Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość popsiół

Jak nie bać się rozmawiać prze telefon?

Polecane posty

Gość popsiół

Mam problem. Taki, że nie cierpię gadać przez telefon. jeszcze np. z mamą lub tatą to gadam normalnie, ale z kimś obcym to nie umiem :( Mój głos przez telefon jest beznadziejny. taki dziecinny, bardzo mnie on irytuje. Często tez nie wiem co powiedzieć, albo jąkam się lub wydaje dziwne dźwięki :O moze to ze zdenerwowania? teraz bede musiała załatwić duzo spraw przez telefon, nie wiem jak ja to zrobię :O jak się ośmielić rozmaiwac przez telefon z obcymi? pewnie znowu wyjdę na idiotkę :O

Gość popsiół
up

Gość Donata00
przed rozmową walnij se kielicha alkohol rozwiązuje język

przede wszystkim minie Ci jak będziesz właśnie dużo rozmawiać. W ogóle na początku się odstresuj i sobie pomyśl, że dzwonisz do obcych, co Cię obchodzi co oni sobie pomyślą, masz ich w dupie, bo ich nie spotkasz.

Gość popsiół
no po alkoholu nie mam problemów z rozmawianiem przez telefon. ale w domu zadnej butelki nie mam. Mieszkam z rodzicami i oni sa anty-alkoholowi, boje sie ze zobacza. Mieszkam na wsi i nie moge isć tu do sklepu po alkohol-bo zaraz plotki i gadanie ludzi. do miasta jezdzę bardzo rzadko teraz bo są wakacje. jestem w dupie.

Gość turkusowa..
to idź załatw to face to face

Gość popsiół
jakiś czas temu musiałam zadzwonić do mojej szkoły, w celu umowienia sie na spotkanie. To znaczy oni do mnie dzwonili. Na poczatku mysle sobie nie odbiorę :O ale przeciez beda i tak dzwonic za chwile. Odebrałam zestresowana i jakałam sie, zacinałam, przerywałam nawet pani w rozmowie!!! nie wiem jakim cudem :O oczywsicie nie zdarza mi sie to na zywo zeby przerwac komus kiedy ktos mówi. żałosne

albo napisz maila:p ale mówię Ci, trening czyni mistrza :D chcesz to możemy poćwiczyć, zadzwonisz do mnie ;p

Gość popsiół
margarit okej, ale nie dzisiaj bo mam zablokowane konto. jestes na forum codziennie?