Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czegos sie nauczylem

kazda samotna matka udaje zaangazowanie, bo

Polecane posty

szuka ojca i zrodla utrzymania dla siebie i dziecka :( nie warto sie angazowac w zwiazki z takimi kobietami... bede musial to sobie wbic do glowy i omijac je duzym lukiem.

jestes niedobrym czlowiekiem, nawet sw. jozef wychowywal nie swojego syna

nic w tym zabawnego, wlasnie musialem pozegnac swietna kobiete, ktora chyba kocham, bo zaczela wymagac, ze bede zajmowal sie jej dzieckiem i zastepowal mu ojca, a nawet nie mieszkamy razem :O

Gość grzia
to że trafiłeś na taką jedną...nie znaczy że wszytskie są takie... ale fakt i takie pewnie bywają...

a co myslales, ze bedziesz sie seksil za darmo? przynajmniej dziecku dalbys dobry przyklad, jak byc porzadnym facetem, a tak zachowales sie jak ten pierwszy, zwinales zagle jak pojawila sie stresowa sytuacja

Gość grzia
a jak długo się spotykaliście?

Gość Palantem jestes
Jezeli kochasz prawdziwa miloscia kobiete, to i pokochasz tak samo jej dziecko.. I nic dziwnego w tym, ze skoro wybrala Ciebie to widocznie chce stworzyc z Toba normalna rodzine.. a ojcem nie jest ten kto "zrobil" a kto wychowal.. Miales normalna laske, ale niestety niedorosles..

4 miechy nawet nie chce mi sie komentowac waszych tepych tekstow, wszystkie myslicie tylko o kasie i ustawieniu sie 🖐️

odpowiedz sobie na pytanie, czy ona Cię kocha, bo jeśli kocha i chce stworzyć z Tobą rodzinę, to normalne, że chciałaby, żebyś jej pomógł wychowywać syna i utrzymać rodzinę inna sprawa, jeśli uczucie nie ma dla niej znaczenia, ale to ty musisz to wyczuć

Gość grzia
no jak dla mnie trochę nic dziwnego ze facet się pzrestraszył, ze kobieta chce by po 4 mies zajmował się jej dzieckiem... sama mam dziecko i na pewno po 4 mies nie chciałabym tego od faceta...choćby ze względu na dziecko...dla mnie to zdecydowanie za wcześnie...

a ty myslisz o darmowym seksie. jezeli sytuacja cie przerosla to sie przyznaj jak men, a nie tlumacz jak dzieciak zwalajac wine na nia

Gość grzia
oczywiście ze jeśli go kocha to chce z nim stworzyć rodzinę i by zajmował się jej dzieckiem...ale sorry, nie po 4 miesiącach... a co jak nie wyjdzie? będzie mialo dziecko następnegio i następnego tatusia? 4 mies to barzdo krótko jak dla mnie...

i co to znaczy zajmowac dzieckiem? zrobic mu jajecznice, pobawic sie kolejka?

Gość Palantem jestes
4 miesiace?? Sorry, o jakiej milosci mowimy?? Dziwna sytuacja, ale niestety nie znamy jej calej wiec nie nam dokonywac wyborow :) Moze chciala zobaczyc w jakis sposob traktujesz jej dziecko, czy warto brnac w to dalej...

Gość kanta_lupa
Pozbyła sie niedojrzałego dupka- punkt dla niej .

Gość grzia
nawet jeśli go chciała sparwdzić...sorki...ale po 4 mies to owszem można patzreć jak facet traktuje nasz dziecko ale wymagać by zastępował tatę to już chyba gruba pzresada.... a jak dziecko pokocha go i zacznie mówić "tato" i potem się rozstaną to co? nadal uważam ze 4 mies to zdecydowanie za wcześnie by fundować dziecku nowego tatusia... ile oni sami się zdołali poznać przez ten czas?

Gość a po co
chłopie - a czego się spodziewałeś wiążąc się z dzieciatą? Jeśli chcecie założyć rodzinę musisz akceptować dzieci z poprzednich związków. A żyjąc z nią musisz zastępować dziecku tatę. Jak masz z tym problem to mogłeś się postarać z nią o jeszcze jedno (własne) i być szczęśliwym tatą. :) No właśnie - czego Ty się sapodziewałeś???????

