Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kocham swojego męża

Mąż zabrania mi i dzieciom kontaktu z moim ojcem!!!!

Polecane posty

Gość kocham swojego męża

Mąż zabrania mi i dzieciom kontaktu z moim ojcem!!!! Ja mam wyższe wykształcenie, mój mąż ma tylko technikum. I ojciec od samego początku był przeciwny temu związkowi. Mój tato ma własną firmę, ja jestem z bogatszej rodziny i on twierdził że mój facet chciał byc utrzymankiem jego rodziny. Mąż w końcu się wkurzył, gdy okazało się że jestem w ciąży ojciec zasugerował usunięcie, ale nie zgodziłam się i przestałam z nim utrzymywac kontakty, i mąż powiedział żebym nic nie brała od swojego ojca. I zrobiłam to, mój mąż ma swój honor i powiedział że nie chce bym przyjmowała żadnego prezentu od ojca. Ostatnio ojciec kupił mi kilka fajnych ubrań, dzieciom zabawki a mąż kazał to wszystko zwrócic z powrotem. Mąż pracuje fizycznie, zarabia nawet dobrze ale mój ojciec wyzywa go od nierobów i nieudaczników, często przy dzieciach. Mój syn ma 6 lat a córka 5.

Gość kocham swojego męża
Wiem że mój ojciec zachowuje się jak ostatni prostak i cham. Chciałabym z nim utrzymywac kontakt ale boli mnie to jak on zachowuje się wobec mojego męża, ale z drugiej strony dlaczego mój mąż każe mi i dzieciom oddac prezenty które od niego dostaliśmy.

''...Ja mam wyższe wykształcenie, mój mąż ma tylko technikum.'' ...a po takim zdaniu, poznaje sie pierwszego w rodzinie chama, ktory zrobil studia i uwaza, ze teraz to juz jest mondry ;)

coreczko tatusia ile ty zarabiasz w porownaniu ze swoim mezem? wez prezenty od tatusia i sie nimi pobaw jak przystalo na grzeczna dziewczynke, lepiej sluchaj co mowi tatus, bo pieniazkow w spadku nie dostaniesz.

Gość kocham swojego męża
Ja dopiero we wrześniu idę do pracy, będę pracowała u ojca. Ponieważ ciężko jest mi znaleźc pracę w moim zawodzie, mąż zarabia prawie 3 tysiące, czasami trafia mu się dodatkowa fucha którą bierze.

''...będę pracowała u ojca'' ... jestes przykladem nieudacznika po studiach, nie ma wiekszej kariery jak pracowac u tatusia ! fuck! i cos takiego uwaza sie za lepsze.

Gość kocham swojego męża
Ja z mężem mam dzieci. Ojciec jeszcze jak byłam w ciąży z pierwszym dzieckiem zasugerował mi bym usunęła, później gdy urodziłam zmienił nastawienie. Najgorsze jest to jak on się odnosi do mojego męża. Mąż powiedział że jak ojciec się nie zmieni i będzie go w jego domu obrażał to mu przyłoży.

Fuck! twoj ojciec obraza twojego meza w jego wlasnym domu, po tym jak zaproponowal, zeby zabic mu dziecko..i ty urzymujesz kontakt z takim czlowiekiem? gdyby nie byl twoim ojcem co bys o kims takim pomyslala? nie powinnas utrzymywac z tym niedobrym czlowiekiem zadnych kontaktow i nie pozwolic zeby kupowal twoje dzieci i ciebie prezentami, czysta manipulacja.

Gość gość1234567891011121314
W ogóle nie dziwię się Twojemu mężowi. Najpierw Twój ojciec wyzywa Twojego męża i to jeszcze przy dziecku, a potem daje jeszcze kopa w d i prezenty tylko dla Ciebie i dziecka? Widać, że się puszy. Nie każdy musi mieć wyższe wykształcenie i nie każdy zrobi karierę, a serce nie sługa. Twój tata musi się z tym pogodzić. Rozumiem, gdyby Twój mąż pił, brał narkotyki, bił Ciebie i dziecko, wyzywał itp. A tu jest ok. Więc Twój tata, który Cię kocha nad życie, przesadza. Ta zadra będzie do końca życia w sercu Twojego mężą, ale jest szansa, że będzie neutralnie, ale Twój ojciec musi zrobić pierwszy krok i to natychmiast. Porozmawiajie we trójkę i jeśli Twój tata nie zmieni zdania, powiedz, że musisz ograniczyć kontakty wnuczka z dziadkiem, bo dziecko nie może wysłuchiwać obrzydliwości na temat swojego tatusia. Jak Twojemu ojcu na Was zależy - zmieni zdanie. A może psycholog? Czy Twój tata bierze jakieś leki? Czasem w polączeniu z innymi lekami, szamponami, odżywkami, kremami może dojść do reakcji alergicznej, która może się objawiać również nerwowością i pomimo, iż norm,alnie Twój tata by niemówił źle na Twojego męża, to w chwili ataku alergicznego, Twój mąż jest dla niego doskonałym kozłem ofiarnym, bo Ciebie (ma to genetycznie zakodowane) za bardzo kocha i wnusia też, żeby Was zwyzywał. Rozwiąż to natychmiast!!! Nie dziwię się Twojemu mężowi (jestem kobietą, patrzę na to obiektywnie - postarałam się przynajmniej być obiektywna).