Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mama_Aniołka

Kiedy ze sceny zejść niepokonanym...

Polecane posty

Gość jaki to ja miałam...
Ludzie na kafe dzielą się na łykających wszystko(pelikanów), nie wierzących w prawdziwość żadnego problemu i na normalnych :) Powodzenia autorko

Ja akurat jestem w stanie uwierzyć w to,że autorka pomimo tego, iż pracuje w instytucji, która pomaga innym, sobie samej pomóc nie umie. Tak niestety bywa bardzo często. Przykre jest tylko to,że argumentem dla którego woli cierpieć niż sobie i dziecku pomóc, jest obawa przed tym co inni powiedzą, pomyślą. Akurat w tej sytuacji to najmniej istotne. Musisz pozwolić sobie pomóc. Sama sobie nie poradzisz.Jeśli jest takim draniem warto złożyć zawiadomienie o znęcaniu- jak nie chcesz w jednostce Policji , możesz bezpośrednio w Prokuraturze. Najgorsze co możesz zrobić to znosić takie traktowanie i pozostać bierną.

Ludzie na kafe dzielą się na łykających wszystko(pelikanów), nie wierzących w prawdziwość żadnego problemu i na normalnych slusznie, ale jest jeszcze jedna kategoria - tacy, dla ktorych 80% to WSZYSCY, a 30% to większośc :-)

slusznie, ale jest jeszcze jedna kategoria - tacy, dla ktorych 80% to WSZYSCY, a 30% to większośc do której kategorii się zaliczasz?

ja akurat mam ten komfort, że nie muszę zwracać uwagi na "prawdziwość" opisanego problemu od wykrywania prowokacji mam ludzi:) więc dobrze by było, żebyś przestał pierd.zieć w stołek ZS i zabrał się do roboty:)

och... to jest tylko twoje nieskromne zdanie :)

Dokładnie takiej odpowiedzi się spodziewałam :) Tak sobie tylko stwierdziłam. nie ekscytuj się

ciekawe kiedy kolega zapyta czy powinien iść do WC:) bo widać sam nie umie podjąć żadnej decyzji:)

Gość mama też....
PIszesz: Zarabiam za mało żeby mnie szanować. Większej bzdury nie czytałam dawno. Dopóki sama tak o sobie myślisz nie masz szans zmienic toksycznego układu!

Szczery. Nawet jeśli jest to prowokacja to zważ na to,że mogą czytać ten topik osoby, które borykają się z takim problemem i może dzięki przeczytaniu tutaj opinii innych, zmienią swoje życie albo chociaż spróbują.:)

predi, to zwaz, ze jesli masz w tym temacie doswiadczenie, to jeszcze lepszym pomyslem by podzielic sie swoja wiedza bedzie zalozenie tematu, ktory moglby sluzyc takim biednym kobietom nie potrafiacym sobie radzic w zyciu i w toksycznych zwiazkach z mezczyznami tylko czekaj, nie mozesz zalozyc takiego tematu bo nikt ci nie odpisze, no tak, slowem zostaja prowokacje

Szczery, a jaka to różnica czy podzielę się swoją wiedzą i jakimś tam doświadczeniem tutaj czy na nowym "swoim " nieprowokacyjnym topiku?

Szczery, a jaka to różnica czy podzielę się swoją wiedzą i jakimś tam doświadczeniem tutaj czy na nowym "swoim " nieprowokacyjnym topiku? no wlasnie napisalem jaka :-)

oświecony pogromco głupoty nie kim a czym powinno być :) odpuszczam, nie chce mi się zwyczajnie, nie widzę celu, żadnego...

zs Twoja niczym niepoparta pewność siebie niezmiennie mnie zachwyca :)

Gość rfgvsdfsedfw
Spróbuj porozmawiać ze swoim współpracownikami. Powinni cię zrozumieć.

owszem, bardzo. Kiedy czujesz, że możesz jej nie mieć tracisz grunt, a ja staram się być miła i tak się wesoło bawię w przyznawanie Ci jej. No, ale będąc posiadaczem tak nieprzeciętnie wysokiego IQ zakładam, że to wiesz :)

przy Twojej dużej pomocy-świetnie

Gość to witajjj
Kiedy ze sceny zejść niepokonanym... ? 10 lat temu :)