Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ona musi byc moja

ZDRADZILEM! jak ja odzyskac ?

Polecane posty

po ostatnim poscie wnioskuje ze to pisala dziewczyna albo ewewntualnie bardzo "delikatny " (ujmujac eufemistycznie) chlopiec

Autorze no durny jesteś- to nie ulega wątpliwości. Wiesz co ci powiem- jesteś pieprzonym egoistą

"probuje nawiazac komunikacje z dwiema szarymi komorkami zwieracza, zaburzasz transfer danych" To również nie było zbyt ambitne :). "zatem teraz jest ten moment, kiedy mnie prosisz bym wiecej cie nie zaczepial " Doprawdy? :) krynico - jakiś ty bystry :P.

Gość ja86sia
co z tego że przepraszasz, trzeba było wcześniej myśleć głową, przecież przeprosinami nie odbudujesz zaufania, nie wyobrażasz sobie chyba jak zdrada działa na psychikę, możliwe, że rozwaliłeś dziewczynie życie, może już nikomu nie zaufać, a Ty się dziwisz, że nie chce wrócić? ja bym Ci już nigdy nie zaufała. Za błędy się niestety płaci.

Gość co nie umiałeś
Się z onanizować palancie ? A je***ł Cię pies...

Gość co za palant
nie rozumiem takich facetów. Kochają nad życie i zdradzają, a swoja zdradę tłumaczą tęsknotą, totalna żenada, oby Ci nie wybaczyła bo i tak ponownie zdradzisz!!!!

Gość vhjdhbgfjbhjcbhcj
wcale sie nie dziwwie ze laska nie chce ci wybaczyc i wrocic do ciebie, ja sama bym nigdy zdrady nie wybaczyla, co ty pieprzysz ze ja kochasz jak kutasa do innej cipy wsadziles, tak to jest ze jak sie kogos straci to wtedy widzimy jak nam zalezy na tej osobie, co za kazdym razzem jak byscie sie znowu poklocili to bys nastepna bzyknal?daj spokoj dziewczynie bo ja naaprawde zraniles, to ze padasz przed nia na kolana nic ci nie pomoze, dla niej jestes skreslony, byc moze ona jeszcze cie kocha i dlatego gorzej cierpi, bedziesz mial nauczke na przyslosc, mam nadzieje ze wyciagnales niezla lekcje z tego, zostaw dziewczyne w spokoju, takimi jak ty powinno fjuty sie ucinac, brzydze sie takimi facetami i z tego co piszesz ona tez brzydzi sie toba

Gość Ona musi byc moja
'byc moze ona jeszcze cie kocha i dlatego gorzej cierpi' dzieki,otworzylas mi oczy, jej bol jest dla mnie gorszy niz wlasny, nie moge tego zniesc :( bede nadal sie staral by mi wybaczyla, wiecej tego nie zrobie,boje sie ze za pozno zrozumialem Kogo stracilem 🖐️

trzeba było swojego kutasa ręką potraktować a nie pchać w obcą dziurę !

Nie wiem skąd oczekiwanie że on Ci musi wybaczy, Nie musi. Ma prawo wybaczyć, ale ma też prawo nie wybaczyć. A po drugie jak mówi wielokrotnie "koniec" to na naprawdę znaczy "koniec" a nie "nie wiem". Pytanie - a jakby on Cię zdradziło to co byś tak wybaczył ? A jak z Twoim kumplem, przyjacielem, szefem, bratem ???

Gość Ona musi byc moja
Jacek wybaczylbym :( jak sie kogos kocha to to wszystko sie wybaczy,prawdziwa milosc przetrwa wszystko, ona niestety nie potrafi wybaczyc a ja nie wiem juz co robic.. przyznalem sie do bledu,mowilem,ze zaluje,ze chce naprawic co zepsulem, nie dostalem drugiej szansy,nie wytrzymam bez niej :(

Gość ja86sia
nie prawda, że ona musi Ci wybaczyć jeśli Cię kocha, Ty pokazałeś jej brak miłości, jak niby ona ma Ci znów zaufać? upokorzyłeś ją, zraniłeś...

Gość A prawda jest taka, że...
>> jak sie kogos kocha to to wszystko sie wybaczy,prawdziwa milosc przetrwa wszystko

Gość ,dwe,vcw'ev,w
a prawda jest taka jak sie kogos kocha to sie NIE ZDRADZA!!!!!

Gość ojjjjjjjjjj ojjjjjjjjjjjjjjjj
"Boze jak jej slowa mnie rania i bola" a myślisz, że ją nie bolało jak się puściłeś???? "jak sie kogos kocha to to wszystko sie wybaczy,prawdziwa milosc przetrwa wszystko" taaaak pewnie, to czemu nie pamiętałeś o tej prawdziwej miłości jak się puściłeś? przeleciałeś jakąś laskę, więc na co ty gościu liczysz??? i dobrze, że ci nie wybaczyła, zrobiłeś to raz zrobisz i drugi!!!

Gość ojjjjjjjjjj ojjjjjjjjjjjjjjjj
,dwe,vcw'ev,w "a prawda jest taka jak sie kogos kocha to sie NIE ZDRADZA!!!!!" racja:)

Gość Jadziabb
Jakie to szlachetne..... spal z kims innym, a myslal o swojej dziewczynie. Mam nadzieje, ze Ci nie wybaczy i ktos kiedys tez Cie skrywdzi. Pozdrawiam serdecznie;)