Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olaboga matka zloga

czy mloda mama z dzieckiem ma sznase znalezc kogos na sympatii

Polecane posty

Gość olaboga matka zloga

czy lepiej dac sobie spokoj? szkoda czasu? szukam kogos konkretnego a nie przygody.

Gość gosc.0
Uważam ze moze znalesć kogoś normalnego :) wiele jest osob ktorzy nie szukają przygód:) powodzenia zycze:)

Gość KAtaszaa
Pewnie, że ma szansę:) powodzenia!

Gość ftiur6yi
Ma pod warunkiem że spotka dojrzałego faceta któremu nie głowie dupczenie i tak dalej.Może się zakocha i pokocha Twoje dziecko a później będziecie żyli sobie..Ja tak miałem, jak miałem 25 lat to poznałem dziewczynę z dzieckiem, zakochałem się w niej a ona we mnie.Od razu się do mnie przeprowadzili tylko że problem w tym że ona mnie zdradziła.

Teoretycznie wszędzie możesz znaleźć, w praktyce na takich portalach siedzą nieudacznicy. Pocieszę cię, że zdarzają się wyjątki, mój kolega (wartościowy, ustawiony człowiek) po długim związku też chodził po takich portalach.

No pewnie, że ma. Jesteś rozwódką czy panną z dzieckiem? Ile masz lat i ile lat ma twoje dziecko?

na sympatii nie wiem. podam przyklad- moja siostra z 3 dzieci znalazla sobie meza. byla po rozwodzie. kazdy ma szanse a dziecko nie jest przeszkoda :)

Odradzam poznawanie na portalach, lepiej od razu w realu, chyba, że od razu umawiasz się na real. Szkoda czasu na bezproduktywne pisanie.

Gość kkasstraaammm
A mnie wkurwia jak ktoś gada że na portalach siedzą sami nieudacznicy.Ciekawe że ja jestem zawsze do przodu, dbam o siebie i jestem facetem z krwi i kości, mam dobrą pracę i pasje życiowe.Jestem wartościowym człowiekiem w oczach znajomych i rodziny a w internecie jestem nikim bo skoro szukam miłości w internecie to od razu jestem prawiczkiem, nieudacznikiem życiowym i tak dalej.Nie mam czasu żeby imprezować i szukać kobiety w realu dlatego w wolnych chwilach poszukuję i przeglądam serwisy randkowe żeby poznać się i umówić na spotkanie.To zazwyczaj kobiety są takie że zamiast od razu się spotkać to wolą paplać i pisać maile w nieskończoność a później na praktyce wygląda to zupełnie inaczej niż w teorii.

Przedmówco chodzi o to, żeby nie pisać tygodniami, miesiącami, latami; bo można się gorzko rozczarować po pierwszym spotkaniu. Pisząc człowiek zakochuje się we własnym wyobrażeniu o drugiej osobie. Jest mnóstwo topików o nieudanych randkach z kafe.

Gość qazaop
cóż licząc że na sympatii jest około 2mln profili stworzonych przez facetów to prawdopodobieństwo, że trafisz na tego JEDYNEGO PORZĄDNEGO kolegę Karoli793 jest mówmy szczerze niemożliwe :D