Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kropka w kropki

Jak się jeździ automatem?

Polecane posty

Gość kropka w kropki

Kto ma? lepiej niż z manualną skrzynią czy gorzej?

Gość kropka w kropki
?

Gość tylko 10 wpisów
jak kto woli,mi np się źle jeździło, wole manualną

Gość etaak
Jezdzi sie super.Dobre dla kobiet bo nie trzeba sie martwic zmiana biegow. Ja nie zamienil;abym automata na zadne inne.

Ja automatów nie lubię. Wolę manuale. Zresztą moje auto z moim silnikiem tylko jest w manualu:):) Ale DSG jest całkiem spoko:)

ani lepiej ani gorzej inaczej... mnie na poczatku wkurzało, że nie ma hamowania silnikiem, poza trym jest OK, mieszkam w dużym mieście więc wole automat

Gość jestem kobietą i prowadze
kocham automaty, dla mnie to cudo po prostu, jeżdzę dużo po mieście, komfort jest niesłychany, jak spróbowałam to już nie chce manuala, nigdy

Gość ksdhfsd
Jako kobieta wole automat, duzo latwiej. Zreszta manualnym jezdzilam tylko na nauce na prawko i na egzaminie, wiec juz prawie zapomnialam.

Gość pomaranczowsza
swietnie :D i wygodnie. ale to kwestia gustu, niektorzy sie wola przy jezdzie troche pobawic, obslugiwanie skrzyni biegow nadaje frajdy nudnej czynnosci prowadzenia samochodu. dla mnie jednka wygoda ponad wszystko :classic_cool:

Gość fiku miku miku fuu
jezdzi sie jak gokartem gaz hamulec i tyle :)

Bez przesady, obecne auta sa już tak naszpikowane elektroniką, że robi się słab. W ferrari też już tylko manetki:(

Gość sprawiedliwa3
mam od 1,5 roku automat,Super

siostrzany seks- przejedz się np porsche gt3 rs. to nie jest auto dla ciot tak jak większość dzisiejszych samochodów. większość to gowniane zabawki. ale cóż większość się nimi podnieca. ale to dobrze że są jeszcze takie perelki jak wymienione porsche lub jest też niewiele nowych aut wyprodukowanych wobec tej koncepcji

Gość jezdzi sie fantastycznie
nigdy juz nie chce wracac do manualnej skrzyni biegow :D

w aucie sportowym nie powinno być automatycznej skrzyni, to profanacja, no chyba, że auto z jueseja, tam wszystko jest profajacją, żeby nie było jeżdżę autem zza dużej wody, tanie było :D

Gość lilliaalfa
Ja zdecydowanie wolę automat. Mam Alfę 147 i skrzynie salespeed - rewelacja i super wygodne manetki przy kierownicy.

Gość brabrabrabra
Ci co jeżdżą automatem nigdy by już nie chcieli jeździc manualem. Jeżdżą manualem gdy ich życie do tego zmusza, bo nie stac chwilowo na automata albo po prostu w chwili zakupu takiego nie ma i trzeba długo czekac, więc rezygnują, a potem wzdychają" fajne auto, gdyby nie to że to manual". Ci co raz czy dwa się przejechali automatem i nie mają bo szkoda im kasy, to zawsze będą mówic, że nigdy nie zamieniliby swojego manuala na automata, bo niby co mają powiedziec? Że chciałbym ale mnie nie stac, albo nie wiem bo raz kolega mi pożyczył?

Gość jojasiajo
manuale są dla niewyżytych dresów palących gumy w swoich bmw, a manetki to już prawie automat bo klikając nic nie przesuwamy tylko wysyłamy sygnał do elektroniki, która równie dobrze poradzi sobie bez nas :classic_cool: