Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biorę za dużo do siebie

Czy Wasze dzieci też tak brudzą?

Polecane posty

Gość biorę za dużo do siebie

Już nerwowo nie wyrabiam. Ja wstaję to sprzątam całe mieszkanie. Odkurzam, ścieram kurze i robię całą resztę. A po godzinie znów jest brudno. Ostatnio przyszedł niezapowiedziany mój kuzyn. Wszedł zdejmuje buty w przedpokoju i mówi do mnie "trochę brudno". :O Myślałam, że się popłaczę. Godzinę wcześniej odkurzałam a tam już ciastko rozgniecione i rozniesione na pół pokoju i przedpokoju, nie wspominając o walających się w nieładzie zabawkach i 2 letniej córce z plamą po soku od szyi po kolana.

Gość greta g.
ja mam tak samo. Nie sprzątam już jak szalona, przynajmniej mam więcej energii. Do tego mam chłopa strasznego bałaganiarza....:-( On jest gorszy od dziecka...

Gość no też słyszałam
kobieto wyluzuj bo ci na mózg padnie. Moje dziecko też brudzi i bałagani jak to dziecko ale nie wariuję z tego powodu. Gdyby ktoś mi powiedział że mam brudno to powiedziałabym mu że może chce ochraniacze żeby sie nie pobrudził tak czasem. :P

Gość jesli to prawda to wspolczuje
jak 2 latka moze ci nabrudzic oprocz podlog??? wiekszosc brudu jaki jest w domach, to nie rpzez dzieci, tylko np. umywalka po 3 dniach ma osady z mydla i już, dziecko nie jest winne. naczyn tez nie brudzi bardziej niz normalny człowiek. ze upadnie jakies ciastko? o rany, tragedia. twoj kuzyn jest jakis chory, a ty przewrazliwiona