Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość viva los dj

kiedy moga wystapić skutki uboczne po szczepionce? martwie sieq

Polecane posty

Gość viva los dj

dzisiaj szczepilam pierwszy raz mojego synka, tyle sie naczytalam o tych skutkach ubocznych w necie, ze az mi sie słabo robi na sama mysl. powiedzcie mi prosze kiedy wystapią pierwsze skutki uboczne po szczpionce?

my juz po 3 szczepieniach . Pierwsze bylo ok,nic malej nie bylo,drugie jazda- miala ok 10rano,zaczelo sie o 16 mega placzem,temp i rozrdaznienie,dalismy nurofen, wczoraj bylo 3 - pojawily sie male obrzeki, i prawie caly dzien przespala,zero placzu,nie martw sie nie bedzie tak zle,musisz miec tylko nurofen w razie czego

Gość kjjhhgct
to po cholere szczepisz malenstwo jak wiesz, ze moze byc żle po tym???

Gość Moniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
obserwua malucha przez dobe, jesli w tym czasie bedzie ok to juz nie powinno sie nic dziac pozniej ;)

Gość powikłanie
objawy powiklan poszczepiennych oraz gorączka moze wystapic nawet po 3 dniach. najlpiej zaopatrzyc sie w paracetamol w czopkach. dzieci najlepiej na to reagują. ja szczepiłam szczepionka 5 w 1 moj syn po pierwszym szczepieniu spal długo, potem troszkę pomarudził. po drugim szczepieniu mial stan podgorączkowy 37,2-38,3 i strasznie płaczliwy byl. teraz przed nami 3 szczepienie i zobaczymy

Gość viva los dj
oki to poobserwuje małego przez kilka najblizszych dni