Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Flottka1983

Poczatki lysienia - gdy facet przestaje byc prawdziwym mezczyzna

Polecane posty

Gość Flottka1983

Jak wasi faceci zareagowali na ten etap zycia? Czy spotkala ich depresja, mysli samobojcze?

Przestaje być mężczyzną bo łysieje??:D Uwielbiam krótkie włosy u faceta, zakola mi nie przeszkadzają. Za łysienie odpowiedzialny jest nadmiar testosteronu więc męskości facet nie traci. Takie jest życie, człowiek się zmienia i starzeje, nie wszystko można mieć pod kontrolą. Trzeba się z tym pogodzić i już, wraz z wiekiem wygląd ma mniejsze znaczenie.

Gość fdseso
mezczyzna przestaje byc mezczyzna jesli nie łysieje :/

autorze oznaka mezkosci u mezczyzny jest wlasnie lysina.Panowie ktorzy maja duzo testosteronu wlasnie tak wygladaja..Madre kobiety o tym wiedza!!a komenatrzami maloletnich sie nie przejmuj.:-)

Dokładnie:) Ja też uważam, że coś w takich facetach jest. Mnie to na swój sposób pociąga i właśnie dla mnie to jest męskie.

Gość lalulaiiia
bo ci faceci z zakolami coś w sobie mają... takiego mmm:) są lepszymi kochankami i w ogóle. moj obecy facet ma zakola i strasznie się tym przejmuje. a dla mnie jest najseksowniejszym mezczyyzna na swiecie całym.

Gość dfdgergfrgrgrrg
łysienie świadczy o wysokim poziomie testosteronu ,który niszczy cebulki włosa

Gość lalulaiiia
z tym testosteronem to mit podobno.

moj facet tez nie ma idealnych wlosow.. a mial do 22roku zycia piekne, czarne, geste, krecone wlosy przezyl wiele i co tu duzo mowic wlosy wypadly.. powoli sie regeneruja ale pewnie ubytek zawsze zostanie nie uwazam by byl malo-meski, wrecz przeciwnie

Gość tyraliera
Koleżanka miała rację, gdy mężczyzna zaczyna łysieć przestaje być prawdziwym mężczyzną. Zamienia się w super-mężczyznę bo od nadmiaru testosteronu(który powoduje łysienie) zaspokoiłby nie jedną, dwie lub trzy, a 4 żony naraz! Koleżanka wymyśliła ten temat z pewnością po doznaniu krzywd ze strony męża który, zapewne wyłysiawszy nabrał takiego wigoru że zaczęła chodzić po szpagacie gdy jej luby porządnie wyjebał jej piździsko tak że wygląda do dzisiaj jak dziurawy worek po ziemniakach. Taka próba odgryzienia się, on zdominował łóżko, panna chciała tu panom dopiec ale się nie udało. My kobiety za bardzo cenimy łysych panów bo wiemy że u takich drążek zmiany biegów jest ceniony bardziej niż u włochatych nieogarów :)

Gość co pewien czas....
Ja tam wolę łysych, nadmiar włosów na twarzy ( broda- błeeee) brzydzi mnie do rzygania. Tak samo czupryna. I kto powiedział, że łysy nie jest seksi? nie jest mężczyzną? chłopy, wy macie coś z .... no właśnie, z głową :)

Gość HouseWifeees
WEscie Wy sie nie zamartwiajcie tylko kupcie swoim facet te nr07 czy jakos tak np z www.nR-07.pl i po klopocie, ja swojemu kupilam to odrazu odżył chłopak

Gość Siuup
W łysieniu nie ma nic strasznego każdego faceta to dopada ale kwestia tego jak sobie z tym poradzisz. Popadanie w depresję to ostatnia rzecz jaka powinna C**przyjść do głowy ;/ https://www.youtube.com/watch?v=dxU4g21YEuI

Gość gość
Często właśnie zbyt niski poziom testosteronu powoduje łysienie.Więc kobietki nie ekscytować się tym,że to za wysoki poziom testosteronu powoduje łysienie.

Gość gość
Weź leki, Autorko. Łysienie jest wpisane w naturę faceta, więc jeśli któryś zapada z tego poweodu na depresję, to jest męskim pustakiem. A poza tym, jak juz pisano, łysina= więcej testosteronu. I co teraz wymyslisz?

Gość gość
Jak łysy ma przystojna facjata to jest ok.