Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kebabowy

Kebab na wynos - wyjac ze sreberka zeby sie nie popsul ?

Polecane posty

Gość kebabowy

Drogie Kafeterianki, Kupilem 2 kebaby w bułce na wynos, zapakowane w folie srebrna. Jednego zjadlem ale drugiego nie dam rady. Dopiero za 3 godziny go zjem. Wyjac go ze sreberka którym jest bardzo dokladnie owinięty i wsadzic do lodówki aby sie nie popsuł ? Jak go potem odgrzać ?

Gość kebabowy
prosze o odpowiedz

Gość dwa to za dużo na jeden dzień
dbaj o zdrowie!!!

Gość ty nie jesz ty wpierdalasz!!!!
:O :O

Gość kebabowy
Przytyć chce dlatego tyle jem. Chudzina ze mnie ;) To jak go teraz przechować dobrze ?

Gość kiedyś jak ważyłem 153 kg
to zjadałem dwa na dzień także chłopie, weź się za siebie

Gość przytyc chcesz ale to nie znac
zy ze masz żreć gówno -jakieś psie żarcie ...bo w tych kebabach to psina III gatunku bo z budą rąbana ;o

Gość 4t43y52
ja bym wyjeła ze sreberka i przelożyła do pojemnika na żywność i dała na anjniższą półkę w lodówce, a potem położyła na patelni i na małym ogniu podgżała. patelnia grilowana z przykrywką bądź teflonowa- oczywiscie odgrzewany kebab a nie pieczony czy smażony. nie dawaj tłuszczu czasem :)

Gość 4t43y52
mikrofala ze wszystkiego robi glutową gumę

Gość DLATEGO JESTES GRUBA
a PO CO WYJMOWAC ZE SREBERKA? Wsadź do szafki, a nie na słońcu to ci sie nic nie stanie. Zresztą, mięso ci się nie zepsuje przez trzy godziny, w domu.

Gość kebabowy
dzieki wielkie ! dodam od siebie, że to jedyny taki dobry kebab w mieście gdzie turasy go sprzedają. mięso to baranina a nie jakieś wieprzowe czy drobiowe, ponadto świeże warzywa. od czasu do czasu zjem kebaba, jak nie chce mi sie robic obiadu. ot tyle w temacie. pozdrawiam

Gość no no bo tu same
francuskie pieski co to kebaba nigdy w gębie nie mieli :D jaassssssssne :classic_cool:

Gość karolinaaaaaaaaa
tak jak jest wsadz do lodowki pozniej wyjmij ze sreberka i podgrzej w mikrofali....

Gość gość
widzę, że nie doczekałeś się na poprawną odpowiedź. Jeżeli masz kebaba w folii i zamierzasz go zjeść w ciągu 2 godzin to , żeby nie był wysuszony to opiecz go w piekarniku ok. 170 stopni jakieś 7 minut. Pierdzielenie na forum o odgrzewaniu na patelni to masakra!!! Kebab jest pieczony bez dodatkowego tłuszczu, dla tych co gadają o psim żarciu, chciałbym widzieć ich kotleciki smażone w oleju, ociekające i śmierdzące olejem, że masakra. reasumując: jak chcesz suchego włóż do piekarnika bez folii, jak chcesz soczystego piecz w folii. Pyszota!