Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miiirilowew

Toksyczny facet

Polecane posty

Gość miiirilowew

Mój obecny facet mnie niszczy. Krytykuje moją garderobę, czepia się tego jak np robię jajecznicę, że tak się nie robi, wszystko mu sie nie podoba. nie odwazajemnia tego że np. się do niego uśmiecham. Jest cały czas ponury. Czy jeśli wam się coś nie podoba w partnerze, np sposób ubierania to krytykujecie go? Czy to ze mna jest coś nie tak czy z nim? Nigdy mnie żaden facet nie krytykował, co najwyżej związek się rozpadał ale nie było takiego niszczącego zachowania. Mówi że mnie kocha a potem mnie niszczy na każdym kroku. Zaczęłam miec kompleksy, czasem jak się popatrzy krzywo to się potknę albo rozleję herbatę ,zrobiłam się niezgrabna i nieuważna. W ogóle nie jestem sobą, cały czad płaczę.

Gość grg3g3g
dlaczego z nim jestes?

Gość miiirilowew
nie wiem, mówi że mnie kocha a wykańcza mnie. Kupiłam sobie bieliznę to się spytał po co mi to. Kurwa nie rozumiem

Gość Evvvvve
Nie wiesz dlaczego z nim jestes? Moze poprostu lubisz byc nieszczesliwa, facet dostarcza ci emocji, mozna sie pozalic, poplakac, ciagle cos sie dzieje Tylko nie pisz ze tak strasznie ciezko ci odejsc bo go bardzo kochasz bo to zenujące w twojej sytuacji

Gość turkusowa..
zostaw go bo zrobi z Ciebie nieudacznicę i będziesz miała niską samoocenę nie warto

Gość miiirilowew
odejdę, tylko ciekawi mnie dlaczego mnie tak traktuje, skoro mówi że mnie kocha, chce zeby mnie przeprosił, bo bedę mieć uczucie że się zaszmacilam na maxa

Gość wesoła wdówka
zwiazek z drugą osobą ma nam dać szczescie i uskrzydlic,twój związek chyba tego ci nie daje,wiec zastanów sie czy tego chcesz. Ty chyba zyjesz w ciagłym strachu,co będzie dalej??????

Gość miiirilowew
no dokladnie, ciągle się boję że znowu coś zrobię nie tak. Miałyście takie doświadczenia z kimś? dlaczego deklarują miłość a potem się zachowują jakby kobieta z ktorą są w ogóle ich nie zadowalała

odejdz i to jak naszybciej,bo nic ztego nie bedzie jedynie tyle ,ze zrobi z Ciebie osobe o zanizonym poczuciu wlasnej wartosci,czego juz masz poczatki.Trafil na Ciebie i ma dobrze,bo inna to jakby mu pojechala ,to by sie nie ogarnol z szoku.

Gość wesoła wdówka
toksyczny zwiazek właśnie ma to do siebie że partner mówi ci że cie kocha po czym odpycha cie swoim zachowaniem od siebie.Jak próbujesz odejsć to albo bedzie znowu cie do siebie przyciągał i na chwile sie zmieni,albo wpoi ci ze jestes nieudacznicą życiowa,której nikt nie zechce,ale on moze ci pomóc sie zmienić i kółko sie zamknie.Uciekaj póki mozesz!!!!!!!!!

Gość miiirilowew
najlepsze jest to że miałam dużo przystojniejszych facetów i żaden nigdy mnie tak nie traktował, a ten nie dość że brzydki to taki pewny siebie, zarozumiały

Gość butcher
oesu, nie wierzę.... "dlaczego mnie tak traktuje, skoro mówi że mnie kocha" - dlaczego ty dziewczyno mu wierzysz? przecież to, że coś tam sobie mówi, kompletnie nie pokrywa się z faktami. Słowa są dla ciebie ważniejsze niż rzeczywistość? Obudź się!

Gość turkusowa..
no dokładnie mówi tak bo mu wygodnie gotujesz mu pewnie sprzątasz ma darmową pomoc domową a przeszkadzają mu różne rzeczy w Tobie i Ci to mówi bo nie chce mu się robić tego wszystkego samemu

Gość miiirilowew
czułam się piękna przy przystojniakach a przy tym karakalu czuję się jak ostatni pasztet. Za bardzo nie mogłam odejść bo nie miałam pracy, ale już mam. Co za menda żeby upokarzać człowieka korzystając z tego że jest bezradny

Gość miiirilowew
nie gotowałam mu, bo wg niego nie potrafię, on potrafił zjeśc tylko to co mu matka ugotowała

Gość turkusowa..
współczuję Ci pewnie wszystko miał z górki i teraz jest taki zarozumiały

Gość barbara stracon
wybierz sie do dobrego psychologa, wzmocnisz się i wtedy będziesz miała siły aby go kopnąć w dupę tez trafil mi sie taki facet... na szczęście sam odszedł, ja byłam za słaba aby to zrobić

Gość miiirilowew
Dzieki dziewczyny, naprawdę bedę mieć traumę do końca zycia że musialam się na to godzić, wszystko przez to że nie miałam pieniędzy i rodziny która by mi pomogła, nienawidzę siebie za to

Gość miiirilowew
Potrafił płakać i wieszał się na zyrandolu jak chciałam odejść

Gość miiirilowew
nie rozumiem tego

Gość grg3g3g
hehe wiekszosc chce sie wieszac, zyly ciac kiedy my chcemy odejsc moich 2 eksow tak grozilo odeszlam obaj zyja;) i maja sie swietnie wiec wiesz,,,,

Gość miiirilowew
skoro mu sie tak nie podobam to nie rozumiem tej histerii, gnój i tyle

Gość turkusowa..
moze ma zaburzenia...

Gość grg3g3g
heh ale byc z nim ci to nie przeszkodza

Gość miiirilowew
nie chcę z nim być, zamierzam to zakonczyć

Gość miiirilowew
najgorsze jest to że jak chciałam się odwdzięczyć i traktowałam go tak samo to się smiał i bawiło go to że go krytykuję

Gość miiirilowew
może mialam za duże poczucie wartości nieadekwatne do wyglądu i go to denerwowało

Gość miiirilowew
albo nie mógł ścierpieć że po prostu byłam szczesliwa

Gość turkusowa..
nie zastanawiaj się nad tym na głupich ludi nie ma rady daj sobie z nim spokój :)