Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

abcxyz

Dr Maciej Przeperski

Polecane posty

Gość gość
Mi dr pomógł,po kilku latach nieudanego leczenia gdzie indziej jestem w ciąży.Co do reszty-być może jest bardziej bezpośredni,ale bez przesady.Jak widział,że mam stresa to pogłaskał po ramieniu,dla mnie to raczej przejaw,że jest "ludzki",a nie,że molestuje.Zresztą mówiąc brzydko gin grzebie Ci w szparce to jest ok,a jak dotknie nogi to od razu molestowanie.Nie dajmy się zwariować.

Gość gość
To zly dotyk idiotko lekarz ma badac nie podniecac siebie lub pacjentke molestowal ja. Dentysta tez szpera w jamie ustnej ale nie moze erotycznie potem jezdzic palcami po ustach jezyku rozrozniasz to czy udajesz ?????????????????????????????????????

Gość gość
głupie dziwy szukaja haka nie uda sie wam

Gość komandosniechorwacki
boli mnie k***a wszystko

Gość gość
Słaby lekarz i jak wiadac ostatnia szmata pewno nieszczęśliwy poczytaj opinie ale tam fałszują i sami o sobie piszą. Śmiech na sali. Ja chodze do Włodarczyka

Gość gość
idz do weta może cie lepiej potraktuje niż świnkę :)

Gość gość
Przepierski to świnia krowy niech leczy ułomy człowieczyna na Przepierskiego poleciały juz skargi do izby i żona pokazała drzwi

Gość gość
uwielbiacie donosy :D skargi trzeba argumentować uważaj na siebie bo to przechodzi

Gość gość
widze że ta od świń to zgubna nie mądra istotka ,to tyle

Gość gość
Co ty wiesz jak nie znasz sprawy ? Lepiej się zamknij bo molestowanie to nie powód do żartów. Można zniszczyc komus psychikę w dodatku w takiej sytuacji. Nie znasz sprawy to cicho siedż.

Gość gość
Ta co kazała isc pacjentce do weterynarza i wtąca się w nie swoje sprawy nie znając ich z bliska? Tak. Trzeba być prostakiem, żeby tak pisać. Zamykam temat

Gość gość
Pomimo iż temat został zamknięty postanowiłam się odezwać.Nie można bezkarnie oczerniać i psuć komuś opinii.Pan doktor Przeperski to znakomity lekarz,miły,niezwykle uprzejmy i bardzo kompetentny.Denerwuje mnie to co tu przeczytałam.Życie prywatne doktora nie powinno nikogo interesować.W gabinecie nigdy nie przekracza dopuszczalnych granic.Dotyka !iejsc intymnych?A jakich ma dotykać skoro jest ginekologiem?Ucha?Nosa?Takie oskarżenia trzeba poprzeć dowodami,a nie mielić jęzorem i pluć jadem w poczuciu bezkarności myśląc że jest się anonimowym i psuć opinię najlepszemu lekarzowi ,który oprócz tego jest także wspaniałym człowiekiem.

Gość gość
:D bravo prowokacjo braaavoo :D

Gość gość
Nie można bezkarnie oczerniać i psuć komuś opinii.Pan doktor Przeperski to znakomity lekarz,miły,niezwykle uprzejmy i bardzo kompetentny." === a jesli to prawda? ty lekarzowi nie siedzisz w kieszeni a twoja opinia to twoja opinia i niech tak zostanie,.

Gość gość
W kieszeni nie siedzę,ale się u Niego leczę i wiele moich koleżanek.Bajki o molestowaniu piszą jakieś niedowartościowane osoby którym plucie jadem daje satysfakcję.

Gość gość
37 pozytywnych i 9 negatywnych...Kolejki przed gabinetem i co chwilę telefon by się umówić na wizytę.A świętych na Ziemi nie ma.

