Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaIdziecko

Jak skłonić meza zeby chodz troche zajal sie dzieckiem

Polecane posty

Gość jaIdziecko

Jak skłonić meza zeby chodz troche zajal sie dzieckiem i pobawil sie z nim moje dziecko ma 16miesiecy duzo rozumie i jest bardzo ruchliwy tylko ojciec nie chce sie z nim bawic co robic???

Gość myszka szara ot tak
Zmienic faceta :D Kurcze ci faceci sa do dupy dziecko zrobia i mysla ze na tym konczy sie rola tatusia;/

Gość ]mmmmmmmalk
idź do fryzjera i zostaw ich samych :)albo do kina albo wyślij ich na plac zabaw

Gość jaIdziecko
probowalam po godzinie dzwoni i pyta sie ile jeszcze a jak go prosze zeby z nim zostal bo chce wyjsc z kolezanka to daje go do mojej mamy to odechciewa sie siedziec z kolezanka i wracam do domu a pozniej wypomina ze on tyle sie dzieckiem zajmuje i ze jest zmeczony a o mnie nie pomysli!!!! raz w zyciu przebral dziecku pampersa i wogole jest do dupy!!!!!

Gość srututujka
to poprostu musisz bez wyrzutów go zachecic a ze maly fajnie tak sie bawi tak sie bawi czy mu nie szkoda ze czas tak szybko leci itp ale spokojnie bez rzucania sie ty taki sraki i owaki najwyrazniej brakuje mu pomysłów jak moglby cudnie spedzic czas z synkiem

Gość ssabvdvascadrxhekgmtkbegfgerge
Jesli nie nauczyłaś faceta od poczatku ze to jego zasrany obowiazek i on sam nie poczuł sie do roli ojca od narodzin dziecka. Przykro mi ale juz tego nie zmienisz.

Mezulek chyba nie dorosl do roli ojca, jezeli trzeba go SKLANIAC zeby sie wlasnym dzieckiem zajal :-O :-O :-O

Gość aaaaaaallllleeee jjjaaajjjjaaa
właśnie trzeba bylo od poczatku angażować męza w opiekę nad dzieckiem... to co, ze takie malutkie, że może krzywdę zrobić... tak jak każdy inny... mój nie miał wyjscia, chociaż panicznie się bał na poczatku, ale powolutku... najpierw nosil go w rożku, potem była nauka przewijania... obydwoje na równi chcieliśmy dziecka, więc to nie tylko ja muszę mu poswięcać czas