Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hjhgvkjhvkjhv

facet do 176 cm nie ma szans na laske chocby byl super zbudowany i mial

Polecane posty

Gość Aminkaa
Owszem, garbie się nieco ale już pogodziłem się z tym, że mój potencjał to 200- 201 cm, więc nie podkopiesz mnie tutaj. I tak, jestem bardzo szczupły a przy tym mam porcelanową karnację, typ "nordycki" . Pewnie w ogóle was to zbulwersuje, ale znajomych dobieram sobie wyłącznie według wzrostu, nie chcę patrzeć z gory na jakiegoś kmiotka. I tak mój najniższy znajomy ma 189 cm, najwyższy jest pół głowy ode mnie wyższy, czyli jakieś 206-208 cm. I szczerze, to może i jesteśmy bardzo szczupli, ale mówimy tylko o wzroscie a nie o wadze,. A wiec wysoki blady szkielet :o. Nie dziekuje.

Gość bryzdki chudy piegowaty
czy jest szansa, ze w wieku 23 lat sie jeszcze urośnie ? chcialbym miec 175 cm, jestem cholernie niski :(

Gość bryzdki chudy piegowaty
dodatkowo wcale nie wyglądam jak tamten przystojniak z prison breake , jestem obiektywnie bardzo mało atrakcyjny.. brzydki... nijaki

Gość hjhgvkjhvkjhv
:(

Gość milla00
"facet do 176 cm nie ma szans na laske chocby byl super zbudowany". Dobrze że powiedziałeś. W takim razie natychmiast rzucam mojego przystojnego, męskiego, seksownego, zaradnego, inteligentnego, ambitnego... itp. faceta bez szans 175 cm. Natychmiast też zamierzam spotkać się z jakimś samcem alfa. Może z tym, który zabrał mnie raz do kina, siedział z założonymi rękami,nie mógł wykrztusić słowa (myślałam że umrę z nudów), miał płaską głowę, nie miał zęba, nie chciał się uczyć bo po co i nie umiał poprawnie napisać jednego zdania itp... No ale miał ok. 185cm!

Gość gość
Ja mam 176cm i nienarzekam na brak kobiet

Gość gość
Jak to nie? Ludzie, facet od 170 cm wzwyz ma identyczne szanse! Dopiero nizsi moga miec problemy, ale tak to pelno jest facetow ktorzy nie maja tych 180 cm i jest ich pelno, pelno atrakcyjnych i z dziewczynami.

Gość gość
A facet i wzroście ponad 190cm to jest mutant.coś w rodzaju schreka

Gość gość
Ale co dla niektórych kobiet wzrost mężczyzny jest ważniejszy niż to co ma w głowie cóż z tego że będzie mial190-200cm wzrostu jak będzie zwykłym tlukiem

Gość gość
A Wy ponad200cm niejestescie szczupli tylko patyczki.śmiać mi się z Was chce

Gość pannakoktajlowa
Faceci zrozumcie: Niski facet to ten od 169 i mniej, sredni facet to tak 170-179 a wysoki od 180. I panowie, jezeli nie rozumiecie dlaczego kobiety na ogol nie lubia nizszych, to odpowiedzcie sobie na pytanie: dlaczego nie mozecie byc z grubsza dziewczyna? Tylko z szczuplym hmm "tumanem"? ;)

Gość gość
Jaka jest różnica między 176cm a180cm?tyle co nic.......to w czym problem kochane Panie?

Gość gość
A wzrost wysoki i faceta zaczyna się od 175cm.Ale co niektórzy niedouczeni sa......

Gość gość
sa niskie dziewczyny

Gość gość
Bzdura totalna. Temat zalozyl nastolatek.