Gość gość
ty taka zaśplepiona fanatycznie obrona jakiegoś człowieka że nawet liczyc nie potrafisz lub czytac? 37 pozytywnych, 17 negatywnych i 8 neutralnych , kolejki do lekarzy sa zawsze, nawet do kiepskich

Gość gość
A Ty jesteś zaślepiona z chorej nienawiści.Pracuję w szpitalu i wierz lub nie,mam to gdzieś-do kiepskich kolejek nie ma.Jestem obiektywna,mi doktor pomógł,za co zawsze będę Mu wdzięczna.

Gość gość
Poza tym to nie jest jakiś człowiek,tylko lekarz.Bronię go bo wiem jaki jest dla pacjentek.A Ty jedziesz na niego strasznie,a masz podstawy by tak robic?A co do liczby opinii-pomyliłam się,bo nie zmienia faktu że pozytywnych jest najwięcej

Gość gość
Po co odgrzebywać temat sprzed 3ech lat? Toż to suchar. Idiotyczne bicie piany a musztarda po obiedzie.

Gość gość
ale co mnie to obchodzi? jakiej nienawiści jak nie znam człwoieka? w moim zdaniu nie było krzty jakiejkolwiek emocji do niego, chyba masz coś nie tak z głową.prawdę zna zawsze garstka osób a mordercy g****iciele i inni zwyrodnialcy też mieli swoich popleczników którzy niedowierzali że przykładny ojciec, lekarz, nauczyciel czy ksiadz móg zrobić COŚ TAKIEGO, dlatego jeśli nie wiesz to zachowaj umiar i nie wtracaj sie bo skoro pojawiają sie takie głosy z roznych zródel to nie jest to zazwyczaj przypadek . tak samo w duży nawias można brać kazda pochlebną opinie o lekarzu z cudzych ust, a swoje zdanie ma każdy wiec nie podważaj czyjegos (byc może ewentualnych ofiar) to ktoś nie bedzie wtrącał sie w twoje

Gość gość
Temat jest z sierpnia 2011, opamiętajcie się!

Gość gość
gdzie jadę? ty masz jakieś zwidy i wydaje ci się że rozmawiasz z założycielka tematu, weź.....źle na mnie wpływają takie rozmowy, żegnam

Gość gość
Jak to suchar to po co odpowiadasz?I drugie pytanie-dlaczego śledzisz wpisy o nielubianym przez Ciebie lekarzu?A ostatni wpis był ze stycznia tego roku.Na marginesie pozytywny od kobiety która dopiero po leczeniu u doktora Przeperskiego zaszła w ciążę.

Gość gość
Zarzuty o molestowaniu należy poprzeć DOWODAMI.

Gość gość
ostatnia moją odpowiedź do ciebie, niczego nie śledzę, weszłam w watek i odpowiedziałam na to co napisałaś, wystarczy zerknąć w internet i tyle, nie interesuje mnie ani ten człowiek (lekarz), ani ty, bardziej sytuacja , wyobraźnia działa i wiem że takie rzeczy zdarzają się, dlatego jeśli nie wiesz co miało miejsce, to powstrzymaj sie ze swoją zapalczywą obroną i naskakiwaniem na ewentualne pacjentki, które coś takiego pisza, bo lekarz też nie klei się do każdej jaką spotka (jesli w ogóle ma takie ciągoty), dla ciebie mógł być cudowny do rany przyłóż, dla kogoś innego zupełnie inny, trudno pojąć? dobranoc. ps. i nie tylko ja w tym watku teraz do ciebie pisze, jakbyś nie zauważyła. pa

Gość gość
pozytywne opinie i pochlebstwa też należy poprzeć dowodami, jeśli lekarz bedzie czuł się pokrzywdzony może skierowac sprawę w wiadome miejsce, szanowna pani "prokurator" , to już na serio koniec, dobranoc

Gość gość
Jasne.Jutro wkleję całą dokumentację z leczenia plus zdjęcia.To będą dowody na poparcie pozytywnej opinii.Dobranoc