Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wolontariat

Gadaj co leży na wątrobie ja zawsze mówię prawdę

Polecane posty

Gość beznadziejatotal
Nie będę o niego walczyć. Wystarczy, że ja jestem niedorozwinięta emocjonalnie. Potrzebuję kogoś innego, kogoś do kochania bez ograniczeń.

Gość wolontariat
beznadziejatotal Masz język w gębie? jeśli to jest koleś który łga i jest klepa, to go ignoruj, albo przedstaw swoją wersję - zreszta nie tylko winni się tłumaczą. Zmieć go śmiechem. Potrafisz, wiesz dlaczego? Bo kazdy postawiony pod murem to potrafi. Tylko ty sie zdecyduj czy walczysz o swoją godność czy walczysz o niego.

Gość wolontariat
fena I nie ma sensu. I to tyle w temacie. Kapito? To nie koniec świata. Teraz tajemnica.... To początek...:-)

Gość wolontariat
szeheryzada Od 2 m-cy? I ty masz problem :D Doceń co masz. A masz więcej niż inni. Życie to koło fortuny ;-)

Gość beznadziejatotal
najpiękniejsze podobno są dni których jeszcze nie znamy :p

Gość wolontariat
beznadzieja total To jest chyba ta tajemnica życia. Ale to ma sens.

Gość szeheryzada
masz racje, wychodzi na to, ze przejmuje sie nie potrzebnie i pierdolami. Tylko zebym ja umiala miec wylane na to ;)

Gość beznadziejatotal
ktoś mi ładnie ostatnio napisał, że ''trzeba dać sobie jakąś szansę'' to ma senss

Gość wolontariat
szeheryzada Znasz kogoś komu wiecznie udaje sie i w zwiazku i w pracy i z przyjaciółmi? Nie. zawsze gdzieś jest do dupy. teraz kwestia jak sobie z tym radzisz i czy jest ktoś przy tobie i cię wspira. Przy tobie jest, mam nadzieję że też wspiera, więc nie mówię reszte problemów olej, ale nie zadręczaj się.