Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Urodziny mojego chlopaka=PFF..

fukky

Polecane posty

moj chlopak ma za miesiac urodziny i pare dni temu dowiedzialam sie od kumpla ze on juz wczesniej rozdawal zaproszenia...pff ale chyba zapomnial o kims...a tkzw o mnie! ze mna wgl nie gadal na ten temat czyli nie jestem zaproszona,tym bardziej on sie do mnie nie odzywa od jakis 9dni i nie wiem co jest grane bo wszystko bylo okej nie klocilismy sie ani nic.....czy to moze oznaczac..ze on..zakonczyl nas zwiazek? :( ...

Ja bym zakończyła już na Twoim miejscu....jaki chłopak normalnie nie odzywa się 9 dni jak żadnej kłótni nie było..? Ty tez mogłaś się odezwać

Gość dostalas kosza
w abrdzo niekulturalny sposob. Mozesz uwazac sie za wolna. Nie pisz do niego bo sie tylko skompromitujesz.

na facebooku mial opis ze komp mu sie spierniczyl... ale wkoncu telefony tez sa nie? tylko jak przed chwila napisalam to cos nie odpisuje,ale ciezko mi uwierzyc w to troche bo on by raczej sie tak nie zachowal...hu* nie wiem co robic.

i dzieki za jakiekolwiek odpowiedzi tak ogolem

ja 23 on 26

aha to fajnie bo zachowujesz się jak dziecko... ja mam 21 lat i jestem z chlopakiem ponad 3 lata i jakby chociaż raz mi tak zrobił to juz niebyłby moim chłopakiem ;]

ogolem sczerze to jescze nigdy sie nie klocilismy zawsze bylo super mogl miec u mnie/ode mnie wszystko co chcial..dzis nasz wspolny przyjaciel powiedzial wprost ze poprostu chyba bylam dla niego za dobra...prawda.

A no kolesie wolą zołzy a nie takie które sa dobre i wgl ;p ja bym mu na Twoim miejscu napisała tylko smsa " mam nadzieję że wiesz że ze sobą już nie jesteśmy :) " ale ja to ja ;)

ok tylko powiedz mi jak? jak odezwie sie ten frajer to olac czy sama cos napisac np nawet i tera ...

aaa okej napisze tak , pewnie ucieszy sie zewkoncu sie skapnelam ; ) ogolem za opoznienia w pisaniu ale na telefonie ja i zamula mi

ogolem sory *

No ja bym napisala tak teraz :) może ogarnie sie za pare dni np po swoich urodzinach które najwidoczniej nie chce spędzić z Tobą... niech Cię prosi błaga to nie wracaj bo nie warto bo i tak sie to powtórzy tak to jest..a miłość w końcu Ci przejdzie

*wyslano* wielkie dzieki za przestawienie mojego myslenia bo tak to dalej bym siedziala czekala i hu* no trudno jak nie ten to inny. tylko tak czy inaczej mam ochote go zapytac dlaczego postanowil zakonczyc nasz zwiazek.....

Gość dnoooo
a ja najego miejscu bym odpisała "szybko się zorientowałaś:P " Głupiego tego esa mu wysłałaś, zrobiłas tylko z siebie głupią.

napisalam mu tylko : ' no to 3 maj sie ' i niech se odbieta to jak chce tera mnie i to i on wali...

Gość dnoooo
ta, wali cię :O jakby cię waliło, to byś nie wysyłała takich beznadziejnych esów. Nie wysłałabyś żadnego, gdybys miala choć odrobinę szacunku do własnej osoby

własnie że dobrze że napisała... żeby potem ten idiota po paru dniach nei rpzyszedl do niej że nie wiadomo co robiła jak ze sobą byli...znajdziesz lepszego ;)

Gość dnoooo
co tty piszesz dziewczyno? A co on ma do niej jakiś prawa? Weź się nie kompromituj.

wydaje mi sie ze poprostu wkur*ony byl ze sie spotykam z kumplami lub ide z nimi na piwo i tylko za to sie potrafil obrazac a na.mnie to nie dzialalo tlumaczylam mu zeby nie mial jakis filmow ze ja z nimi cos itd.. i tera poprostu mnie moze szantazuje zebym zrozumiala ze on wazniejszy od.kumpli bo ogolem to on typ zazdrosnika i tyle. moze i db ze tak sie stalo , tera jestem wolna i jest good .

hehe no fajna fajna ale jak ma sie wkoncu tego tkzw stalego chlopaka np jak ty.. super zazdroszcze i sczescia na przyszlosc wam , a tak ogolem ile wy juz razem?

o no to swietnie :) a np jest cos co czasami ciew nim wkurza lub niezgadzacie sie z czyms bo kazdy z was na inne zdanie itd mniej wiecej.wiesz o co mi chodzi hehe

wiesz co no zdaży sie czasami że mnie wkurzy czymś.. no ale to chyba w każdym związku tak jest ? :P czasami bywa że mamy podzielną uwage na cos ale dochodzimy jakoś do kompromisu ;p