Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kebabowy

Kebab na wynos - wyjac ze sreberka zeby sie nie popsul ?

Polecane posty

Gość kebabowy

Drogie Kafeterianki, Kupilem 2 kebaby w bułce na wynos, zapakowane w folie srebrna. Jednego zjadlem ale drugiego nie dam rady. Dopiero za 3 godziny go zjem. Wyjac go ze sreberka którym jest bardzo dokladnie owinięty i wsadzic do lodówki aby sie nie popsuł ? Jak go potem odgrzać ?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość kebabowy
prosze o odpowiedz

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość dwa to za dużo na jeden dzień
dbaj o zdrowie!!!

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość ty nie jesz ty wpierdalasz!!!!
:O :O

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość kebabowy
Przytyć chce dlatego tyle jem. Chudzina ze mnie ;) To jak go teraz przechować dobrze ?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość kiedyś jak ważyłem 153 kg
to zjadałem dwa na dzień także chłopie, weź się za siebie

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość przytyc chcesz ale to nie znac
zy ze masz żreć gówno -jakieś psie żarcie ...bo w tych kebabach to psina III gatunku bo z budą rąbana ;o

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość 4t43y52
ja bym wyjeła ze sreberka i przelożyła do pojemnika na żywność i dała na anjniższą półkę w lodówce, a potem położyła na patelni i na małym ogniu podgżała. patelnia grilowana z przykrywką bądź teflonowa- oczywiscie odgrzewany kebab a nie pieczony czy smażony. nie dawaj tłuszczu czasem :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość 4t43y52
mikrofala ze wszystkiego robi glutową gumę

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość DLATEGO JESTES GRUBA
a PO CO WYJMOWAC ZE SREBERKA? Wsadź do szafki, a nie na słońcu to ci sie nic nie stanie. Zresztą, mięso ci się nie zepsuje przez trzy godziny, w domu.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość kebabowy
dzieki wielkie ! dodam od siebie, że to jedyny taki dobry kebab w mieście gdzie turasy go sprzedają. mięso to baranina a nie jakieś wieprzowe czy drobiowe, ponadto świeże warzywa. od czasu do czasu zjem kebaba, jak nie chce mi sie robic obiadu. ot tyle w temacie. pozdrawiam

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość no no bo tu same
francuskie pieski co to kebaba nigdy w gębie nie mieli :D jaassssssssne :classic_cool:

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość karolinaaaaaaaaa
tak jak jest wsadz do lodowki pozniej wyjmij ze sreberka i podgrzej w mikrofali....

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
widzę, że nie doczekałeś się na poprawną odpowiedź. Jeżeli masz kebaba w folii i zamierzasz go zjeść w ciągu 2 godzin to , żeby nie był wysuszony to opiecz go w piekarniku ok. 170 stopni jakieś 7 minut. Pierdzielenie na forum o odgrzewaniu na patelni to masakra!!! Kebab jest pieczony bez dodatkowego tłuszczu, dla tych co gadają o psim żarciu, chciałbym widzieć ich kotleciki smażone w oleju, ociekające i śmierdzące olejem, że masakra. reasumując: jak chcesz suchego włóż do piekarnika bez folii, jak chcesz soczystego piecz w folii. Pyszota!

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×