Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nietymrazem.

chce od niej odejsc po 5 latach. Jak to zrobic????

Polecane posty

Gość nietymrazem.

Powod? Jest cholendernie gruba. Jak ja poznalem wazyla 60-70 kg Nie była chuda - była apetyczna. Zaszla w ciaze (ze mna) przytyla o zgrozo 45 kg. I do dzis ( 3 lata po porodzie) wazy nadal jak by byla w 9 miesiacu ciazy. Czyli ok 110 kg. Kochałem ja i chyba nadal kocham ale... ja tak duzej nie moge. Kobiety otyłe mnie nie kreca, uciueklo to porzadanie. Ona przez to stała sie zgorzkniała i zrzedliwa . Nie stara sie tego faktu zmienic. Jak ja upominam by mniej jadła to płacze ze jej załuje. Jak kupuje karnet na siłke i basen to pojdzie i wykorzysta 3 wejscia i na tym koniec. Stała sie strasznie zaborcza i zazdrosna ( chyba przez swoja wage) probowałem nie raz dac jej do zrozumienia by wzieła sie za siebie ale to nic nie daje. Probowałem od niej odejsc ( bardziej na zasadzie zeby dac jej do zrozumiena by wziela sie za siebie ) ale takiego potoku łez nie widziałem nigdy - serce mi8 zmiekło ze cierpi i dałem spokoj - poza swoja tusza jest naprawde kochana ... i dba o mnie tylko ta zazdrosc i kilogramy masakra. nie wiem co mam robic. dusze sie. nie tak wyobrazalem sobie swoja przyszla zone - a ona jeszcze zaczerla naciskac na slub - help.

Gość teeeeeeesknie:(
zamiast na nia naciskac kup dwa rowery albo rolki i zacznijcie razem sport uprawiac tobie tez to napewno na zdrowie wyjdzie

Proszę Cię tylko żebyś jej nie ranił. Nie oskarżał, nie zostawił w kłótni. Możesz powiedzieć, że nie czujesz już tego co kiedyś (chemii), że gdzieś uleciała dawna wieź. Jeśli powiesz jej "Odchodzę, bo jesteś gruba" wpadnie w depresje jeszcze bardziej. Ona sama domyśli się dlaczego odszedłeś, ale nie musisz tego mówić wprost. A tak przy okazji - ile Ty ważysz (wzrost) ?

Gość olga19090
obys kur** zdechł pedale :) idealny jestes, modelem czy co? kobieta urodzila Ci dziecko, wziela na siebie wielka odpowiedzialnosc a Ciebie pala swedzi do modeleczek?

Olga, rozumiem że faceci zaleźli Ci za skórę, ale po co tyle agresji ?

A nie pomyślałeś, że ona może mieć po prostu depresję? Nie pomożesz jej mówieniem, że nie jest dla Ciebie atrakcyjna. Może zacznijcie od wizyty u psychologa i dietetyka?

Gość nietymrazem.
174/90 kg ale u mnie nie ma tłuszczu tylko miesnie nie zebym sie chwalil- praca tego wymaga tez myslalem o depresji dalem ja na pare sesju do psychologa, ale to nic nie dało

Gość teeeeeeesknie:(
po kilku spotkaniach nie dziw sie ze sie nic nie zmienilo terapia czasami musi potrwac zeby byly rezultaty

Gość Ewa___
Po prostu porozmawiaj z nia...

Dokładnie, terapia czasem może potrwać kilka lat... Nie ma natychmiastowych efektów. A Ty powinieneś ją wspierać, choć rozumiem Cię. Nie była taka kiedy ją poznałeś i masz prawo być rozczarowany. Ja niewyobrażań sobie tak się zaniedbać.

Gość nietymrazem.
ONA o tym wie to najgorsze... nie raz obiecała ze sie postara i nic. Na obietnicach sie skonczyło. Ona wie ze mnie słabiej podnieca po sie zrobiła otyła. Rozmawialismy o tym , było troche płaczu i żalu z jej strony ale generalnie zrozumiała niby i postanowila sie wzisc za siebie schudła 5 kg i odpuscila pod byle pretekstem. probowalem dopingowac nawet mowilem ze zapłace za kazdy kg co stracila i jak grochem o sciane.

Gość Ewa___
Nie ma co sie meczyc... Odeszlabym.

Gość marraska
1) Dietetyk, 2) Lekarz - nie jestem pewna, który przepisuje leki na zmniejszenie apetytu, bo są takie i są skuteczne, musisz się dowiedzieć. A dietetyk tak układa jadłospis, że można jeść i wcale nie jest się głodnym, a się chudnie. To nie takie proste - schudnąć, z takiej masy potrzeba pomocy z zewnątrz. Jakby samo "wziąć się za siebie" było takie łatwe, to nie byłoby narkomanów, alkoholików i palaczy...

Gość sassssssssssssssssss
dowiedz sie dlaczego nie umie schudnąć powiedz jej,ze ją kochasz, i czy by chciała abyś Ty przytył z 40kg i czy byś nadal ją tak podniecał! Próbuj, albo zmuś ją do diety i ćwiczeń. doceniaj każdy 1kg, komplemenuj ile sie da itp