Gość grzia
on niedojrzały? a ona tak? zna faceta 4 mies i chce by zastępwoał ojca jej dziecki? to według Was dojrzałe? sorry ale ona w tym momencie mysli tylko o sobie...a na pewno nie o dziecku....

Gość a po co
Gó*no się nauczyłeś czopie

Gość Palantem jestes
Nigdzie nie jest napisane ze chciala aby gosc byl ojcem jej dziecka juz i teraz, a poza tym nie wiemy nadal w jaki sposob mial autor zajmowac sie tym dzieckiem??? Moze poprostu ona gotowala obiad i poprosila go aby sie z nim pobawil :D

Gość grzia
do a po co a ty myślisz że po 4 mies znajomości on chce z nią założyć rodzinę? nawet jak nie ma dzieci to chyba po takim czasie sie jeszcze o tym nie myśli... ja myślę że autor się pzrestraszył bo to dla niego za wcześnie...

Gość kanta_lupa
ona niedojrzała, bo po 4 miesiącach chciała, aby on zajął sie dzieckiem ? to zależy w jakim sensie- to zajęcie sie- tego autor nie wyjaśnił, a Ty co masz na myśli ?

Gość grzia
do Palantem jesteś no on napisał że ona chciala by zastępował ojca dziecku... co do zajmowania się...to fakt nie wiemy o co dokąłdnie chodziło...

Gość Palantem jestes
do grzia a skad wiesz co on chce???

ale,ale, nie wiemy czego od niego oczekiwala, moze poprosila, zeby poszedl z dzieciakiem na spacer albo do kina, a on w tym czasie mial ochote na darmowe ruchanko...to sie chlopak zdenerwowal :D i juz nie chce dzieciatej ;D

Gość a po co
grzia nie widzisz że on robi dramat tam gdzie go nie ma - w sumie to nie znamy sytuacji do końca jak to było, ale zobacz jak się wycofał szybko, pewnie dotarło coś do niego

Gość grzia
niedojrzała jeśli po 4 mies chciała by zastępowal ojca...on tak pisze... wiesz zajmowanie typu zabawa czy jak to jak najbarzdiej...ale myślę ze autorowi nie o to chodziło ze tak sie zbulwersował... no ale nie wiem... za mało wiadomośco dla mnie by kogos oceniać i obrzucać blotem bo sie wycofał... to zależy co kobieta od niego oczekiwała...

Gość Palantem jestes
do grzia wlasnie, napisal ze chciala aby zastepowal.. moze mowila mu o swoich marzeniach, ktore de fakto sa realne skoro jest sie z kims w zwiazku. Nie wydaje mi sie zeby odrazu z niego tatusia robila, bez przesady. Moze bardziej chodzilo jej o kontakt miedzy dzieckiem a facetem.. Dziecku brakuje ojca... nawet tak malemu ... ROzumiesz do czego zmierzam? Napewno nie zmuszala go do przewijania pieluch itd

Gość kanta_lupa
uraziło to chłopczyka, że nie jest numero uno u tej kobiety, tak sie wkurzył, z teraz wrzeszczy, że: "każda" kobieta jest taka !!! i że "udaje zaangażowanie", to też jakiś mętny termin, obok tego zajmowania sie dzieckiem. palant i tyle .

Gość grzia
nie no dokąłdnie nie znamy sytuacji... nie wiemy czy się wycofał bo miał powód czy okazał się niedojrzały... ja go nie usprawiedliwiam ale myslę ze co niektórzy tu ostro pojechali po nim nie wiedząc na czym miało wyglądać to zajmowanie dzieckiem... a mi osobiście się rzuciło w oczy że napisał w drugiej wypowiedzi że ona chciała by zastępował ojca dziecku...a na to chyba troszkę za wcześnie... moze nie mam racji...ale patzrę pzrez pryzmat siebie i swojej córki... a na pewno po 4 mies znajmości nie chciałabym by ktoś zastępował jej ojca...