakim kontekście jest użyte. To co napisałem do Małej świadczy raczej o tym, że darzę ją sympatią :-)

Gość siwy_dym
żeby nie było że jestem tendencyjny. duze babki też są niczego sobie, i są niezrównane. na przykład więcej siatek w markecie szarpną (dźwigną) naraz.

Kolejny któremu się żarcik wyostrzył. Żebyś kiedyś nie oberwał takim cycem przez łeb, bo Ci się maminym mleczkiem odbije :-D oj a kobiety potrafią być złe :-P

Gość uno_dos_tres
ja jestem zdecydowanie drobna i szczupła, ale zawsze chciałam być taka pulchniejsza , z większym tyłkiem i cycem, niestety jeśli tylko przytyłam, to nie tam gdzie chciałam :)

Gość siwy_dym
undostres nie myslisz chyba że od razu na ciebie polece? idealnie pasujesz do opisu, ale pada, więc nie pojdę sprawdzić gdzie Ci sie ten tłuszcz odkłada.

Gość uno_dos_tres
nic mi sie nie odkłada, bo ze sportów nie tylko seks uprawiam ;)

Gość uno_dos_tres
u mnie słoneczko, więc nie czaisz sie za rogiem...a szkoda

Gość siwy_dym
na pewno sie nie czaję, bo siedzę ale poważnie świeci? tu wszędzie leje, chyba mieszkasz za granicą?

Gość siwy_dym
są takie gorace kraje, gdzie wszystkie dziewczyny są szczupłe, bo grubszą zaraz zjadają.

nie wiem jak z kobietami, ale z za wysokimi facetami też nie jest superowo... ;) więc jednak dobór wzrostu jest indywidualny :classic_cool:

Gość siwy_dym
pseudona, generalnie nie pisałem że lepsze są niskie laski. drobne, mam na mysli drobnej konstytucji, czyli szczupłe, i nieotłuszczone. bardziej półmaraton niż rzut kulą taka że można ją podnieść, prztrzymać w powietrzu, zabawiać się na stojaka, oprzec o futryne drzwi, żeby się strasznie nie zadyszeć. seks to nie zapasy. moja żona jest bardziej "kobieca" i jest ogólnie mało pomysłowa. kilka epizodów ż przeszłosći pozwala mi takie wyciągnąć wnioski na temat zależności miedzy budową ciała, a jakośći zabawy sexem.

Gość ona_wi
potrafię pier dolnąć lodzika z przykucem i sama pocałować się w d**ę. Starczy?..........buhahahaaa dobre

Haha, z dźwiganiem siat w sklepie było niezłe, ale po schodach juz tego nie wtaszczy :) Poza tym gdyby wziąc pod uwage proporcje masy ciała do dźwiganego ciężaru, to szczupłe chyba jednak dadza radę więcej. No i wszystko zależy jeszcze od kondycji i zdrowia, jak chuda i cherlawa, to przy podnoszeniu kołdry zasłabnie :)

O dostałam buziaczka :-D w sklepie byłam, za 2piwa 12zeta zapłaciłam :O co za shit ale już mi bóle przechodzą z każdym łykiem :-D