Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ironiczna eM

Ciekawostka

Polecane posty

Panom zdarza się nie wytrzymać zbyt dużego napięcia i dostać np zawału w najmniej oczekiwanym momencie..czyli podczas seksualnych igraszek. Okazuje się, że aż 85% łóżkowych zawałowców to mężczyźni, którzy w momencie ataku zdradzali swoje żony:-P No cóż Panowie, strzeżcie się :classic_cool: :-P

zależy od psychiki jedni mają luzik i ida na bok na luzaku inni muszą z dwie setki i relanium przyjąc

jak to Starowicz pisze faceci ogólnie gdy zdradzają mają poczucie winy kobiety natomiast sobie wkrecają bajke i nie mają problemu z poczuciem winny np: bo facet z jakim są to ciota i mu się to nalerzy. Może o to chodz z tymi zawałami

i jeszcze jeden fakt jak słyszałem od mojej pani lekaż faceci raczej mają niskie cisnienie kobiety wysokie czyli my mamy czescie zawał kobiety wylew

Nadciśnienie, wieńcówki czy cukrzyca to choroby wynikające z obżarstwa i nie można ich przypisywać do konkretnej płci.

To fakt faceci z reguły nie dbają o swoje zdrowie. Zaciągnąć do lekarza to owszem wykonalne, jak jest już panicz umierający. :-P

Nie znam się i nie widziałem badań. Nalerzy dodac oprócz obrzarstwa oraz picia i palenia to że my faceci pracujemy statystycznie ciężej i w gorszych warukach nie jestem szowinista ale mało jest kobiet mechaników instalatorów górników... .

Ja wolę nie czekać aż przestanie mi stawać. Do lekarzy chodzić nie lubię, ale na szczęście jeszcze nie muszę :-)

oczywiste przeoczenie w tym temacie. Za to zaczepiłem Cię w innym i nawet nie spojrzałaś w moją stronę!!! :-)

Z tymi wizytami u lekarza, każdy z was tak mówi 😴 i mija was np przyjemność z macanka biustu dyżurnej pielęgniarki Pani Basi :-D

hmmm czyli jeśli jedynie 15% "zejść" łóżkowych należy do kobitek, pewno będę w tej grupie znając moje szczęście :-o

ja pierdziele, znaczy mam się cieszyć że ze starości, czy płakać że nie z kochankiem :P????

Mała...nigdy nic nie wiadomo ;) u mnie nie ma Pani Basi sprawdzaniem piersi zajmuje się dr Andrzej :D

Aniołku ale z tą drabina to przegiales :P małe jest piękne,tyle mam na swoją obronę.. Tak ostatnio doszłam do wniosku że jak założe obcas i się "zrobię" to ja całkiem ładna jestem :-D to już wiesz dwie rzeczy przemawiają na moja korzyść :-P