Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stefaniak

Nigdy nie chcialbym miec corki!!!!

Polecane posty

Gość sjdfkj
no nie wiem. Mój ojciec mając 2 córki marzył o synu-dla nazwiska no i dopiał swego. Jednak zawsze to my byłyśmy ukochanymi córeczkami z synem wiecznie się kłócił. Wiadomo, zaden facet nie był nas godzien, ale to samo mają matki z synami. Przecież wszyscy znamy kawały o teściowych. Rzadziej mówi sie o relacji zięć-teść.

Gość ja86sia
a mój tata lubi mojego narzeczonego i cieszy się, że wychodzę za mąż (na pewno trochę też się stresuje ale podejście autora to już jakaś choroba...), ja sama wolałabym synka, ale narzeczony marzy o córeczce, i jakoś nie widzi tego w taki sposób jak autor, że ma być wieczną dziewicą bo jakiś facet nie będzie jej "używał"... chore podejście

..co wy z tym nazwiskiem, przeciez kobieta nie musi sobie zmieniac nazwiska po slubie

SOZ, to sie nazywa facet bez kompleksow i przerostu ego :D...od razu czuje do niego sympatie za jego unikatowe podejscie do sprawy

Gość sjdfkj
zawsze możesz mieć parke :)

''Faceci faktycznie mają z tym nieco nasrane w głowach'' ...to chyba kwestia tradycji i przekazywanych z pokolenia na pokolenia informacji jak ''powinno byc'' ;)

Gość sjdfkj
wydaje mi się, że dla kobiety ważne jest by mieć córkę (mam to i to)

Gość sjdfkj
chłopak ma swój świat, nawet mąz łatwiej dogaduje się z córką (dziewczynki sa bardzie wylewne, przytulaja się, więcej rozmawiają)

''Zapewne tak... tyle, że to "jak powinno być" nie zawsze jest logiczne czy racjonalne.'' ...dlatego kazdy z nas ma wybor, co jest logiczne a co nie. nikt nie musi kopiowac zachowan nie majacych sensu

Gość córki też czasem przekazują
nazwisko swojemu dziecku. Znam przypadek: Facet bez syna, ma wręcz arystokratyczne nazwisko i w dodatku ma tylko córke która spotyka się z facetem o wulgarnym nazwisku. Wyszła za niego, nie przyjęła jego nazwiska ani on jej a dziecko dostało nazwisko po nim. Drugi przypadek: Córka została sama z dzieckiem, facet uznał dziecko i płaci alimenty ale dziecku dała swoje nazwisko. W obydwu przypadkach był chłopiec. A ojcowie tych dziewcząt byli szczęśliwi że mają wnuka.

Gość feministaaaa
A ja tam jestem za tym by syn i córka byli na równi traktowani. Jak syn sypia z kims chce, to córka niech też sobie sypia z kim chce. Tylko niech spełnia podstawowe warunki. - Prezerwatywa, oraz niech zapisuje numer telefonu chłopaka z którym idzie do łóżka. Przynajmniej wiadomo będzie gdzie alimentów szukac. To głupota by facetowi było więcej wolno od kobiety.

Gość rozumiem cię autorze
i ja jako kobieta z tego samego powodu nie chcę syna.

Gość twwet
2/10 prowokacja