Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niedlugo bez pracy............

Chca mnie wywalic z pracy za bycie "Homofobem".Nie wposcilam do damskie wc geja

Polecane posty

Zamknelam i powiedzialam ze ja sie zalatwiam i niech on idzie do meskiego, on naskarzyl kadrowej i final jest taki ze juz mi zapowiedziala ze dostane wypowiedzenie bo firma jest firma miedzynarodowa i moglo by sie to odbyc na wynikach firmy.

Gość chyba żartujesz...
a dlaczego gej ma korzystac z damskiej toalety? ps. nie jestem homofobem

To nie ty jesteś winna dyskryminacji, tylko oni (ten gościu i twoi przełożeni) winni są mobbingu. Toaleta była zajęta, więc miałaś prawo nikogo nie wpuszczać. Orientacja seksualna tego faceta nie miała nic do rzeczy.

Nie wiem czemu, dlatego go nie wpuscilam.... Zreszta to jakis koszmar i przynosze jutro zwolnienie i zaczynam sobie szukac innej bo mnie to wkurwia ze ten kraj jest taki pojebany

Gość Czarnoja Nikkola
To chyba prowo :O A jeżeli nie, to powiedz szefowstwu, że w takim razie to każdy może sobie powiedzieć że jest gejem i siedzieć w damskim WC :O

Gość No ok, facet jest gejem
ale nie jest transwestytą ani transseksualistą i potrafi chyba sikać na stojąco, co ? Poza tym, do zajętego kibla miałaś go wpuścić? Do jednej muszli mielibyście lać?

Zle napisalam. Jest tak: wc męski- tam sa 3 pisuary i 2 wc (zamykane) i wc damski: tam są 4 "kibelki" każdy zamykany. No ja wchodze, a o bezczelnie za mną- a było szkolenie ze NIE WCHODZIMY DO INNYCH BO JUZ KIEDYS BYLY PROBLEMY Z MOLESTOWANIEM- wiec mowie mu wypad, a on nie bo jest homoseksualista i ma prawo i jezeli mam z tym problem to mam isc do kadr

Gość Transs Fatt
Jezeli to prawda, to jest to jakis koszmar?!

PROVO jak ta lala PO co niby Gej ma wchodzić do babskiego kibla? nie bądź śmieszna i nie kompromituj się. A jeśli to prawda to rzeczywiście mają prawa żeby cie wywalić zgodnie z jakąś tam ustawą o przeciwdziałaniu dyksryminacji.