Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc.0

Topik dla Pań:)

Polecane posty

Gość gosc.0

Witam wszystkich!:) Zakladam ten topik po do by sobie popisać o wszystkim i o niczym:) Zapraszam serdecznie:)

Gość gosc.0
widze ze to chyba nie najlepszy pomysl byl zakladac taki topik;/

Gość turkusowa..
dziś na forum czytałam o peelingu kawowym i właśnie sobie parzę kawę bo wieczorkiem sobie go zrobię juz nie mogę się doczekać :D

Gość turkusowa..
oj dziewczyny coś nie są rozmowne ...

Gość gosc.0
Bo coś nas malutko tutaj

Gość gosc.0
a jeśli chodzi o ten peeling to prubowalam szczerze to nie jest za dobry:)

Gość turkusowa..
no ja kiedys robiłam i dla mnie był super bardzo gładka skóra lepszy niż peeling ze sklepu i dziś sobie o nim przypomniałam i postanowiłam powtórzyć może zacznę częściej heh ;)

Gość turkusowa..
tak tylko i wyłącznie :D o czym chcecie

Gość turkusowa..
ja robię: zaparzone 2-3 łyżki kawy (odlać wodę) + olejek lub żel do kąpieli mega ! :)

Gość turkusowa..
ale jest też jakiś przepis na taką maseczkę zawijaną w folię poczekaj podrzucę Ci link do tematu : http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3497054&start=30 a to przepis z tego forum: Przepis na miksturę na celulit. Znalazłam gdzieś na kafe i jestem bardzo zadowolona. Podaję: 2 łyżeczki cynamonu 2 łyżeczki kawy rozpuszczalnej - najtańsza może być 2 łyżeczki imbiru 2 łyżeczki spirytusu - może być kosmetyczny 1 łyżeczka oliwy z oliwek - może być kosmetyczna folia spożywcza - przeźroczysta Ze składników zrobić papkę, jak jest za gęsta to dodać oliwy i wody, ma być konsystencja gęstej śmietany. Nałożyć na zwilżone nogi, zawinąć folią i trzymać to 20 minut. Dłużej nie nie można wytrzymać, bo troszkę szczypie i rozgrzewa mocno. Potem spłukać, i natrzeć balsamem ujędrniającym. Można oliwką. Skóra jest zaczerwieniona, ale do rana nie ma śladu. Można roić co dwa dni. Do tego rowerek, albo ćwiczonka i efekt murowany.

Gość gosc.0
Jak tam pogoda u Pań :D u mnie gorącooo super:)

Gość : nowa :)
witam wszystkich Pogoda hmmm goraco

Gość : nowa :)
czytam i czytam jesli to topik na podawanie przepisu na pelingi to podziele sie swoim, cytryna przekrojona na pol i miseczka z cukrem siedziimy w wannie i maczajac cytryne w cukrze kolistymi ruchami masujemy policzki nos cala buzie po 20 zmyc, i ja nakladam krem no-scar na przebarwienia i blizny cera jest cudowna i nie podrazniona zadnymi skladnikami w maseczkach ze sklepu stosuje od 2 miesiecy widac efekty

Gość gosc.0
to jest topik dla pań a wiadomo o czym panie lubią pisac:P peelingi rónież wchodzą w gre:D