Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość małłgorzataa

przeziębienie w trakcie porodu

Polecane posty

Gość małłgorzataa

na sobotę wyznaczony mam termin porodu, do tej pory sie cieszylam ze to juz, a od dwoch dni jestem tak przeziebiona ze ciezko mi chodzic, myslec, zyc. wszystko mnie boli, gardlo, głowa, ręce, plecy, katar wychodzi nosem i uszami. piję witaminę C, sok z malin itd. Teraz się zastanawiam jak ja urodzę???? nie mam siły zupełnie. mój lekarz na wakacjach za granicą, lekarka rodzinna mówi, że muszę to wygrzać. antybiotyk nic tu nie da. Mąż kichał i widać na mnie się przenioslo, jemu nic. Przeciez to trzeba miec sile zeby urodzic, a ledwo żyję.

Gość małłgorzataa
chciałam rodzic sama, ale czuje ze nie dam rady. nie mam wskazań jako takich do CC.

jesli to tylko przeziebienie to do soboty powinnas czuc sie lepiej, spróbuj jakies leki homeopatyczne na przeziebienie,u mnie sie rewelacyjnie sprawdzały:) a poza tym termin terminem, a urodzic mozesz rownie dobrze za tydzien:) no chyba ze masz umowione cc..

Gość małłgorzataa
na razie to widzę, że najgorsze przed mną, że dopiero to mnie bierze - jak już zaczynam chorować to raz a dobrze, ze 4 lata nie chorowałam zadzwonię do męża niech coś kupi

ja rodziłam z gorączką, katarem i kaszlem. Miałam zapalenie oskrzeli. Jedynie przeszkadzał mi katar, bo ciężko się oddychało. Zaopatrz się w porządne krople