Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tuturutuuu

okropne slowa matki

Polecane posty

Gość tuturutuuu

chcialabym sie gdzies wyzalic, otóz moja mama, jak ma dobry humor jest ok, posmiac sie mozna z nia td, ale wystarczy chwila, ze cos ją lekko zdenerwuje a zmienia sie w najgorsza matke na swiecei, krzyczy na wszystkich, wyzywa obraza. dzisiaj np cos ja wkurzylo i te jej slowa: ja was pozabijam, nech was szlak trafi, debile z was. i tak do wszystkich , do dzieci , meza.. to jest straszne, jak mozna tak krzyczec i mowic takie rzeczy?jak cos zgubi to drze sie na wszyskich.. jakbysmy my to jej zgubili, obraza, wyzywa , klnie, kaze nam wstawac szukac jej rzeczy, a potem znajduje i jest jej glupio..;/ mam juz tego dosyc, zawsze sobie po takich scenach obiecam ze nie bedzie juz jak kiedys, ze nie bede jej sie zwierzac, mowic o roznych rzeczach, z nia ptzrebywac, ale nie potrafie, chce ja jakos ukarac za to co robi :(

Gość tuturutuuu
czy ktos cos doradzi?

Gość tuturutuuu
powiedzcie.. czy ktos ma podobna syt ?

Gość Karola0807
Moja bliska koleżanka ma to samo, tylko, że z ojcem... Zawsze chce go jakoś ukarać, chce mu pokazać, że dalej tak by nie może... Ale gdy już przychodzą te dobre chwile to zapomina o tych złych i rozmawia z nim jak z najlepszym kumplem... Nie wiem co Ci doradzić... Bo to jest takie błędne koło... Jak jest źle to chcesz coś z tym zrodić, jak jest dobrze zapominasz o tym złym i tak w kółko...

Gość njlkm;l
nie kara tylko rozmowa , szczera rozmowa w momencie jak bedzie miała dobry dzien powiedz jej ze jest tobie pzrykro , wsydzisz sie za jej zachowanie , rani was etc

Gość tuturutuuu
dokladnie :/ ehh

Gość tuturutuuu
ona to wie, slyszalam jak koleżance to mowla, ze zaluje za to co mowi i jak se zahcowuje. ale z nia nie potrafie o tym gadac;/ ona chyba nie potrafi nad tym panowac

Gość Karola0807
W przypadku mojej koleżanki rozmowa nie pomagała... Jak już jej ojciec wpadnie w szał to nie potrafi się powstrzymać od obrażania wszystkich w koło, później przeprasza i za jakiś czas robi to samo...

Gość oczywiście zła matka
a zastanowił sie ktoś dlaczego ona jest taka wybuchowa, moze ona nie ma z kim porozmawiać, wyzalić, wyżycic wszystko z siebie, i tak odreagowuje, nie znam sytuacji dokładnie, bo mało opisujesz, ja mamy już nie mam, bo nie żyje, mam 23lata, autorko ja bym się zastanowiła dlaczego cały stres wylewa na was, na rodzinę, na najblizszych, tak jak napisałam może poprostu ona nie ma mozliwosci odreagowania w inny sposób, wiesz jak mamy zabraknie to nawet tego jej krzyku ci będzie brakowało, a karać??hmm, wg to bardzo głupie bo tym bardziej mamie twojej bedzie przykro i stres bedzie sie nasilał,

Gość onka34566
moze przechodzi menopauze?

Gość mały odkrywca
nie ma co karać zagrajcie w otwarte karty: jak się jej będziesz zwierzać to powiedz że ostatnio się o nią martwisz bo o byle co wybucha (tylko mów spokojnie, bez pretensji) zapytaj czy coś ją trapi bo jakby co to może na Ciebie liczyć.

Gość Karola0807
Moim zdaniem to już taki typ człowieka... Są ludzie bardzo nerwowi i wybuchowi i nie potrafią radzić sobie ze swoim zachowaniem...

Gość tuturutuuu
ale ona jest zla za błahostki, ma przyjaciol, ma komu sie wygadac, nie wiem co jej jest , zawsze taka byla, od kiedy bylam mała to pamietam.. czasem mi wstyd gdy ktos przyjdzcie to slyszy, chcialabym zeby sie opanowala, cos ze soba zrobilam, skoro wie , ze taka jest niech idzie sie leczyc. wiem, ze gdyby jej nie bylo to by mi jej brakowalo, dlatego nie moge jej "karac" nie odzywajac sie jak to sobie obiecuje

Gość Karola0807
Moim zdaniem to już taki typ człowieka... Są ludzie bardzo nerwowi i wybuchowi i nie potrafią radzić sobie ze swoim zachowaniem...

Gość tuturutuuu
ale ja nie potrafie z nia o tym rozmawiac, czasem jej mowie " ale mozna to spokojnie powiedziec, a nei sie jak zwykle wydzierac", i se uspokaja, ale w wiekszosc przypadkow, zamykam sie w pokoju,zeby wiedziala ze nikt jej nie chce sluchac i nikogo nie nteresuja jej wrzaski

Gość Karola0807
Nie wiem co Ci poradzić... Bo jak pisałam wcześniej, to już taki charakter i nic z tym nie zrobisz...

Gość tuturutuuu
mam nadzieje , ze ja taka nie bede jak ona. :)

Gość tuturutuuu
chyba tak juz rzeczywiscie bedzie

Gość Karola0807
Myślę, że nie popełnisz jej błędu ;) a ile masz lat?

Gość tuturutuuu
19 :)

Gość Karola0807
To możesz zacząć myśleć o tym żeby się usamodzielnić i nie będziesz musiała znosić jej wybuchów na codzień...

Gość tuturutuuu
mysle nad tym juz od dawna ;p musze tylko uzbierac trche kasy ;p

Gość Karola0807
To do roboty :D