Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blababa

Czy to zdrada?

Polecane posty

Gość blababa

Tak się zastanawiam. Czy kiedy dziewczyna przez internet pokazuje swoje ciało i wiem, że (to chyba tylko jeden jest) ten po drugiej stronie mężczyzna też pokazuje jej siebie - to oznacza, że ona zdradza swojego faceta? Oni czasem gadają razem i w sumie tyle. Nie ma między niby jakiejś głębokiej relacji, czułych słówek. Tylko to pokazywanie się (??) Tzn. no bo wiadomo, to jest internet, dotknąć się nie dotkną. Ale jednak takie rzeczy Nie wiem co mam o niej myśleć Wiem, że jej facet ją zdradził, ona go kochała, teraz go nagle oświeciło, ona się niby wahała, bo go bardzo kochała (wiem, bo zawsze mu była wierna do momentu, aż się dowiedziała o zdradzie)... ale coś widzę, że albo jej nie zależy już? Albo chce się na nim odegrać? Jak to odbieracie?

Gość blababa
jak ile - tylko został przeniesiony, bo wydaje mi się, ze tutaj lepiej pasuje.

Gość blababa
no to zamiast się czepiać, lepiej wyraź swoje zdanie! :)

Po 1 jakby chłopak mnie zdradził bym nie wybaczyła... po 2 jeśli odwrócić syt i On by się w kamerce rozbierał przed jakąś pizdą to by juz nie był moim chłopakiem ;)

Gość blababa
Hehe, ona też tak kiedyś mi mówiła, jak gadałysmy, ze zdrady nigdy nie wybaczy.... no ale widzisz. Nigdy nie mow nigdy. Jak miłość to miłość. Chociaż ich miłość chyba już jest poroniona lekko. Płakała, biła się z myślami.... teraz dalej nie jest pewna, co pokazuje... bo takie rzeczy robi :O

Gość blababa
no ja myślę, że nie powiedziała mu o tym. Raczej na pewno nie wie

aha, ale w sumie po co Ci ten temat na forum czy ktoś to uważa za zdradę ? :P a laska dla mnie jest głupia że takei coś robi... i że wybaczyła zdradę..

Gość blababa
Bo z nią gadałam i nie wiedziałam, co mam odpowiedzieć :O ciekawa jestem, co inni powiedzą. Może i jest troche głupia, ale wiem jak wyglądał ich związek wczesniej i wiem, ze była strasznie zaangażowana. Ale teraz to nie wiem co o tym mysleć, czy jej zaangazowanie przeszlo, odbilo jej....? Poza tym, nie mów o kimś, że jest głupi, bo wybaczył zdradę, bo nigdy nie wiesz w jakiej Ty się w zyciu syt. znajdziesz (oczywiscie nie zycze tego!)

Wiesz rozumiem że kochała i wybaczyła i pewnie ma nadzieję że to sie nie powtórzy...po co wgl z Nim jest i robi takie rzeczy nie kumam... pokazuje się przed kolesiem nago.. ne długo na ruchanie się z Nim ustawi jeszcze.. ;/ jak dobra koleżanka to jest Twoja jakaś to lepiej pogadaj z Nią i Ja ogarnij...

Gość blababa
tzn. oni nie są razem... bo teraz jest własnie takie zawieszenie - nie wiadomo jak bedzie i co bedzie. Co do ruchania, to myślę, że aż tak to nie. Przynajmniej nie wyglądała jakby w ogole o czyms takim myslala :/ No muszę z nią pogadać, ale nawet nie wiem co jej powiedzieć :( przeciez nie powiem, weź idiotko, co Ty robisz, przestań :(

Gość blababa
ale gdyby byli normalnie w zwiazku, to przeciez to jest ewidentna zdrada, nie? Kurde, po co ona to robi :(

No ale skoro to Twoja koleżanka to możesz mówić jej co myślisz... ? nie musisz od idiotki cisnąć ale powiedz prawdę jak się zachowuje...Dla mnie to by była zdrada i bym nie wybaczyła czegoś takiego..

Gość blababa
Jasne, że mogę. I zrobię to :) Masz na myśli to rozbieranie? Ze gdyby Ci facet cos takiego wyznal, to bys mu nie wybaczyla? mimo, ze nigdy nikogo innego nie dotknal, tak?

Tak to mam na myśli.. nie umiałabym sobie poradzić z taka wizją że sie robieral przed kimś a ta osoba przed Nim... na sama myśl mnie skręca..

Gość blababa
A ona co ma powiedzieć? :D jej facet wsadził kutasa w kogos :D tu dopiero wyobraźnie musi działać ;/ cholera, ale zjebana u nich relacja jest w tej chwili... a taka swietna para była kiedyś, jak to się wszystko popsuć może ;/

yhh ja to bym się brzydziła potem dotknąć jakby chłopak mnie zdradził ;D nie wiadomo czy On dalej jej nie zdradza.. ja tam bym wolała chyba na boku z jakimś się spotykac niz przed kamerka nago sie pokazywać ;p

Gość blababa
hahaha no też tak myślę, że jak już robić, to poządnie... a nie tylko takie przed kamerą, to prawie jak przed lustrem.... co do tego jego zdradzania, to teraz na pewno nie zdradza, bo tam lata za nią, cuda na kiju wyrabia, widać, że mu zależy, więc jakby miał zdradzać to by mu się nie opłacało płaszczyć przed nią :D

Gość blababa
no to fakt, ja bym się po nim np. zdrady też nie spodziewala, a tu masz