Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna104

co myslicie o tym..??

Polecane posty

Gość smutna104

co myslicie o 20latniej dziewczynie ktorej nigdy na prawde nie kochała?? ma powodzenie ale zaden jej nie pasuje do tej pory miala tylko jednego chlopaka na ktrej jej zalezalo ale jemu juz nie za bardzo. nawet sie tak na prawde nigdy nie kochala...co jej pordzice??

Gość co poradzić
miłość to udręka więc nie szukaj jej tak panicznie bo możesz się bardzo zawieść, jesteś młoda i wszystko przed tobą, zajmij się sobą i myśl o sobie, ciesz się życiem i nie myśl wciąż o miłości, zwłaszcza tej romantycznej, takie są tylko w kinach,w rzeczywistości miłość wiąże się z obowiązkami, pracą w domu itd.

Gość nigdy cię nie zapomnęęęęęęęęę
nie szukaj milosci na sile bo takim sposobem jej nie znajdziesz ja tez bym chciala sie zakochac, mam do wyboru 2 facetow ktorzy by chcieli ze mna byc ale ja nie chce bo nie czuje nic do nich chociaz bardzo ich lubie :( jakis czas temu poznalam kogos w kim sie zakochalam ale nie traktowal mnie powaznie... oczywiscie to bylo zauroczenie a nie milosc.. ja czasem trace wiare w milosc ale czekam na nia z utesknieniem nie lam sie

Gość smutna104
no własnie ja tez byłam z kims w kim sie zakochałam a wyszło ze jestem tylko zabawka dla niego i teraz znowu mam taka traume do facetow;/