Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wolontariat

Gadaj co leży na wątrobie ja zawsze mówię prawdę

Polecane posty

Gość wolontariat

A co mi zależy. a jak. A co kurde. A czemu nie. A kto mi zabroni. A co? czekam na pytania z dziedzin róznych ;-)

Gość Lilly Evangeline**
stek z frutkami :classic_cool:

Gość Spocony grubas
tkanka tłuszczowa z bebzuna

Gość ja mam pytanie
Dzis po 2 latach wyprowadza sie moj facet. Wywaliłam też z życia mnóstwo znajomych, rodzinę. Mam 25 lat i zaczynam od totalnego zera. Powiedz mi coś mądrego, co powinnam zrobic, zeby dać rade poukładac wszystko od poczatku.

Gość wolontariat
Wywalać z życia należy, ale tylko tych, którzy naprawdę sa do dupy wobec ciebie. Zastanów się czy nie zweryfikować tej listy, bo z wiekiem coraz trudniej o kogoś, kto jest nam oddany. Takie czasy Tfu. mam nadzieję, że nie wywalasz tych ludzi , bo rozstałas się z facetem.

Gość wolontariat
I co już?

Gość szczotkowalnia
Teraz taka sprawa: kumpela po 40-ce, rozwiedziona, szaleje za 10 lat młodszym facetem ..... i????

Gość wolontariat
..i co? z problemami proszę, a to jaki problem, bo nie kumam?

Gość beznadziejatotal
prawie sie przespalam z kumplem na imprezie, dwa miesiace i 0 kontaktu i za tydzien szkola, ostatnia klasa. Bede sie czula jak ostatnia sierota tym bardziej ze cos do niego czuje a on.. szkolny podrywacz. żal mi siebie

Gość wolontariat
i gówno wytłumacz do jasnej...szaleje, a on nic?

Gość wolontariat
beznadziejatotal A ty jestes istota co ma tupet czy raczej uciekasz wzrokiem z byle powodu? Jesli masz tupet, to patrz jak na mebel i pokazujesz, że 2 m-ce to jak lata świetlne i nie kumasz o co w ogóle biega. Atak jak coś i to bez pardonu gdyby z czymś wyskoczył. Jeśli natomiast jesteś niesmiała, to wiele cie to kosztuje zdrowia, ale ....patrz zasada powyżej i ni chuja inaczej.

Gość wolontariat
ostatnia-nastka rozwaliłaś mnie :D NIE!

Gość wolontariat
Prawdę mówię. Gówno o tym wiem. Masakra :D

Gość wolontariat
Bardzo proszę o pytania. Kuźwa jak człowiek charytatywnie działa to jest niedoceniany ;-)

Gość fena
facet po 2 latach zwiazku zniknal bez slowa wyjasnienia, nie odbiera tel., nie reaguje na prosby o rozmowe, trwa to juz od 2 tyg (tzn. ja juz tez przestalam sie odzywac, ale mam jeszcze nadzieje), no i co mam robic?

Gość wolontariat
ostatnia-nastka Jesteś kobietą? jastem wolontariat :-) Co mogę żeby poznac przystojnego Hindusa?? I być jego żoną? ja mogę życzyć powodzenia.

Gość wolontariat
fena pogodzić sie z sytuacją i żyć i czekać i przetrwać i z satysfakcją zobaczyć, że można! Gościu jakiś tchórzliwy swoją drogą. Nic nie straciłaś.

Gość beznadziejatotal
jestem podobno nie do zmiękczenia, tak kilku facetów rozczarowanych[tym, że ich odprawiłam] mi powiedziało. Jestem nieszczęśliwa. Gdy pierwszy raz go zobaczyłam, od razu pomyślałam 'oho, z nim będą problemy''. Niby już się ogarnęłam, ale boję się, że jednak on mnie ''zmiękczy''. Chłopaczek, który nie będzie w związku, bo nie umie kochać i nie chce zranić.. sranie w banię. Znam z 100 dziewczyn, które są nim co najmniej zauroczone :o jestem głupią kozą. Gra w stylu ''mam cię w dupie'' wychodzi mi tak, że od razu widać, że coś jest na rzeczy.

Gość wolontariat
fena bardzo mi się skojarzyłas z jedną kumpelą i napisze.. Facet zostawił ją przez sms. Dorośli ludzie wydawaloby się. Ona wyłaaaaa. Minęły lata. ten gosciu szybko znalazł dziewczynę, ona nie. Polatach...nie wiem co się dzieje z nim, ale ona poznała faceta do którego nie miaławiekszego przekonania i się bała, ale ten facet tak sie sprawdził w czasie jej choroby, że.... Co tu pisać, maja fajnego syna i tyle. Nigdy nie wiadomo jak sie losy potoczą.

Gość wolontariat
beznadziejatotal "Znam z 100 dziewczyn, które są nim co najmniej zauroczone jestem głupią kozą. Gra w stylu ''mam cię w dupie'' wychodzi mi tak, że od razu widać, że coś jest na rzeczy. " Czegoś nie rozumiem. Walczysz o swój honor po powrocie do "szkoły" czy walczysz o faceta? Bo mnie gówno obchodzi i ciebie też powinno ilu dzieuchom on sie podoba. Ty masz inne zadanie zwiazane ze wspomniana imprezą. czy mnie coś ominęło?

Gość szeheryzada
a co powiesz na przesladujacego pecha? Bo ja juz nie mam sił na nic, wszystko czego sie dotkne, to runie, nie bede czekac az minie bo czekam juz 2 miesiące;/

Gość beznadziejatotal
Chodzi o to, że miałam właśnie mnóstwo nieprzyjemności ze strony 'tej setki' bo on tak to ustawił jakbym była jego dziewczyną. . wyszło na koniec roku, że jestem nikim.

Gość wolontariat
szeheryzada Jedno pyatnie wyjaśniające. W czym masz szczęście, bo to wiele mówi o człowieku. Odpowiedz w czym, bo masz na pewno.

Gość fena
też wyję, też rozpaczam, resztkami sił się powstrzymuję, by nie dzwonić, nie pisać...bo wiem że to nie ma sensu

Gość szeheryzada
Szczęście... chyba w miłości, przynajmniej nie narzekam :) ale w calej reszcie to jest dno... ostatnio duzo mialam nowych sytuacji w zyciu i nic mi nie wyszlo, a trwa to juz od 2 miesiecy, mam chec sie poddac i nie wychodzic z domu